Pa ti si rekao da ona plastika treba da bude labava, mislio sam na ono gore prva plastika pa mi je bilo cudno, sad znam na sta mislis na plavi diskstojkePN je napisao:Nerazumem sta si hteo da kazes ali ti kazem da taj plavi disk sto kazes da je labav tako treba i da bude on sluzi da kad se disk ubaci on nalegne na njega odozgo i drzi ga u leziste .
problem DVD player CyberHome 635s
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
- RBelectronics
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
fabričkilaky je napisao:stojkePN je napisao:Kako moze da bude labava , pa ona je zalepljena fabricki .Hvala
ma šta se patiš bolan ako ti je stalo toliko odnesi u servis i popravi ga
alooo pa ko će ovo da plati.....vadi pare...

U pravcu ove bele flet trake (na dole) koja ide iz lasera u plocu ima jedan integral to je ono malo crno kockasto na ploci koji u sredini sa leve i desne strane ima spojene pinove (zadebljanje).Pusti da proba par puta da ocita disk i pipni da li se taj deo ugrejao.
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
Ama nasta mislis na ono plavo ili ono prvo gornju providnu plastiku ta je fest, a plava mrda eto kako jos da objasnimRBelectronics je napisao:laky je napisao:fabričkistojkePN je napisao:Kako moze da bude labava , pa ona je zalepljena fabricki .Hvalavjerovatno fabrička greška
ona ne smije da stoji u krivo kao kod tebe ni da se mrda,mora biti zabetonirana ni milimetar lufta inače ne radi
![]()
ma šta se patiš bolan ako ti je stalo toliko odnesi u servis i popravi ga
Brate kazem da ne ide disk ne moze da ga okrece i kako ce da ga ocita kada stoji u mestostojkePN je napisao:
U pravcu ove bele flet trake (na dole) koja ide iz lasera u plocu ima jedan integral to je ono malo crno kockasto na ploci koji u sredini sa leve i desne strane ima spojene pinove (zadebljanje).Pusti da proba par puta da ocita disk i pipni da li se taj deo ugrejao.
Da.To treba da vratis na svoje mesto i nemnoras da zatvaras ceo dvd.Ubaci dvd i pokreni ga par puta i ako nece da ocita pokreni ga ponovo.I ubrzo pipni prstom da li se zagrejao onaj deo sto sam ti rekao.laky je napisao:cekaj malo a ovo sada da vratim onaj lim sa onim plavim diskom opet , kako da pustim dvd disk kako ce da se okrece i da se zalepi bez ovog plavogstojkePN je napisao::plaz:
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
u redu ali ajde da se odmorimo jer i ja moram sutra da ustanem rano , pa budi sutra u vezi probacu ovo sto si kazao i dacu ti jos par informacija u vezi ovoga . Hvala ti na trudu da hoces pomoci do sutra i pozdrav .Laku noc svimastojkePN je napisao:Da.To treba da vratis na svoje mesto i nemnoras da zatvaras ceo dvd.Ubaci dvd i pokreni ga par puta i ako nece da ocita pokreni ga ponovo.I ubrzo pipni prstom da li se zagrejao onaj deo sto sam ti rekao.laky je napisao:cekaj malo a ovo sada da vratim onaj lim sa onim plavim diskom opet , kako da pustim dvd disk kako ce da se okrece i da se zalepi bez ovog plavogstojkePN je napisao::plaz:
mislim da je flet traka u redu jer ona dize taj sistemcic vrlo malo gore dole , pa se nakratko upali laser i stane jedino ovaj crni tanjiric vise se ne okrece, do juce je malo i okretao dvd-disk pa stane pa opet okrece sporo za raliku od ovog drugog dvd plejera koji je dobarDual, jer sam proveravao na ovaj ispravan i ovaj neispravan daleko brzo okrece cd disk, pa sam poslusao jednog prijatelja sa foruma Misley da otvorim tanjiric i proverim da li je previse labav ili zateze ,zato sam na njegov savet otvorio ovaj pleh i postavio slike , ali dobro covek ima i svoja posla
ne moze sada da bude dezuran samo za mene, eto kazem do juce je radio malo taj tanjiric a sada vise nece , mozda je crko taj motorcic ispod tanjirica kako da ga proverim ili da vratim ovaj pleh da ubacim dvd-disk pa da kasnije proverim sa prstom da li se greje ono sto si rekao.
ne moze sada da bude dezuran samo za mene, eto kazem do juce je radio malo taj tanjiric a sada vise nece , mozda je crko taj motorcic ispod tanjirica kako da ga proverim ili da vratim ovaj pleh da ubacim dvd-disk pa da kasnije proverim sa prstom da li se greje ono sto si rekao.
Neverovatno !!!!!!!!! vratio sam onaj pleh zatvorio krenulo velikom brzinom cd i odmah pocelo da ocitava , nakon 30 sekundi pocelo da usporava disk , AMAN ZAMAN sta je bilo sad taman sam se poradovao ono sipak , probam opet nece vise ni makac opet, znaci nije motorcic otiso
ono za drajver je mlak sta bi moglo da bude da ptobam opet malo traku belu da mrdam to sam uradio pre nego sto sam stavio pleh , ali nisam izvuko sve samo malo i uvuko opet strah me je da ha ne polomim sta sada vi mislite
ono za drajver je mlak sta bi moglo da bude da ptobam opet malo traku belu da mrdam to sam uradio pre nego sto sam stavio pleh , ali nisam izvuko sve samo malo i uvuko opet strah me je da ha ne polomim sta sada vi mislite
bicu diplomirani majstor kvarisa
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 13 Odgovori
- 3771 Pregledano
-
Zadnji post napisao SaleSk
28 Nov 2008, 17:21
-
- 5 Odgovori
- 1755 Pregledano
-
Zadnji post napisao BD-electronic
29 Nov 2007, 11:56
-
-
dvd player grand prix model dvd504-divx
napisao skyline-GTR » 14 Mar 2008, 16:43 » u Servisiranje DVD VCR - 4 Odgovori
- 1578 Pregledano
-
Zadnji post napisao skyline-GTR
16 Mar 2008, 00:37
-
-
-
DVD player Vivax, model DVDK710 *INFO*
napisao stojkePN » 21 Avg 2008, 16:55 » u Servisiranje DVD VCR - 1 Odgovori
- 1578 Pregledano
-
Zadnji post napisao zozontv1
22 Avg 2008, 06:24
-
-
-
DVD Player LG DV8731V premotava [Rješeno]
napisao spectator » 02 Apr 2013, 16:26 » u Servisiranje DVD VCR - 3 Odgovori
- 3808 Pregledano
-
Zadnji post napisao spectator
02 Apr 2013, 20:18
-
-
-
SLV-D980P D DVD PLAYER/VIDEO CASSETTE RECORDER potreban dump [RJESENO]
napisao zar099 » 08 svi 2018, 21:06 » u Servisiranje DVD VCR - 10 Odgovori
- 5969 Pregledano
-
Zadnji post napisao zar099
20 svi 2018, 17:44
-
-
- 6 Odgovori
- 3914 Pregledano
-
Zadnji post napisao vladapile
02 Avg 2018, 21:59
-
-
DVD Xwave-7200 Nece DVD , CD Radi(RESENO)
napisao zlix » 06 Jan 2008, 17:31 » u Servisiranje DVD VCR - 7 Odgovori
- 2689 Pregledano
-
Zadnji post napisao zlix
08 Jan 2008, 00:05
-