sim je napisao: ↑17 Dec 2020, 02:00
Ovde je problem do Ribery.
On je unapred odlucio da kupi taj unior komplat pa je samo pitao usput sta mi mislimo o tome.
Ovo deluje samo da je tako ali zaista nije. Danima sam gledao, raspitivao se, proveravao cene i uzeo Unior kao najbolju opciju do 8000 dinara a da je opet neko ime. Na KP do 8000 dinara nije izbacivao ništa. Svi kompleti jedni isti samo drugi prodavac. Dalje iskreno na KP-u nisam ni gledao. Po radnjama u Beogradu Einhel i Womax. Unior je dao 25% popusta a profesionalan je alat. Ja sam sa njihovim šrafcigerima koje sam kupio pre skoro 20 godina prezadovoljan pa je i to uticalo da uzmem Unior. Da li je to zaista njima opao kvalitet ili postoji nešto što ja ne znam oko Uniora to je vrlo moguće ali onaj link što je okačio buzdumra da je Unior u Kini mi se ni malo ne sviđa. Mislio sam da je neki vic ali nije. Samo fali još naša Zastava ili Pionir Subotica da pređu u Kinu a i ovi naši radnici po našim fabrikama već imaju bedne plate

Šrafilicu nikada nisam uzimao jer većinom popravljam računare i igračke konzole. Televizore slabije radim. Televizori sada imaju mnogo šrafova pa razumem TV servisere kojima šrafilica treba jer to rade svaki dan. Meni šrafilica nikada nije bila potrebna jer sve što popravljam osim televizora nema ni 10 šrafova sve ukupno

.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.