Mislio sam ako ima, kao u ostalim mrežama u kolu draina.
Možda i samo kolo, TOPxxx nije dobrog kvaliteta. Sve je to nagađanje.
A popravljati više puta, koliko se isplati? Za ovo vreme stigla bi ti već nova.
Evo crkla ponovo.Ponovo kolo loše.Naradila se od 15.avgusta do sada. Kontam da je kvalitet kola u pitanju crklo bi u prva dva tri dana.Mada, uvek crkne pri samom uključenju u struju.Tako i sad.
A ne . Palo mi na pamet da upakujem u kutiju od laboratorijskog napajanja.Tamo imam 38V i 10V. Dovedem te napone na sekundar, skinem C16 i raskačim povratnu spregu preko U2 optokaplera i dobijem laboratorijsko napajanje sa lemilicom na vruć vazduh .
Pa da to lepo upakujem ima da potrosim vremena toliko da za to vreme mogu da zaradim tri puta skuplju i bolju . Al Inat je čudo. A i kad nalete sad slobodni dani posle nove godine mora čovek da ima neku zanimaciju.Obično bude ludnica do Nove i posle zatišje.Kad krene žena da ti izlaže svoje planove za tu godinu odma pobegneš u radionicu
Zanimljivo, slično je i kod mene,... poklapa se to sa predprazničnim rasprodajama kad ljudi kupuju novo pa ne nose na popravak neispravne aparate,... ili ih donesu u drugom-trećem mjesecu kad dođu malo k sebi (financijski, ).
Jeste.Pre nije bila gužva nego ludnica od 20.12. pa i sam dan dočeka.Sada nije kao pre al bude gužva.Sve je to zbog ovih tv-a od 100 evra Biće i tome kraj kad ti uvoznici pozatvaraju firme.Bar tako ja mislim.Videćemo.
Procitao sam temu..
U dilemi sam da li da narucim jednu od izvedbi YIHUA 8858 i YIHUA 8858-I ili da idem na neku varijantu ovde tipa Baku BK-858D ili ZD-8908 ili nesto trece..
Duvaljka bi sluzila za amaterske upotrebe recimo jednom sedmicno po nekad nesto da imam kada mi zatreba da odradim.. Buzet je do 50 eura.
Znam video sam to.. Zanima me da li ima bitne razlike u kvalitetu i sta uzeti od pomenutog ili pak nesto drugo ?
Kada kupim voleo bih da se ne kvari brzo i da radi posao.. ako je Yihua kvalitetnija pre bih narucio i da sacekam da mi stigne.. Ako neko ima preporuku za moj budzet rado bih cuo savet.
Moja LK-850 je odradila do sad ko zna kolko sati.Radi kao i prvog dana. Neznam sta ces ti da radis, ali meni je ona zbog nekih stvari koje mi odradjuje mnogo zgodnija nego one sa digitalnom kontrolom protoka i temperature. Moj glas ide za takvu duvaljku, klasicnu.
Imas takvu za oko 5000 din na KP novu.