Za Micot-a, Makkki-ja i ostale sto su "procitali" temu...a u vezi popravke alu-folijom:
Imao sam prilike da vidim kako izgleda daljinski upravljac nakon tog "tretmana", stranke su se zalile da nije izdrzao daljinac ni 2-3 meseca:
- prvi je imao nalepljene flekice od cigaret staniola koji se potpuno rasuo (i bilo ga je po celom daljincu) i ostao je samo beli papir zalepljen za gumice, grafitni nanos na plocici daljinca se potpuno sastrugao sa nekih kontakata tako da je dalja popravka bila nemoguca, pravio sam novu plocicu jer je daljinac bio raritet...
- drugi slucaj je bio lepljen sa nekim debljim staniolom (alu folijom) i komadici su otpali i pravili nasumicne spojeve po daljincu a za posledicu su sastrugali pozlaceni nanos sa kontakata tako da je opet bilo nemoguce popraviti isti...
...tako da ako vam se stranka nakon popravke nije javila nakon godinu dana da daljinac i dalje radi - kako onda znate da ste ga popravili?
Ako jos neko pomene tu alu-foliju - obrisacu mu post. Valjda sam jos uvek ja neki urednik ovde...