Postavicu sutra slike (moj fujiflm 6Mpix nocu slabo slika),a zaboravio sam da kazem jos jedan detalj (mozda bitan),spin motor pre nego sto zavrti u pravom smeru,krene pola kruga nazad (to prvi put vidim),mozda to nekon nesto znaci.Hvala
Vedranc:Hvala ti, uz tvoju pomoc dobih ton(pomesao +12 i -12).Sada mi je ostalo jos da pokusam da osposobim displej i rucne komande (daljinski radi).Na starom napajanju (LG888) na konektoru za to imam oznake F1,F2,21,g,5V, a na napajanju od IP966(koje je izgorelo) imam oznake 24,F-,F+,g,5.Da li to moze da menja jedno drugo,da li je F1 isto sto i F- ili F+, smeta li razlika u naponu (21 i 24).Mada sam ja pomesao zice od toga, ali se nadam da ce se videti koja je koja kada skinem displej(gledao sam na VOX-ovom displeju,tamo sve lepo pise).I jos jedan detalj,na procesorskoj ploci sam video jedan naduvani elkos, koji se i malo greje(25v-220mf),mozda zbog toga jos malo kaslje kada krece (zamenicu ga svakako).A zivo me zanima sta bi sa starim napajanjem da nema nijednog napona (izmenjao sam 4 diode kod velikog elkosa (400v-47mf)i nista),trafo mi izgleda ok. Hvala jos jednom na dosadasnjoj i nadam se buducoj pomoci!