KACAVIDE ILITI ODVIJAČI
Urednik: alexa_pg
- Sapun
- _
- Warranty service: GORENJE
- Contact person: Petar Sapun
- Phone number: 023 314 073
- Specialty: tv-multimedia
KACAVIDE ILITI ODVIJAČI
Prije 28 godina koristili smo u servisu samo kratke kacavide. Kad sam prvi put iz Trsta donio dvije duge to je bila fešta.Sada ne mogu zamisliti otvaranje tv-a bez kacavide od 30 cm.
Još bolje je bilo kad sam nabavio -iz Trsta naravno ,baterijsku Black and Decker. U nju smo montirali otpiljen odvijač od 28 cm dužine. To i danas koristimo s ubačenom križ - uvijek je oznake 6x250. Ta najbolje skida sve križ vide.
Evo još jednog dodatka za servis. Magnet skinut sa starog hard diska učvrščen na polici i služi za držanje par kacavida da ih ne tražiš oko televizora na stolu.Uvjek je jeftinije posao obaviti prvi put.
- Stolle
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
Re: KACAVIDE ILITI ODVIJAČI
Magnet od harda?
Isto koristim najduže.Skoro sam prepravljao torx 10 na 30cm,jer nisam našao da kupim takav. Prvo kod strugara da izbuši dugi šrafciger i obradi bit ,a zatim zavareno.

Isto koristim najduže.Skoro sam prepravljao torx 10 na 30cm,jer nisam našao da kupim takav. Prvo kod strugara da izbuši dugi šrafciger i obradi bit ,a zatim zavareno.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- Marko Enter
- _
Ovi sa zelenom crnom drskom su jedni od najboljih srafcigera, to je marka WERA Wupertal Germany, Ja imam dva kompleta od njih i stvarno su odlicni srafcigeri , to sam doneo iz nemacke , neznam gde ima da se kupe u SRbiji
pozdrav Marko
pozdrav Marko
Tranzistori su najbrzi osiguraci :)
- Marko Enter
- _
zumeo sam ovakav komplet , napred na spic ima hrapavo da bolje vata za sraf
6 komada bili su 30 eura
6 komada bili su 30 eura
- Prilog
-
- 41N1KMX2VZL._SL500_ wera.jpg (25 KiB) Pregledano 1759 puta.
Tranzistori su najbrzi osiguraci :)
- krllebg
- ___
- Warranty service: DeGermany
- Specialty: tv
- Kontakt:
Svakome se svoj alat cini najboljim ... ja sam 87 kupo komlet srafcigera koje i danas imam,i za 17-18 god koliko radim i imam radnju,samo sam jednom izgubio srafciger na terenu.I vratim se,ali stranka namcor sto sam ga osisao ko macku,ljut kaze,meni majstor danas nije ni dolazio ... mislim se boli me tuki,uracunao sam ti 10 tih srafcigera jeb** se.A za garanciju pozdravilo te ...
I jos da kazem,nevolim jeftin alat.Kad radim s necim volim da to bude kvalitet,da mi nepukne drska,neiskrivi se - da je pravi alat.
Pergler,Sandvik,Telefunken,HZ- uglavnom kupujem firmiran alat.Jbg,neko garderobu ja alat ... svako ima svoje mane.Pusti ... Te magnete i te varijante mi
deluju neuredno,nevolim da nista visi po radnji,stavim u fioku,ona je sredjena po PS-u.I kad uzmes nesto da radis,sve ti je na mestu,sve vratis gde si i nasao
i nema glava da te boli.
I jos da kazem,nevolim jeftin alat.Kad radim s necim volim da to bude kvalitet,da mi nepukne drska,neiskrivi se - da je pravi alat.
Pergler,Sandvik,Telefunken,HZ- uglavnom kupujem firmiran alat.Jbg,neko garderobu ja alat ... svako ima svoje mane.Pusti ... Te magnete i te varijante mi
deluju neuredno,nevolim da nista visi po radnji,stavim u fioku,ona je sredjena po PS-u.I kad uzmes nesto da radis,sve ti je na mestu,sve vratis gde si i nasao
i nema glava da te boli.
... Here lies a man whom is little known !!!