Urednik: alexa_pg
ma sta vredi pricati vidi se da nije koristijo pretragu i pogledao starije teme spojicu kasnije kad se ispucaju ovde da bude zajedno i pobrisati ono sto netrebaStolle je napisao:Nova tema za istu stvar,još i u TV....spojeno ovde.
Jesi li ti radio baš tu pločicu po tom PCB-u?grifon je napisao:Sema i stampana plocica odlicnog progaramatora.SEEprog ima samo jedno DIL podnozje.
Citanje i pisanje je veoma lako za one koji ga nisu koristili.Samo se iz SELECT menija izbere tip eproma i to je to.
Podrzava ogroman broj Eproma , skoro ternutno svih dostupnih u danasnje vreme.
Do ovoga je bilo tesko doci jer se dugo drzao u tajnosti i sema i plocica.
Dugo koristim ovaj programator i za mene nema bolji a i jednostavnije rukovanje.
Ko ga bude napravio sigurno se nece pokajati.
Zelim Vam uspeha u radu sa ovim programatorom!
Ja imam takav see prog, sa takvim pcb i radi fantasticno! Mada neznam koliko ga je pametno raditi kad vec proveren ima da se kupi za 40e a vredi svake pare!sasafras je napisao:Jesi li ti radio baš tu pločicu po tom PCB-u?grifon je napisao:Sema i stampana plocica odlicnog progaramatora.SEEprog ima samo jedno DIL podnozje.
Citanje i pisanje je veoma lako za one koji ga nisu koristili.Samo se iz SELECT menija izbere tip eproma i to je to.
Podrzava ogroman broj Eproma , skoro ternutno svih dostupnih u danasnje vreme.
Do ovoga je bilo tesko doci jer se dugo drzao u tajnosti i sema i plocica.
Dugo koristim ovaj programator i za mene nema bolji a i jednostavnije rukovanje.
Ko ga bude napravio sigurno se nece pokajati.
Zelim Vam uspeha u radu sa ovim programatorom!
Ili upotrebi pretragu ima vec obradjena tema SEEPROG.zan je napisao:Upravo sam uradio ovu plocicu i ne radi. Mozete li reci gde su greske u plocici?