2013 NOVALJA
- Proko
- gx
- Phone number: 38122310545
Re: DRUŽENJE 2013 !!!
Upravo tako. Molio bih poštovane kolege da ne pišu zašto neće doći, već da se izjasne oni koji žele da dodju i da se konačno odredi datum. Mesto je valjda već određeno. Ako nas se skupi samo nekoliko, najverovatnije da će i drugi da se odluče u poslednjem trenutku.
Da se sa vernicima može argumentovano razgovarati, vernika ne bi ni bilo...
- generacija 49
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
@ Proko
Ko dolazi ne trba da pise zasto dolazi, a ko ne dolazi, a zeleo bi da dodje,
carsijski je red da kaze zasto .Ako ceni skup i "instituciju" druzenje.
U nas Pravoslavaca Uskrs ide uz porodicu,ipak.Mozda gresim.?
http://www.demetra.rs/index.php?option= ... Itemid=131
Ko dolazi ne trba da pise zasto dolazi, a ko ne dolazi, a zeleo bi da dodje,

U nas Pravoslavaca Uskrs ide uz porodicu,ipak.Mozda gresim.?
http://www.demetra.rs/index.php?option= ... Itemid=131
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

Ja sam se trudio da sve sto je potrebno napisem i objasnim. Sve sto sam mislio da je vazno i sto nije bas bitno od informacija sam izneo. U ovoj temi posle toga niko nije pisao mesec dana, a i sad ne moze da se dodje do bilo kakvog resenja. Ja ostajem na raspolaganju da organizujem druzenje ali imajte malo razumevanja i za mene. Doziveo sam porodicnu tragediju pre 2 nedelje, svakim danom dobijam datume za snimanja jer je sezona tog posla. Ne bi bilo lose da neko od admina predlozi neko resenje ili neko ko je vec organizovao druzenje da predlozi kako doci do resenja. Meni je bitno ako hocete da ja organizujem druzenje, moram da znam datum ali da to ne bude nedelju dana pre... i koliko dana hocete.
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
Stojke , kao prvo, žao mi je za probleme koje imaš , privatno. Ali i to je sastavni deo života svih nas. Nadam se i želim da ti sve ispadne što je bolje moguće.
Drugo , što se druženja za prvi maj tiče. Lično znam da si se potrudio oko toga i tu mogu samo da ti kažem SVAKA ČAST. Takođe nisam pisao ništa u temi jer nemogu da dođem u terminu oko prvog maja. Neko reče da ne pišemo ništa ako ne dolazimo. Hmmmm eto i onda bude prazna tema i ti misliš da niko neće da dođe jer mu se neće.
E pa vidi ja bih rado došao. Ali pored toga što je 1.Maj praznik pa se nadovezuje uskrs, ja imam još i Đurđevdan pa pre toga sestra pravi 10 godina braka, a brat treba da krsti ćerkicu. Znači ni u priči ne mogu da dođem u terminu od 1ov do 7og maja.
Eto bar da neko nešto napiše. A tebi još jednom hvala za sve što si uradio. I nadam se da predlog stoji i dalje ako ne za pomenuti termin onda možda za neki drugi. U svakom slučaju lepo i korisno da imamo tu opciju za ubuduće ako već ne bude sad. Uostalom tu su i druge kolege koji možda mogu da se organizuju. Mada je 1. Maj već jako blizu i bojim se da bi i tebi bio problem da sve rešiš za par dana
Hvala
chell
Drugo , što se druženja za prvi maj tiče. Lično znam da si se potrudio oko toga i tu mogu samo da ti kažem SVAKA ČAST. Takođe nisam pisao ništa u temi jer nemogu da dođem u terminu oko prvog maja. Neko reče da ne pišemo ništa ako ne dolazimo. Hmmmm eto i onda bude prazna tema i ti misliš da niko neće da dođe jer mu se neće.
E pa vidi ja bih rado došao. Ali pored toga što je 1.Maj praznik pa se nadovezuje uskrs, ja imam još i Đurđevdan pa pre toga sestra pravi 10 godina braka, a brat treba da krsti ćerkicu. Znači ni u priči ne mogu da dođem u terminu od 1ov do 7og maja.
Eto bar da neko nešto napiše. A tebi još jednom hvala za sve što si uradio. I nadam se da predlog stoji i dalje ako ne za pomenuti termin onda možda za neki drugi. U svakom slučaju lepo i korisno da imamo tu opciju za ubuduće ako već ne bude sad. Uostalom tu su i druge kolege koji možda mogu da se organizuju. Mada je 1. Maj već jako blizu i bojim se da bi i tebi bio problem da sve rešiš za par dana

Hvala
chell
Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
https://www.kupindo.com/Clan/chellawy/SpisakPredmeta
- nec
- Site Admin
- Phone number: 0038978425778
- Kontakt:
I posto nista nije bilo 1-vog (a razvodnili ste i ovu temu), vidim da nam zamrla tema. Dajte malo aktivnije ili ove godine nece biti nista od Druzenja.
Dejane pisi sta se moze "SADA" (naglasio sam sada, jer sve pre toga otpada, mislim na smestaj , cene, itd....), dali se mozemo negde skupiti, koja data "okvirno" odgovara svima koji dolaze i da pocnemo sa prijavljivanjem.
Vidite i sami da je proslo dosta vremena od kada smo pisali za Druzenje servisera (i molio bih kolege koji oce da organizuju druzenje na lokalnom nivou, da pisu u novim temama, ne tu), kako se ne bi razvlacili sa drugim stvarima koje nemaju veze s ovom temom.
Dejane moze li se nesto organizovati i gde.
Dejane pisi sta se moze "SADA" (naglasio sam sada, jer sve pre toga otpada, mislim na smestaj , cene, itd....), dali se mozemo negde skupiti, koja data "okvirno" odgovara svima koji dolaze i da pocnemo sa prijavljivanjem.
Vidite i sami da je proslo dosta vremena od kada smo pisali za Druzenje servisera (i molio bih kolege koji oce da organizuju druzenje na lokalnom nivou, da pisu u novim temama, ne tu), kako se ne bi razvlacili sa drugim stvarima koje nemaju veze s ovom temom.
Dejane moze li se nesto organizovati i gde.
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja
- BD-electronic
- gx
- Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
- Contact person: Dejan
- Phone number: 0038730793402
- Kontakt:
Pa ja sam malo juče zvao da se raspitam moželi se šta sada uraditi, možda i može .
Pošto smo tanki sa vremenom idemo ovako da se izjasnimo u narednih 7 dana ko želi, znači lokacija Pag- Novalja-HR druženje od subote 22.06. do recimo 27-28. 06. cjena bi bila standardna oko 10€ po krevetu u apartmanima. Ali molim da se izjasnite u narednih 7 dana pa da vidim koliko nas je i moguli naći smještaj a nadam se da mogu, samo da se prijavljuju oni koji su sigurni da dolaze, jer moram da rezervišem.
Ajmo brzo prijavljivanje i dajte svoje mišljenje o ovome.
Pošto smo tanki sa vremenom idemo ovako da se izjasnimo u narednih 7 dana ko želi, znači lokacija Pag- Novalja-HR druženje od subote 22.06. do recimo 27-28. 06. cjena bi bila standardna oko 10€ po krevetu u apartmanima. Ali molim da se izjasnite u narednih 7 dana pa da vidim koliko nas je i moguli naći smještaj a nadam se da mogu, samo da se prijavljuju oni koji su sigurni da dolaze, jer moram da rezervišem.
Ajmo brzo prijavljivanje i dajte svoje mišljenje o ovome.
- Proko
- gx
Može.
Mada sudeći po odzivu od toga nema ništa.
Mada sudeći po odzivu od toga nema ništa.
- nec
- Site Admin
- Kontakt:
Sta neide, ima da dodjete, pa makar Vas pokupili iz kuce 

- chellawy
- gx
- Contact person: SIX
- Specialty: tv
Stolle je napisao:Nešto stvarno ne ide ove godine.
da, možda zbog broja 13 ?
Za one sujeverne ....

Kompletna ponuda rezervnih delova koja će biti veoma ažurirana u narednih dve ,dve i po godine :)
- nec
- Site Admin
- Kontakt:
Dejane, za redovne clanove nemoj pitati, samo ih broji (a ko nedodje treba da plati smestaj, nebitno dali je dosao) 

- generacija 49
- Preminuo
Akonto druzenje 2013.
Recesija, nismo jaci od nje.
Nemamo majice
nemamo bedjeve
nemamo ideju gdecemo
nemamo pare, cast izuzetcima.
nemamo 350 milijardi ko Grci.
/opet mi imamo unutrasnje rezerve da pomognemo drugu u nevolji/
sutra moze da bude bilje , ali nemora da znaci.
Tvrdim Vam da se dugo nece ponoviti Vrdnik.Imalo se moglo se jeeee koliko nas je bilo
Predlog
druzite se u lokalu, i prikljucite price na "ff"
makedonci ce imati prici
crnogorci ce imati pricu
bacvani ce imati pricu
beogradjani ce imati pricu
i nike ce imati pricu
i kolege iz centralne srbije ce imati pricu
i jug i jugo istok srbije imace pricu.
Ako osmislimo lepu prici ,poezija.
Kakva ce to biti prica , javlja mi se. only thinkig
Recesija, nismo jaci od nje.
Nemamo majice
nemamo bedjeve
nemamo ideju gdecemo
nemamo pare, cast izuzetcima.
nemamo 350 milijardi ko Grci.
/opet mi imamo unutrasnje rezerve da pomognemo drugu u nevolji/
sutra moze da bude bilje , ali nemora da znaci.
Tvrdim Vam da se dugo nece ponoviti Vrdnik.Imalo se moglo se jeeee koliko nas je bilo
Predlog
druzite se u lokalu, i prikljucite price na "ff"
makedonci ce imati prici
crnogorci ce imati pricu
bacvani ce imati pricu
beogradjani ce imati pricu
i nike ce imati pricu
i kolege iz centralne srbije ce imati pricu
i jug i jugo istok srbije imace pricu.
Ako osmislimo lepu prici ,poezija.
Kakva ce to biti prica , javlja mi se. only thinkig

Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- Proko
- gx
Poštovani kolega,
ne razumem da Ti kao najstariji član nisi shvatio da u tim godinama su uspomene jedino što ti ostaje. Druženje u gradskoj kafani baš i nisu neke uspomene, i nikako ne mogu biti zamena za mesta na koje možda nikada ne bi otišao, pogotovu ne sa svima...
Majice , "bedjevi" i kape nekima nešto znače, ali to ne sme ni ne može biti razlog da ne bude druženja.
Predloga gde ćemo ima više, pa budi konstruktivan, predloži i ti nešto...
To malo para se uvek može naći, uštedeti pa čak i pozajmiti, ako ti je stalo. Ako nije, onda ne vidim razloga da pišeš o tome.
Zamoljen si (i svi ostali) da ne "razvodnjavaju temu", jer i ovako to teško ide, a ti ne da sipaš vodu, nego si "pustio i Savu i Dunav".
Nemam ništa lično protiv tebe, ali pusti da se dogovori ko može, pa ako želiš napiši "DA". Zaista ne vidim razloga zašto neki pišu samo ne ne ne.
ne razumem da Ti kao najstariji član nisi shvatio da u tim godinama su uspomene jedino što ti ostaje. Druženje u gradskoj kafani baš i nisu neke uspomene, i nikako ne mogu biti zamena za mesta na koje možda nikada ne bi otišao, pogotovu ne sa svima...
Majice , "bedjevi" i kape nekima nešto znače, ali to ne sme ni ne može biti razlog da ne bude druženja.
To malo para se uvek može naći, uštedeti pa čak i pozajmiti, ako ti je stalo. Ako nije, onda ne vidim razloga da pišeš o tome.
Zamoljen si (i svi ostali) da ne "razvodnjavaju temu", jer i ovako to teško ide, a ti ne da sipaš vodu, nego si "pustio i Savu i Dunav".
Nemam ništa lično protiv tebe, ali pusti da se dogovori ko može, pa ako želiš napiši "DA". Zaista ne vidim razloga zašto neki pišu samo ne ne ne.
- generacija 49
- Preminuo
Pa naravno da ne razumes kada si bio samo u Vrdniku.A ja i na Zabljaku i u Vrdniku... a di ostala druzenja .Recimo Zlatibor, nema te, recimo .BIH , nema te ,recimo Ohrid nema Te, Dojran nema Te.Proko je napisao:Poštovani kolega,
A odvazio si se da kritikujes.Jel to lepo tako

Rezime.
Idi Ti tamo da pojacas odsupnicu.
Pa da te vidimo bar na dva druzenja.
P.S.
Ja postijem Tebe do neba, po struci, ali opaske oko organizacije , jos nisi savladao, ali hoces, mozes Ti to.
Zadnja izmena: generacija 49, dana 13 svi 2013, 18:47, ukupno menjano 1 put.
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
Gene, najbolje fotke u Dojranu je napravio bas cenjeni Proko :)
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
- generacija 49
- Preminuo
A ti na zlatiboru.rubin_miki je napisao:Gene, najbolje fotke u Dojranu je napravio bas cenjeni Proko :)
Rezime
Isti ste , ili svi smo isti i guramo dalje.

Jel si me se odrekao, kao drugara?.
Odgovaram ja nisi , i ne treba.
proko,

Da sada smo 2:2 sto jes jes, ali to je statisticka greska .Nije dovoljno za kavgu, slozices se.

Druzenje je cudo , traje i trajace.

Zadnja izmena: generacija 49, dana 13 svi 2013, 19:21, ukupno menjano 4 puta.
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
generacija 49 je napisao: Ti to.
Ja sam uvek bio za druga!

Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!