Urednik: alexa_pg
Pa pipnes tranzistor ... seljacka metoda najbolja.Negledas da li se hladnjak greje,nego tranzistor na njemu ...vlatkocopa je napisao:Dzale kako ces na tom King-Kong radijatoru osetiti ako tranzistor pregreva...
cc.. bolje kolektorkrllebg je napisao:Pa pipnes tranzistor ..
Ako ima 30 sekundi :hmhm:buzdumra je napisao:... al obicno kad proradi merim oscilograme za manje od 30sek znam jel ok il ne![]()
naravno ljudi nisam od juce tranzistor nikad ne crkava za dzabe, takoder treba otkloniti uzroke!!nec je napisao:@servisant![]()
nekad u roku od 30sek. mozes sprziti i 30 tranzaObicno merim napon, oscilacije i ubacim tranzistor (ako je sve kako treba i netreba da greje)
nije ni dzaferov alat za kad nesto ubija tranzistor , moze on njega zavrnut za bagersku kasiku da se ladi, ako njega nesto reze on crkava sa hladnjakom ili bez' da se razumemoservisant je napisao:Ako ima 30 sekundi :hmhm:buzdumra je napisao:... al obicno kad proradi merim oscilograme za manje od 30sek znam jel ok il ne![]()
vala bas ceo dan me rastezu ko gudalo na vijolinifanzo je napisao:. Ranko šta se nerviraš toliko?