Gde se moze naci fet tranzistor MIP2E4DMY? [Rešeno]
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
- Enterprise
- _

Gde se moze naci fet tranzistor MIP2E4DMY? [Rešeno]
Pozdrav svima! Pre neki dan mi je grom spalio napajanje u Yamahinom DVD-u...Osim osiguraca izgleda da je nastradao i ovaj "inteligent fet" MIP2E4DMY...pa ako neko ima ideju gde se moze naci i po kojoj ceni.
Hvala!
Hvala!
- Enterprise
- _

- Enterprise
- _

Danas sam kontaktirao neke najpoznatije dobavljace u Beogradu i Novom Sadu. Svi sem Tehnikoma su u fazonu...MIP?!...Sta je to?!! - Nema i ne moze da se nabavi...dovidjenja!
Ostalo je samo da mi jave sutra iz Tehnicoma da li mogu da poruce...
Nazalost, posto nisam "Expert Tim" ne mogu pristupiti stranici gde je lista dobavljaca...Imas li konkretno predlog gde bi jos mogao potraziti? Ako ne...
Hvala u svakom slucaju!
Ostalo je samo da mi jave sutra iz Tehnicoma da li mogu da poruce...
Nazalost, posto nisam "Expert Tim" ne mogu pristupiti stranici gde je lista dobavljaca...Imas li konkretno predlog gde bi jos mogao potraziti? Ako ne...
Hvala u svakom slucaju!
- krllebg
- ___

- Warranty service: DeGermany
- Specialty: tv
- Kontakt:
najnoviji biser ... pitam u Mikroprincu pre neki dan : 4N60,fet tranzistor...Enterprise je napisao:Danas sam kontaktirao neke najpoznatije dobavljace u Beogradu i Novom Sadu. Svi sem Tehnikoma su u fazonu...MIP?!...Sta je to?!! - Nema i ne moze da se nabavi...dovidjenja!
tip ladno odvali - nemamo optokaplere !
pise na njemu 4-5,moze i 6N80,SSS,STPN ... ??? kaze,nemamo te japans
ke elemente ! Ej,ELEMENTE mislim se,tebi neki elemenat fali u glavi,a i onom ko te tu stavio da radis !!!
... Here lies a man whom is little known !!!
- Enterprise
- _

Oni jos i znaju nesto. U Bg-elektroniku se javi dama koja jednostavno ukuca broj koji joj kazes... :komp:...i ako ga nema u kompu, kaze nemamo!....Dovidjenja...tras slusalicu!...Ne stignes kazati ni hvala, a o nekom razgovoru na temu zamene ili narucivanja zaboravi :) Sto je najgore, taj fet bas proizvodi PANASONIC ciji su oni, kao, zastupnici...
Sta da ti kazem...Srbija majka!
Sta da ti kazem...Srbija majka!
- Enterprise
- _

Dobio sam broj. Hvala!
Pozvacu ih sutra, ali, zvao sam ih pre par dana...javio se lik koji je rekao da nemaju...Na to sam mu rekao...Kako nema kada ste imali u Aprilu (video sam da si aprila meseca, nekome na forumu dao njihov kontakt tel. i rekao da imaju po ceni od 3.5 eur)...On mi kaze da su prodali...Moze li da se naruci...?...Ne moze, kaze...Dovidjenja!
Pokusacu da se pozovem na tebe... :ccccc: mozda upali! Trazicu im Tiksijev cenovnik!
Pozvacu ih sutra, ali, zvao sam ih pre par dana...javio se lik koji je rekao da nemaju...Na to sam mu rekao...Kako nema kada ste imali u Aprilu (video sam da si aprila meseca, nekome na forumu dao njihov kontakt tel. i rekao da imaju po ceni od 3.5 eur)...On mi kaze da su prodali...Moze li da se naruci...?...Ne moze, kaze...Dovidjenja!
Pokusacu da se pozovem na tebe... :ccccc: mozda upali! Trazicu im Tiksijev cenovnik!
- Enterprise
- _

- Enterprise
- _