Damiru je napisao: kad sam nedavno pljunuo oko 70 jevreja, Da osnujemo klub...

bice da cu i ja s toliko proci (ako ne nadjem neku polovnu)

Damiru je napisao: kad sam nedavno pljunuo oko 70 jevreja, Da osnujemo klub...
bas super sto si se javijo hvala ti....ponesi mi dveStolle je napisao:Nisi čitao prethodne stranice?viewtopic.php?p=96228#p96228
buzdumra je napisao:bas super sto si se javijo hvala ti....ponesi mi dveStolle je napisao:Nisi čitao prethodne stranice?viewtopic.php?p=96228#p96228
![]()
jel to zbog komsinicechellawy je napisao:a ponecu ti ih ja ... nije problem...
buzdumra je napisao:... jel to zbog komsinice![]()
![]()
Pa valjda Chell zna koju velicinu nosi komsinicaStolle je napisao:buzdumra je napisao:... jel to zbog komsinice![]()
![]()
Nisi naveo veličinu.
Znači tebi ukupno 3 kom.kibsa je napisao:Dejana nema na forumu, ali nadam se da će pročitati ovo prije nego li ode na odmor.Danas smo se čuli telefonom i obećo sam mu napisati ovdje detalje vezane za majice. Dakle, za mene XL crna sa kragnom i mali amblem na prednjoj lijevoj srani i desnom rukavu. amblemi žute boje. Za starijeg sina XL crvena bez kragne sa sve tri štampe velika na leđa, male naprijed i na desni rukav, štampa bijele boje. Za mlađeg sina isto kao u starijeg samo štampa žute boje.Napiši koliko da ti pošaljem ako ne mogodnem doći. Nastojaću bar na dan dva sa Džaletom ako ne budem više mogo, za smještaj ću se snaći nekako.
ajd' ja jos jednom da se javim, kao sto sam naveo sve isto kao Stoletu, 2 majice, tamno plava i zelena sa kragnom sa stampom na sisi i rukavu.BD-electronic je napisao:Ok Stolle![]()
Ajmo ostali da se javljaju.
Ja sam ti uzeo ove boje koje si prvo naveo i veličinu LStolle je napisao:Dve sa kragnom
1. tamno plavu sa belim natpisom XL.
2. crnu sa belim natpisom XL.
Štampa samo napred,mali znak,kao što je govoreno,jedan znak,a drugi ako već bude moglo na jednom rukavu i FANZO na drugom.Što se cene tiče,može neke bolje i do 15€ jedna.