Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
Krivi su chajna Tv-i Ljudi polako uvidjaju da je to krs ali kad treba da obore cenu,spominju ih.Kad spomenu: "ako je skuplje..."kazem im: "pa da ga onda i neotvaramo,jer mogu i pola dana da izgubim,da bi vi rekli skupo je" i ipak se odluce za popravku jer im je taj "novi TV" vec bio na popravci u garantnom roku i ostajali bez TV-a po desetak dana Posto je ovo javni deo foruma,navescu da moze da bude i mnogo gore od ovog slucaja gde je kolega izgubio vreme ...kako..pa musterija donela TV i kaze radi al nema slike,sva sreca pa sam mu rekao da saceka da otvorim iako je "zurio"...imao sam sta i da vidim TV-u je nedostajao visokonaponski trafo,RGB matrica i procesor Pravdao se....ali sam ga ispratio uz:"daleko ti lepa kuca" Sta mislite da bi se dogodilo da ga nisam otvorio Popravka bi mene skupo kostala a ne njega Od tad svaki TV prvo otvorim pa palim pred musterijom Naravno ovo se ne odnosi na sve musterije jer ih ima zaista fer i korektnih ali nazalost ima i ovakvih slucajeva ako se to moze nazvati "slucaj" jer je svako od vas imao slicno ISKUSTVO,nazalost.
da bas si upravu i ja sam jednom kupio polovan monitor za koji mi je covjek garantovao da nije pipnut.Kad sam dosao kuci i da to otvorim da vidim sta je kvar,mozes zamislit bila mu je izvadena rgb plocica citava
i jos neki elementi iz his i vetikale...ma katastrofa. tako da je tesko vjerovat ljudima. ato sto se tebi desilo je vrlo nezgodna situacija..