TV KARCHER 5628VT Chassis TV3K - Daljinac & Procesor
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
HOME -- SERVISERI -- DALJINSKI -- RAZNA UPUTSTVA
TV KARCHER 5628VT Chassis TV3K - Daljinac & Procesor
Pozdrav svima...prvi put sam ovde...
Intresuje me da li netko zna gdje mogu naci daljinac i procesor..
Ne znam sta je ali memorija nije a posto je tv tako kupljen moguce da procesor nije njegov,ipak malo verovatno, jer pali i uvek je u nekom servis modu iz kog nemoze da izidje!
Uvek ispisuje ..red gain...onda se daljincem moze menjati ali ne i preci u normalan rezim.
Sema,da li neko ima?
To je noviji,silver tv.
Pozdrav,hvala unapred!
Intresuje me da li netko zna gdje mogu naci daljinac i procesor..
Ne znam sta je ali memorija nije a posto je tv tako kupljen moguce da procesor nije njegov,ipak malo verovatno, jer pali i uvek je u nekom servis modu iz kog nemoze da izidje!
Uvek ispisuje ..red gain...onda se daljincem moze menjati ali ne i preci u normalan rezim.
Sema,da li neko ima?
To je noviji,silver tv.
Pozdrav,hvala unapred!
Chasis TV3K. Evo sheme i uputa za taj TV. Nabavi orginal daljinac ili zamjenu npr. ide ti "VISA IR7323" i izađi iz service menija. Sa univerzalcem to ide malo teže, a i možeš ući tamo gdje ne treba. :---:
POZ... yess
POZ... yess
- Prilog
-
TAURAS TV3K CHASSIS - ST92195,STV2246 - TV SM.pdf
- (202.39 KiB) Preuzeto 166 puta.
I znaci siguran si, proverio si tri puta da neko nije pogresno ubo zvucnik na sasiju ??????
Jer to sto je dump drugi ne znaci da ne mozes izaci iz service moda !! 100%
Sto se tice gasenja to si u pravu ako dump nije njegov moze da brlja ,pa mu treba komanda koju nema pilot da bi ga ugasio !
znaci kad stisnes vol + pojavi se osd i povecava nivo zvuka na pozadini sneg ali se nista ne desava na zvucnicima , to nije problem softa nego hardvera ,drugo dali sa tim daljincem mozes uci u redovan meni za pretragu kanala i preci ceo opseg ,i dali nadje neku stanicu sa tunera ili ne !
Ako na samom tv-u imas tipku menu i p+,p- ,V+ i V- morao bi imati mogucnost ulaska u meni bez obzira u kom je rezimu rada tv ,podeesavanja svetlo ,boja kontrast.... ,pretraga stanica i opciono sta je vec u meniju dalje!
u dampu su uglavnom topline boja , vertikala horizontala ,afc,agc ,opciono ow ,txt pos ,align ,osd posit ,align ,av mode ,i ponegde funkcijski tasteri daljinca .PROVERI VEZU ZVUCNIKA NA SHASIJU :kolege:
Jer to sto je dump drugi ne znaci da ne mozes izaci iz service moda !! 100%
Sto se tice gasenja to si u pravu ako dump nije njegov moze da brlja ,pa mu treba komanda koju nema pilot da bi ga ugasio !
znaci kad stisnes vol + pojavi se osd i povecava nivo zvuka na pozadini sneg ali se nista ne desava na zvucnicima , to nije problem softa nego hardvera ,drugo dali sa tim daljincem mozes uci u redovan meni za pretragu kanala i preci ceo opseg ,i dali nadje neku stanicu sa tunera ili ne !
Ako na samom tv-u imas tipku menu i p+,p- ,V+ i V- morao bi imati mogucnost ulaska u meni bez obzira u kom je rezimu rada tv ,podeesavanja svetlo ,boja kontrast.... ,pretraga stanica i opciono sta je vec u meniju dalje!
u dampu su uglavnom topline boja , vertikala horizontala ,afc,agc ,opciono ow ,txt pos ,align ,osd posit ,align ,av mode ,i ponegde funkcijski tasteri daljinca .PROVERI VEZU ZVUCNIKA NA SHASIJU :kolege:

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Philips 14GR1221 pregoreo procesor ODUSTAO
napisao banertd » 09 Mar 2013, 05:46 » u Servisiranje CRT Televizora - 10 Odgovori
- 1696 Pregledano
-
Zadnji post napisao Majstor Duja
16 Apr 2013, 09:38
-
-
-
Vivax 2161 procesor,vertikala Reseno
napisao banertd » 07 Jun 2018, 22:16 » u Servisiranje CRT Televizora - 14 Odgovori
- 5675 Pregledano
-
Zadnji post napisao banertd
28 Avg 2018, 22:19
-
-
-
Grundig pt92 chassis trazenje kanala,daljinac [RESENO]
napisao banertd » 13 Mar 2013, 04:52 » u Servisiranje CRT Televizora - 6 Odgovori
- 1594 Pregledano
-
Zadnji post napisao banertd
16 Apr 2013, 21:19
-
-
-
VIVAX IMAGO TV2907PF (Ne reaguje na daljinac)RESENO!
napisao aco21 » 27 Sep 2013, 12:45 » u Servisiranje CRT Televizora - 8 Odgovori
- 3366 Pregledano
-
Zadnji post napisao aco21
28 Sep 2013, 18:28
-
-
-
TV BEKO NR20TD1 Chassis 111 (11.1) - Potrebna chassis
napisao sveta » 06 Dec 2007, 23:41 » u Servisiranje CRT Televizora - 16 Odgovori
- 4720 Pregledano
-
Zadnji post napisao milan
08 Feb 2008, 00:32
-
-
- 5 Odgovori
- 1275 Pregledano
-
Zadnji post napisao magicni
26 Okt 2010, 11:31
-
- 10 Odgovori
- 1171 Pregledano
-
Zadnji post napisao skull
02 Nov 2007, 17:07
-
-
TV JVC AVK21TR2 Chassis CL - Nece da startuje (RESENO)
napisao gligor popovski » 31 Okt 2007, 23:28 » u Servisiranje CRT Televizora - 9 Odgovori
- 1570 Pregledano
-
Zadnji post napisao milan
09 Nov 2007, 00:58
-