Najpre hvala na odgovoru.Jedino tamo nisam trazio jer sam mislio da su tu samo osiguraci.Upravu ste sto kazete da je moguce da radi originalna CB .Naime kljuc od auta je polomljen,samo plastika i elektronika.Kad se auto odkljuca kljucem automatski se odkljucaju sva vrata,sto znaci da je verovatno sve ispravno,jedino nemoze daljinskim da se otvara.Buduci da na internetu postoje jeftini, sto vi kazete kineski,auto alarmi ,smatrao sam da je jeftinije da promeneim centralni uredjaj jer sa novim imam dva daljinska upravljaca.To sam vec radio na opelu i audi i mogu vam reci da rade odlicno i jos se nisu pokvarili.Jedino sto mora pored kljuca da se nosi i daljinski.
Pre nego sto pocnem sa rasklapanjem recite mi moze li da se odvoje zice za brave i migavce i da se prikljuce na novi uredjaj bez nekih propratnih pojava ili kvarova buduci da je kod pezoa kako kazete sve to spojeno u BSI jedinicu.
Jos jednom hvala na pomoci i veliki pozdrav.
---------- Sre Nov 29, 2017 15:55 ----------
Zaboravio sam da se izvinim za pogresno mesto .Novi sam clan i ocigledno se nisam najbolje snasao.. Sory.
Zadnja izmena:
alexa_pg, dana 29 Nov 2017, 16:23, ukupno menjano 1 put.
Razlog: Spojena dva uzastopna posta u jedan