mitsubishi lancer1,5 glxi ECU
Urednik: Barbarella56
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Re: mitsubishi lancer1,5 glxi ECU
Da nasao sam da na D2 dolazi napon sa njega (zelenog tranzistora), oznaka mu je 2SB1335A i on je ispravan, verovatno je neispravna regulacija koja dolazi na bazu (sa ove plocice). Hvala u svakom slucaju.
Kolega, pazljivo sam pogledao sliku.Treba mi jos jedna informacija. Ovo je neko popravljao pa je spojio foliju koja ide na anodu D102 sa folijom koja ide na + C105 kod ovog bloka C4. Mozes li da mi kazes da li te dve folije treba da budu zajedno ili je prethodni majstor zakljucio da treba (ne vidi se jer je folije nagrizla kiselina). Sa slike ne mogu pouzdano da utvrdim.
hehe sad vidim po slici da sam radijo takav , kod mene su bili iscureli elkosi jedva ziv sam to oprao i pokrpijo nije cak bilo ni stampe kao ni nitni isto bila stabilizacija problem pa sam krpijo i nju ...nije problem bijo da se okrpi ko ima srednje iskustvo sa elektronikom vrlo jednostavno to radi mada sema bi bila neverovatna precica za vreme 

proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
Kempi, hvala jos jednom, uspeo sam da sredim napajanje. Sad imam 5V. Probacu na autu, pa javljam za ishod.
Koliko se secam c4 je na desnoj strani na slici spojen na obe folije,znaci ide i na c105 i na d102 ,odnosno spaja + pol c105 sa bazom 2SB1335A. Imam jos neke bolje slike oko elkosa gde se vide veze u kompu,ali nisam kuci...
bicu tek oko 22h

zena moze da bude i sa sela,al' auto mora da bude iz Japana
Mozda nisi video prethodni post.
Kempi, hvala jos jednom, uspeo sam da sredim napajanje. Sad imam 5V. Probacu na autu, pa javljam za ishod.
Jesi li probao na autu? Sta je bilo na kraju?
zena moze da bude i sa sela,al' auto mora da bude iz Japana
Malo kasnim ali red je da javim sta je bilo na kraju. Nista nisam uradio
. Mislim da sam spomenuo da je neko vec popravljao nekad i izbacio zenericu, mislim da je crklo IC tom prilikom jer sam sredio napajanje, a auto nije hteo ni da cuje da upali. Dalje nije imalo smisla raditi jer ima ih polovnih po pristupacnim cenama. U svakom slucaju hvala svima koji su pokusali da mi pomognu..

-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 1067 Pregledano
-
Zadnji post napisao vlatkocopa
28 Apr 2010, 21:17
-