Programer
Urednik: alexa_pg
-
- _
- Contact person: milan
- Specialty: whitegoods
Re: Programer
Ima 7 adaptera i ima 12 data cda koliko sam razumeo za mobilne su data,e sad cena oce za njega 200e u kompletu.
Kome radionica lici na apoteku, taj verovatno leci elektroniku brufenima....
- skyline-GTR
- gx
- Contact person: Ibrahim
Matori, prvo kazes sta zelis sa njim da programiras, dalje jesi ga kupio ili nisi, sa svojim pitanjem izgleda da si ga kupio i da onda zelis misljenje .... nadam se da shvatas sta pricam
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija
-
- _
Nisam kupio u dilemi sam puno mi para posto ja sve sto radim sa programerom je vecina dil 8 a to mi zavrsava see programer.
A onako sam pitao za misljenje vredi li on te pare.
Jel mozes da postavis slike adaptera koji idu uz njega?Matori2 je napisao:Nisam kupio u dilemi sam puno mi para posto ja sve sto radim sa programerom je vecina dil 8 a to mi zavrsava see programer.
- rubin_miki
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
kao programator nije ko zna sta, ako ti treba samo za dil8, odlican ti je, jos i 7 adaptera a zna se da su oni skupi, mislim da ti je cena ok.verujem da samo oni premasuju cenu od tih 200 evra.
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
Samo se bojim da su adapteri za lemljenje, bez ZIF-ova...slike trebaju da vidimo o cemu se radirubin_miki je napisao:kao programator nije ko zna sta, ako ti treba samo za dil8, odlican ti je, jos i 7 adaptera a zna se da su oni skupi, mislim da ti je cena ok.verujem da samo oni premasuju cenu od tih 200 evra.
- skyline-GTR
- gx
- Contact person: Ibrahim
Znam da je suvisno, ako ti see odradjiva cijel posao, nedaj pare za drugi 

Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija
-
- _
Sad sam uzeo programer da ga probam na jednom vw beti 95160 i odradi ga bez problema,a evo i slike adaptera.
Za cenu nisam jos siguran covek dolazi iz svice sledece nedelje a programer mi dala njegova gospodja na probu koja kaze da misli da je on rekao 200e ali nije sigurna....
Za cenu nisam jos siguran covek dolazi iz svice sledece nedelje a programer mi dala njegova gospodja na probu koja kaze da misli da je on rekao 200e ali nije sigurna....
taj adapter tamo desno preko 50$
dobro je da je dala i sreca sto ovaj nije tu

dobro je da je dala i sreca sto ovaj nije tu

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
Sad kad znamo sta sve ide za te novce:Matori2 je napisao:Sta kazete za ovaj programer vredi li cemu.
Najvredniji ti je adapter gore desno za BGA kola, uz uslov da imas alat za skidanje BGA kola dobri su i adapteri gore levo i i onaj odmah ispod njega (izrada u kucnoj varijanti je nemoguca misija). Programator je uglavnom orijentisan ka fleshevima i koriste ga uglavnom ljudi koji se bavi popravkom mobilnih telefona. Instaliraj softver pa vidi sta je sve podrzano i da li te pokriva, ako ti odgovara a nemas bolji programator..odgovor vec sam znas

P.S. Da je UP2008 vec bih ti trazio broj telefona njegove zene :call:

-
- _
Opet kazem jos sam u dilemi imam see koji meni zavrsava posao znam da su adapteri skupi a i programer je bas dobar,neznam nista videcu kad dodje lik iz svice....
Za UP&UP programatore adapteri nisu uopste skupiMatori2 je napisao:Opet kazem jos sam u dilemi imam see koji meni zavrsava posao znam da su adapteri skupi a i programer je bas dobar,neznam nista videcu kad dodje lik iz svice....

Kolega skoro kupio za Xeltek bga adapter. Izaslo ga skoro 300e 

Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz: