Auto je od mog rodjaka,a posto u mom mjestu ima servis za te stvari pa i poznajem te ljude danas smo bili kod njih i kazu da bi to kostalo oko 530€ jeli to neka normalna cijena

Urednik: Barbarella56
Majstor Duja je napisao:....moj prijatelj puni autoklime za 70e..
ovde kod mene majstori toliko sjebali sami sebe da ih pune za 20 evra..da, da, 1200 denara......ne znam ja gde im je matematika...cak sam cuo price da neko od njih ih puni za 800 denara, nema ni 15 evra...nec je napisao:..samo RTV mastori rade za "SLAMU"..
Tesko da ce naci bolju cijenu jer su mu u centralnom servisu rekli da to kosta 1200km ali da to oni navodno ne mjenjajugoranfri je napisao: Ja mislim da nije puno puno 530 eu za nov kompresor i ispravnu ugradnju istog, i garanciju.
idi to objasni musterijama, njih interesuje na prvom mestu cena..buzdumra je napisao:da rubine ali ko zna sa sa kojim gasom..
1200km ili 1200e?dzafer je napisao:Tesko da ce naci bolju cijenu jer su mu u centralnom servisu rekli da to kosta 1200km ali da to oni navodno ne mjenjajugoranfri je napisao: Ja mislim da nije puno puno 530 eu za nov kompresor i ispravnu ugradnju istog, i garanciju.
pa i da strada kompresor u garanciji ovaj sto ga ugradjuje je opet dobarnije na gubitku
iskustvo ovdasnjih auto-majstora sa kojima sam blizak..kad kupujete Turski proizvod, uvek gledajte da na njemu pise MADE IN TURKEY..to je znak da je deo kvalitetan..Turska ima kvalitetne fabrike, ali i tamo ima takvih koji rade po principu shupa-garaza=china kvalitet..Majstor Duja je napisao:...3. neka kinesko/turska...100e...
eto lako je izracunati koliko kosta posao u ovom duinom budz treba da se naplati najmanje 100e (majstorske ruke samo)Majstor Duja je napisao: i na kraju odem na otpad i kupim za 5eura od opela suze '88. polovnu, nabudzim je u rezervoar i gle cuda - radi vec godinama...