Osciloskopi Rigol
Urednik: alexa_pg
Osciloskopi Rigol
Pozdrav svima
Imam pitanje, da li koji od čitatelja ovog foruma koristiti bilo koji digitalni osciloskop tvrtke Rigol i kako mišljenje ima o tim uređajima?
Kod nas u Sloveniji so cijene ovih osciloskopa relativno povoljne, samo na internetu nijednog komentara, kako dobro (ili loše) ovi uređaji rade u praksi. Sad ne znam ili su to "best buy", kako kažu u prodavonici ili ima samo stare mudrosti: Za malo para, malo muzike.
Za odgovore još unaprijed, hvala.
Imam pitanje, da li koji od čitatelja ovog foruma koristiti bilo koji digitalni osciloskop tvrtke Rigol i kako mišljenje ima o tim uređajima?
Kod nas u Sloveniji so cijene ovih osciloskopa relativno povoljne, samo na internetu nijednog komentara, kako dobro (ili loše) ovi uređaji rade u praksi. Sad ne znam ili su to "best buy", kako kažu u prodavonici ili ima samo stare mudrosti: Za malo para, malo muzike.
Za odgovore još unaprijed, hvala.
Re: Osciloskopi Rigol
lepo izgleda kako radi neznam... a cena negde oko 700j ili sam omasijo
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
Cijena jim je još nižija, 2 kanalni 20MHz, sa ČB ekranom, cijena manje od 400€ (sa PDV). Za 700€ (sa PDV) ima 60MHz sa komunikacijom i 100MHz modela brez komunikaciju sa PC.buzdumra je napisao:lepo izgleda kako radi neznam... a cena negde oko 700j ili sam omasijo
Slažem se, cijene so vrlo nizke. Ali znam i to, da su kinezi majstori za izradu uređaja sa nizko cijeno, pitanje je samo ili radi dobro.
jel ima garancija na to , dali mozes otici u radnju pa da ga malo priprzis
da vidis kako radi u praksi prikaz napona...., trebalo bi ga uporedit sa nekim drugim , mada mi sve to deluje lagano , jeste da mnogi imaju one od 9,10,.. 15. kg analogce od vremena tita
a i danas rade stvarno cudo
pa i taj jedan od 100mhz dodje ko nov digitalac kinez
uporedi da nisu kineski MHz mhz , kao wati napisu oni svasta

uporedi da nisu kineski MHz mhz , kao wati napisu oni svasta

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
-
- ___
- Contact person: Jovica
- Specialty: tv
- Kontakt:
Ovaj sigurno radi dobro a moze se naci kod vas jedino je malo skuplji a i puno bolji .
Hvala za dobre ideje.
Posle nove godine, ću pokušat sa kolegom, koji ima malo bolji osciloskop, da posjetitmo ovu trgovinu, kažu da nema problema sa testiranjem aparata u prodajnom programu.
BTW, garancije ima 3 godine.
Posle nove godine, ću pokušat sa kolegom, koji ima malo bolji osciloskop, da posjetitmo ovu trgovinu, kažu da nema problema sa testiranjem aparata u prodajnom programu.
BTW, garancije ima 3 godine.
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Pogledaj i ovde:
Digitalni osciloskopi proizvođača RIGOL predstavljaju jedinstven odnos kvaliteta i funkcionalnosti sa konkurentnom cenom! .
http://www.micom-tm.com/index.php?optio ... Itemid=106
Digitalni osciloskopi proizvođača RIGOL predstavljaju jedinstven odnos kvaliteta i funkcionalnosti sa konkurentnom cenom! .
http://www.micom-tm.com/index.php?optio ... Itemid=106
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- Marko Enter
- _
EL ima negde da se vidi cenovnik tih osciloskopa ??
pozdrav Marko
pozdrav Marko

Tranzistori su najbrzi osiguraci :)