Kamera CANON A400 - Pitanje u vezi mem. kartice (RESENO)

problemi , kvarovi , upload/download

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Kamera CANON A400 - Pitanje u vezi mem. kartice (RESENO)

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 11:40

Imam problem sto sam napravio desetak snimaka ,prebacio ih u PC ,on formirao folder i posto svi snimci nisu potrebni ,htedoh da obrisem jedan kad napravim gresku i svih deset obrisem.
E posto imam becap u aparatu i sve slike mogu na displeju da izlistam,nece vise da ponovi svlacenje na PC :shock: Kaze memori kard empti i sta sada .. akonije mnogo komplikovano,hvala za odgovor u napred
Kartica mi je vulgaris 128M ali dovoljno ,cujem ima jeftina i od 1G :?:
Zadnja izmena: generacija 49, dana 12 Jun 2007, 11:24, ukupno menjano 1 put.

Avatar
stojkePN
____
____
Postovi: 2422
Pridružen: 11 Feb 2007, 04:55
Location: Srbija-Paraćin

Post napisao stojkePN » 10 Jun 2007, 14:39

Ako sam dobro razumeo hoces da uradis beckup slike i prebacis u racunar ili nece sad vise ni jdnu sliku da iskopira sa aparata u racunar :?:
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 14:58

stojkePN je napisao:Ako sam dobro razumeo hoces da uradis beckup slike i prebacis u racunar ili nece sad vise ni jdnu sliku da iskopira sa aparata u racunar :?:
Ne skinuo sam 10 slika sa kamereu PC i iz PC greskom izbrisao.
Sada i ako imam slike u kameri /kao bekap/ nece ponovo iz kamere u PC nesto prepoznaje i kaze "transakcija odradjena no image in memory card :shock:
Sada jedino da se slikam :lol:

Avatar
stojkePN
____
____
Postovi: 2422
Pridružen: 11 Feb 2007, 04:55
Location: Srbija-Paraćin

Post napisao stojkePN » 10 Jun 2007, 15:10

Imam ja program kuci (sad sam na poslu) koji vraca slike sa kartice i veoma sam zadovoljan.
Konektujes aparat na PC i zadas mu da vraca slike i on vrati moze cak i iz PC da vrati slike ;)

Poslacu ti kad budem kuci veceras a ako se nejavim posalji mi da me podsetis :hmhm:
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 15:11

Kaze nema a gledam ih na displeju camere :shock:
Prilog
nema.jpg
nema.jpg (11.99 KiB) Pregledano 1103 puta.

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 15:13

stojkePN je napisao:Imam ja program kuci (sad sam na poslu) koji vraca slike sa kartice i veoma sam zadovoljan.
Konektujes aparat na PC i zadas mu da vraca slike i on vrati moze cak i iz PC da vrati slike ;)

Poslacu ti kad budem kuci veceras a ako se nejavim posalji mi da me podsetis :hmhm:
U svidja mi se to sa PC u cameru :shock:

Avatar
stojkePN
____
____
Postovi: 2422
Pridružen: 11 Feb 2007, 04:55
Location: Srbija-Paraćin

Post napisao stojkePN » 10 Jun 2007, 15:27

Nasao sam ga na netu.
Program je BRE FREE :mrgreen:

Zero Assumption Digital Image Recovery
Prilog
setup_ir.rar
Zero Assumption Digital Image Recovery
(596.81 KiB) Preuzeto 75 puta.
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 19:47

Uspeo sam da nadjem izgubljene slike /2007_03_10/po datumu .
Ovo sam skinuo odradio je ...i dalje ne vidim primenu
Prilog
A400.jpg
A400.jpg (20.95 KiB) Pregledano 1091 put.

Avatar
stojkePN
____
____
Postovi: 2422
Pridružen: 11 Feb 2007, 04:55
Location: Srbija-Paraćin

Post napisao stojkePN » 10 Jun 2007, 19:56

Ti si ovo podesio da ti vraca slike koje su izbrisane iz racunara a ne iz foto aparata :plaz:
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 20:07

aaaaa mozgam dalje :shock:
hvala za program ali sam ja i uz aparat dobio dva mocna diska sve radi izgleda samo treba znati upotrebiti :hm:
Zadnja izmena: generacija 49, dana 11 Jun 2007, 00:33, ukupno menjano 1 put.

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 20:36

Bravo majstore sve sa PC moze u kameru prostije ovim nego CANON-ovim
Nisam Add zavrsio pa nije htelo :opop:
Hvala jos jednom

Avatar
generacija 49
penzioner
penzioner
Postovi: 5425
Pridružen: 04 Nov 2006, 09:40
Location: Beograd,Srbija
Specialty: tv
Lokacija: Srbija

Post napisao generacija 49 » 10 Jun 2007, 20:59

Evo ovo nije htelo bez tvog programa
Prilog
Canon.jpg
Canon.jpg (27.86 KiB) Pregledano 1073 puta.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Digitalnih Kamera Fotoaparata”