Teorije zavere o CORONA virusu

Forum za neobavezne teme.
nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 16:23

Ajde ti nama glupima objasni kako to PCR test radi da i mi znamo to što ti znaš. Ipak smo mi na forumu tu da dijelimo znanje.
Anegdotalna svjedočenja nemaju nikakvu težinu na sudu, pa ne bi trebala ni ovde.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

cubica
gx
gx
Specialty: tv-multimedia

Post napisao cubica » 25 Okt 2020, 18:09

Nike, nisam rekao da je iko glup, možda samo ima zastrašenih ljudi, kao što sam već rekao, strah sužava razum i rasuđivanje. Takođe, nema potrebe spinovati ili trolovati informacije, evo sad sam dao jednu iz prve ruke, naravno da nije za javno objavljivanje, jer ako procuri, moja svastika će da izgubi posao! Pa i to već nešto znači, zar ne? Znači da je ovo teror nad narodom i da je sve preuveličano.
O tome kako PCR radi, imaš more filmova, članaka i sl. na netu (ne na režimskim medijima, na žalost), jer ako ja bilo šta kažem, vi ćete reći da ja nisam stručan za to a da dozvoljavam sebi da komentarišem (a što i vi kovid pristalice isto radite, zar ne?) Zato, pogledaj i linkove koje dajem, iako na žalost, dosta njih budu rapidno obrisani, ali pointeresuj se malo...možda prvo da kreneš od onoga ko je izmislio ovaj test i zašto je i on sam preporučio da se ne koristi u ove svrhe!!!! A onda i izjave vrhunskih naučnika i nobelovaca, koji isto kažu, i to je čak i temelj optužbe protiv kovid režima koja je podignuta na anglosaksonskom zakonskom podneblju, a kojoj ćemo se i mi pridružiti.
Ono čega mi treba da se držimo to su paradoksi poput sledećeg...za sve ove mesece, po zvaničnim podacima, od kovida je umrlo u Srbiji kao što prosečno umre za 2.5 dana u godini. Koja je to pandemija, koja smrtnost, kakva tragedija, haos, koji je to razlog za uzimanje (VANZAKONSKO) slobode kretanja i govora. Za mene je samo to dosta da uopšte ne istražujem dalje...reč je o vrsti gripa, dobro izrežiranoj i isceniranoj. Narodski rečeno..ni manjeg ku*ca, ni veće vriske! Već viđeno ...2009 je probano isto sa svinjskim gripom, i šta je bilo..prevara, ćorak!
cuby

PS....ako još iole ima ikakve empatije i ljudskosti u bilo kome od nas....kada god pomislite na tragediju i preveliko umiranje u našim zemljama...recimo 1-2 osobe dnevno od Kovida.....SETITE SE DA DNEVNO U SVETU (ZA JEDAN DAN!!) UMRE 16.500 DECE OD GLADI !!!!!!!!! To znači da brojite u sebi od 1-5 i jedno dete starosti do 5 god je umrlo !!!!
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 25 Okt 2020, 18:35

ja isto znam za test blanko su resavli mnogi ,,. javna tajna
a isto je prica da nije siguran 100%
jedno vreme bilo ispocetka moglo se kupit papir samo napises ime ,al su u apsu ti koji su radili to , bilo i na tv.. lolzi
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

filka
gx
gx
Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung
Specialty: tv

Post napisao filka » 25 Okt 2020, 18:42

Bio ja na bazenu u Rumuniji-i normalo napolje hladno a ja se brckam u bazenu pa idem do saunu pa opet u bazen i normalno PREHLADIM se...
Krenu temperatura i nos da teće a ja kontra dva dana vruća supa i paracetamol i to prodje...
Da sam otisao da pravim test-OBAVEZNO bi našli Corona i svi bi išli u izolaciju...
Inaće za neverne bebe-bili 4-tvoro u apartmanu i nikome se ništa nije desilo nakon toga....
-će izginemo ki Mančester

miodrag popovic
gx
gx
Phone number: 00381638773821
Specialty: tv

Post napisao miodrag popovic » 25 Okt 2020, 19:44

Moj mozak ne može da prati toliki broj informacija/dezinformacija.
Zadnja izmena: miodrag popovic, dana 25 Okt 2020, 21:18, ukupno menjano 1 put.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro

Post napisao jaro » 25 Okt 2020, 19:53

Ma.. Sve mogu da razumem, ima neki đavo cime su pofajtali pola sveta, mere sa maskama, zatvaranjima, laziranih pidataka u plus, ili minus... Sve to.

Ali nije mi jasno ko daje celom svetu instrukcije sta i kako da se radi, i jos manje zasto ceo svet mora da slusa? Ovakvo globalno stanje nije bilo ni u ll sv ratu.
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 19:53

@Cubica (a i ostali zavjeraši)
Vidim ja da si ti načitan, ali čini mi se da čitaš prebrzo, bez dužne pažnje na detalje u tekstovima. Pa se tako i vidi da nisi razumio kako PCR test radi i koji su uvjeti da bi bio pozitivan i negativan.
S obzirom da je površnost i brzopletost česta pojava na ovom forumu i u stvarnom životu svuda oko mene, a nisam ni ja imun ponekad na to, preporučujum daljnje studiranje te teme:
https://faktograf.hr/2020/07/07/nije-to ... ti-zaraza/

https://poliklinika-analiza.hr/molekula ... infekcije/

Pošto se u ovim tekstovima koriste izrazi koji svima nisu poznati i jasni, očito je da se iz njihova čitanja neće odmah shvatiti sve što tamo piše pa je potrebno dublje studiranje materije.
Zato ljeni mogu odmah to preskoćiti i produžiti na Youtube zvijezde David Icke i Rashid Butar koji tako jednostavno objašnjavaju problem da je i najglupljem idiotu jasno da je ipak stvar u zavjeri!

Tako je i kad ja pričam o pregrijanjima i pothlađenjima, brzinama plina u cijevima i ostalim stručnim tričarijama, laici me gledaju ko da imaju proljev a polustručnjaci (oni šta poćnu čitati pa odustanu na prvom stručnom izrazu) misle opet Nike sere i radi zavjeru protiv nas frigo-pekara!

Vidimo se do godine na brojci 100 miliona mrtvih!

Yedan savjet za Youtube! Odlogirajte se povremeno sa Youtube i logirajte sa nekim drugim računom. Tako ćete se riješiti umjetne inteligencije Youtuba koja ući od vaših pregleda, pa ako gledate puno sranja iz ko zna kojeg razloga, preporučuje vam samo sranja. Onda se teško dolazi do zdravih videa. Zato nije loše povremeno promijeniti račun.
Meni se to desi ako se ne ulogiram, pa me zapljusnu neka sranja od muzike sa ovih prostora tipa Severina i sl. isprdci!

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Činjenica
Zadnja izmena: nike, dana 25 Okt 2020, 20:25, ukupno menjano 1 put.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 25 Okt 2020, 20:24

Nike, evo obećavam da ću pomno pogledati i prostudirati i te linkove. I samo da znaš, nikada ja od samog početka nisam rekao da corona ne postoji, ali mi se ne sviđa što su ovoliko medijski naduvali celu tu ''stvar'' dok cifre pokazuju nešto sasvim drugo.
Ono čega se i ja plašim, to je da će jednog dana ove budale od nazovi ''naučnika'' stvarno pustiti neku živuljku iz laboratorija, ili će im sama pobeći, i stvarno pomlatiti sve.
Ono što je po meni bitno, jeste da je jako važno razlučiti šta se ovde zaista dešava, jer ćemo se onda bolje pripremiti za sledeće izazove ovakvog tipa. Jer veeelika je razlika od pristupa jačanja imuniteta i vraćanja zdravom životu i prirodi, kao načina da se pobedi bolest, pa do zatvaranja, brnjičenja, tužakanja ko nosi brnjicu ko ne nosi, socijalne i fizičke distance...jednostavno, ovaj drugi način menja ljudski rod iz korena i ko zna kuda to vodi. Trebalo bi da budemo i toga svesni. I svesni i odgovorni.
cuby

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 20:28

Meni nije jasno šta to vama ljudi nije jasno oko brnjica! Ne može biti jednostavnije. Ko filter na usisavaću! Jeli spriječava svu prašinu? Nije! Pa šta ga onda ne skineš skroz?
Jeli motor usisavaća crkne kad staviš filter? Nije! A jeli lakše radi kad nema prašine i nema filtera? Je! A bili crkao odmah kad bi bila prašina? Nebi odmah ali bi uskoro! A voliš li ti svoj usisavač? Voliš! E pa stavi mu filter! violina
Rekli bi mi u Sinju: krvitisusove! 0x00xx6

Opet iznosiš stavove o ciframa a ne cifre! Ako ćemo argumentirano raspravljati o ciframa onda ćemo i navoditi cifre i njihove izvore! Čisto da raspravom dođemo do činjenica a ne stavova!

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 25 Okt 2020, 21:16

Nije baš to najbolja analogija sa filterom za motor usisivača i brnjicama. Evo ti odmah primer: za klasičnu prašinu, kesa usisivača + filter unutarnji će pomoći. Ali probaj da usisavaš pepeo ili molerajski šut od šmirglanja sa sitnijom česticom? Zbogom motoru. E tako je i sa nano česticama korone, koje sa spazamom tj kapljicama budu stotinjka ili desetina mikrona. Pa to ni ULPA najveće klase ne zaustavlja? A šta ćemo sa bočnim NE-dihtovanjem? Šta ćemo sa štetnošću u smislu smanjenja kiseonika koji treba organizmu, odnosno povećanja ugljen dioksida? Sa zadržavanjem spazama i tečnosti i bakterija i virusa u masci.
Evo ti prost primer iz iskustva: možda sam već pominjao ali obično se okrene glava na stranu...kad smo radili kaptopril (inhibitor ACE enzima..znači skida pritisak) na svakih sat vremena smo menjali maske. Obaveza je bila max 2h rada pa pauza...svi do jednog smo bili opijeni..padne nam pritisak, znači probija masku! A to je čestica nekoliko mikrometara i više. Čak i golim okom vidljiva. Napominjem da se to dešava u prostoru sa mikroklimom u D klasi, a ne u autobusu, kafiću, kući i sl. Dakle, u mnogo komfornijim uslovima, šta onda očekivati u marketima?
I na kraju opet krucijalno pitanje: čemu sve to, ako je reč o običnom gripu, koji preboliš kao i sve pre toga? Čemu onda brnjičenje i mučenje naroda? Ako jednostavno nije potrebno.

Cifre sam ti dao, iz Zavoda za republičku statistiku, ne moje...prosek umrlih je 278 ili 279 dnevno (prosek od 2012 pa do danas) a broj umrlih je 789 (kao posledica korone??!! da im verujemo? ) pa vidi i sam..ništa nisam slagao, dao sam brojke...šta još treba? Da li da napominjem kolika je šteta po zdravlje zbog ove euforije, koliko ljudi nije primilo pomoć na vreme i umrlo zbog toga? Pa i ja sam štaviše stradao...ostade mi šipka u ruci, trebali su mi vade...sad sam bogalj u neku ruku, ruka mi je možda 50% operativna i žulja me..mog brata koji je isekao prste i tetive su trebali da pregledaju pre dva dan u Čačku...rekli mu da se vrati kući, a pazi...niko nema u čekaonici !!! Sede svi lekari i sestre u nekoj sobi, svi u odelima, sve prazno...ma ima tih primera milion...
Šta ćemo sa psihom ljudi, od strepnje, zatvaranja...poludelo sve, nervozno, malo malo pa čujem pište kočnice, iskaču iz auta..hoće da se biju na ulici..omladina skrenula načisto, deca treba malo da se druže, da žive i provode se..

Sećaš se početka, pa ja sam prvi pozivao na oprez i pažnju, otkud znaš šta nas je ovo snašlo? Treba paziti, ali posle već mesec, dva..već se videlo da nešto nije u redu...da se radi o lažiranju i duvanju cele stvari.

Svi ćemo mi pomreti, na kraju, zar ne? Ali neću da me prave glupim i ludim, da budem nečija igračka. Na kraju, Ustavom i Zakonom, mi smo slobodni ljudi.

cuby

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 25 Okt 2020, 21:44

Nike o ciframa mozemo raspravljati za par godina,do tad suplja prica.Stariji i osobe sa hronicnim bolestima treba da se stite.Ja licno nosim masku samo gdje me mogu kazniti.Bio sam u kontaktima sa par ljudi koji su imali koronu i nisam se pokrivao pa za sad nista.Mogu meni pricati svi naucnici svijeta kako nastaje,kako se krece,razvija i ubija virus,ali kad ja sve to obidjem i ne vidim nista od toga,onda to za mene ne postoji.To mu dodje kao sad ti meni objasnjavas da je struja usmjereno kretanje elektron,da postoji i razlika potencijala i da kad dotaknes fazu,onda te struja ubije.Onad se ja uhvatim za zicu pa ne bude nista i ja ti kaze pa nema struje,cim ne ubije.Ovo je naravno karikirano.Sto se tice maske,to mu dodje ovako.Nosis masku po cijeli dan iz dana u dan i svakim danom udises sve manje kisika a sve vise ugljen dioksid + monoksid.Onda mozak nema dovoljno kisika pa postanes umoran,pa ti umiru do skora zdrave celije u istom,i ti postajes GLUP.E tek tad ti se servira sve i svasta,a ti normalno sve to prihvatas,jer kako da ne vjerujes svojoj vlasti u svojoj zemlji.Pa ko ti misli vise dobra nego tvoj rodjeni.I tu smo ga svi :fanzo: .Inace nisam sklon teorijama zavjere,ali ovde brate smrdi ko u septickoj jami.Nike nemoj da se nadjes u ovoj prici,ovo je samo moje misljenje.
E upde i Cubi.

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 22:21

Jbt-e gdje mene nađe da vjerujem svojoj vlasti, tj. ijednoj. Ne vjerejujem ja nikome na riječ. Ja sam ateista! Ja ne vjerujem u ništa. Ja samo računam vjerojatnosti. Važem. Teorija zavjere ima neku vjerojatnost. Po mojoj računici, vjerojatnost zavjere je višestruko manja od vjerojatnosti virusa koji je evoluirao kao i svako drugo biće na ovoj planeti do sad. Puuuuuuuuuuuuuuuno manja!
Da bi zavjera uspjela, gomila tih imaginarnih likova u lancu zavjere bi trebala odraditi svoj posao besprijekorno ko u kakvoj dobro planiranoj pljački banke i da nitko ne pogriješi. Vjerojatnost za to je toliko mala da je nitko ozbiljan ne uzima kao izvedivu.

Ubjitost virusa je mjerljiva brojevima mrtvih. Uskoro ćete i da se uvjerite sami! Čime ćete tada opravdati te brojeve? Naglim padom imuniteta od chemtrailsa?
Zadnja izmena: nike, dana 25 Okt 2020, 22:43, ukupno menjano 1 put.

bogoljub
gx
gx
Contact person: Bogoljub

Post napisao bogoljub » 25 Okt 2020, 22:38

Kakve maske nose migranti u Srbiji kada nijedan nije umro od korone.Zna li se šta?Da nisu oni pelcovani pre nego što su krenuli put Evrope?
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 22:48

Alo biseru! Koliko je migranata u Srbiji u odnosu na broj stanovnika u Srbiji i koliki je postotak umrlih od Corone u Srbiji na broj stanovnika u Srbiji. Pa onda prenesi taj postotak na migrante i izračunaj koliko bi migranata trebalo biti zaraženo! Ako si matematiku imao u školi!
Zadnja izmena: nike, dana 25 Okt 2020, 23:31, ukupno menjano 1 put.

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 23:18

cubica je napisao:
25 Okt 2020, 21:16
Nije baš to najbolja analogija sa filterom za motor usisivača i brnjicama. Evo ti odmah primer: za klasičnu prašinu, kesa usisivača + filter unutarnji će pomoći. Ali probaj da usisavaš pepeo ili molerajski šut od šmirglanja sa sitnijom česticom? Zbogom motoru. E tako je i sa nano česticama korone, koje sa spazamom tj kapljicama budu stotinjka ili desetina mikrona. Pa to ni ULPA najveće klase ne zaustavlja? A šta ćemo sa bočnim NE-dihtovanjem? Šta ćemo sa štetnošću u smislu smanjenja kiseonika koji treba organizmu, odnosno povećanja ugljen dioksida? Sa zadržavanjem spazama i tečnosti i bakterija i virusa u masci.

Evo ti prost primer iz iskustva: možda sam već pominjao ali obično se okrene glava na stranu...kad smo radili kaptopril (inhibitor ACE enzima..znači skida pritisak) na svakih sat vremena smo menjali maske. Obaveza je bila max 2h rada pa pauza...svi do jednog smo bili opijeni..padne nam pritisak, znači probija masku! A to je čestica nekoliko mikrometara i više. Čak i golim okom vidljiva. Napominjem da se to dešava u prostoru sa mikroklimom u D klasi, a ne u autobusu, kafiću, kući i sl. Dakle, u mnogo komfornijim uslovima, šta onda očekivati u marketima?
Analogiju ti nisi razumio. Već sam ti rekao da si načitan ali da ti i nedostaje razumjevanje pročitanog.
Evo ti još jedna u vezi mikrona!
Stani na početak šume sa stablima nasumično razmaknutim ali svugdje više od 4 metra. Ispali strijelu ispred šume odakle hoćeš svake sekunde koja nema krajnjeg dometa za svrhu ove analogije. Neka je šuma duboka 500m.
Koja je vjerojatnost da se neka strijela probije u pravcrtnom gibanju do kraja šume?

Osim toga nisi ni shvatio svrhu maske koja je da smanji količinu emitiranih virusa u kapljicama u okolinu onoga koji je nosi. Nikako mi nije jasno kako to svima vama kroji propitkuje masku nije jasno da kirurg ne nosi masku radi sebe već radi pacijenta kojeg obrađuje. Koliko je to teško shvatiti odralsom čovjeku sa završenom srednjom školom koji se bavi servisom tehničke aparature za koji bi trebalo imati IQ nešto veći od zelene trave?

I na kraju opet krucijalno pitanje: čemu sve to, ako je reč o običnom gripu, koji preboliš kao i sve pre toga? Čemu onda brnjičenje i mučenje naroda? Ako jednostavno nije potrebno.
Odakle ti ideja da je ovo Gripa?
1359px-Is_COVID-19_like_a_flu__ENG.png
https://faktograf.hr/2020/07/17/covid-1 ... onavirusu/
https://youtu.be/-YmOnJim5wU

Cifre sam ti dao, iz Zavoda za republičku statistiku, ne moje...prosek umrlih je 278 ili 279 dnevno (prosek od 2012 pa do danas) a broj umrlih je 789 (kao posledica korone??!! da im verujemo? ) pa vidi i sam..ništa nisam slagao, dao sam brojke...šta još treba? Da li da napominjem kolika je šteta po zdravlje zbog ove euforije, koliko ljudi nije primilo pomoć na vreme i umrlo zbog toga? Pa i ja sam štaviše stradao...ostade mi šipka u ruci, trebali su mi vade...sad sam bogalj u neku ruku, ruka mi je možda 50% operativna i žulja me..mog brata koji je isekao prste i tetive su trebali da pregledaju pre dva dan u Čačku...rekli mu da se vrati kući, a pazi...niko nema u čekaonici !!! Sede svi lekari i sestre u nekoj sobi, svi u odelima, sve prazno...ma ima tih primera milion...
Šta ćemo sa psihom ljudi, od strepnje, zatvaranja...poludelo sve, nervozno, malo malo pa čujem pište kočnice, iskaču iz auta..hoće da se biju na ulici..omladina skrenula načisto, deca treba malo da se druže, da žive i provode se..
Sa čime da ja uporedim te tvoje cifre? Imaš li ti podatke iz paralelnog svemira gdje nema mjera koje su poduzete da se smanji širenje pa da kvantificiramo učinak i onda argumentirano zaključimo kako te mjere nemaju nikakvih rezultata?
Sve poludjelo i nervozno, kažeš! Nisi ti bio na pazaru u Splitu!
Sećaš se početka, pa ja sam prvi pozivao na oprez i pažnju, otkud znaš šta nas je ovo snašlo? Treba paziti, ali posle već mesec, dva..već se videlo da nešto nije u redu...da se radi o lažiranju i duvanju cele stvari.

Da, sjećam se i Trumpa i Jhonsona, izbjeljivaća, nije to ništa itd...!! Čini mi se da si ti zaboravio.

Eno ih, obolili, ne od duvanja! Pitam se da nisu predsjednici, kako bi prošli!
Svi ćemo mi pomreti, na kraju, zar ne? Ali neću da me prave glupim i ludim, da budem nečija igračka. Na kraju, Ustavom i Zakonom, mi smo slobodni ljudi.
Točno, samo bih molio da ne utječeš svojim ponašanjem na moju šansu za preživljavanje! Ustavom ta nam je šansa obojici kao zagarantirana a zakonom propisano šta da se radi da se to i ostvari, pa tako i izvanredne mjere na preporuku stručnjaka epidemiologa a ne stručnjaka sa lažnim diplomama ili srednjom školom za servisere!
Zadnja izmena: nike, dana 26 Okt 2020, 00:21, ukupno menjano 2 puta.

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 25 Okt 2020, 23:28

Nike, piješ li Nikšićko?

Nilšićko.jpg
Nilšićko.jpg (17.67 KiB) Pregledano 2878 puta.

Kuća časti.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 25 Okt 2020, 23:34

Pio sam prije po radnim akcijama i dok sam radio u Tivtu! Bilo je dobro. Sada ovo što dođe ovde je pišaka ko iskoro sva druga ovde. Nema dobre pive iz velikih pivara! Osim Njemačkih i Čeških!
Što ne znaći da ne bih pio! lolzi

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 26 Okt 2020, 02:24

Iskreno Nike, ovo što si napisao nije ni u dometu srednje škole! Ovo je čisto oponiranje bez ijednog dokaza. Sve što navedem a što je tačno i činjenično, ti zaobiđeš, kao da nije ni rečeno. Ja ti pričam da sam radio 15 god u farmaciji, da sam upravo radio na održavanju, validaciji i kvalifikaciji klimatskih sistema, kao i sistema tehničke vode, da sam se stalno borio sa česticama, bakterijama... ne teorijama zavere već brojačem čestica, barem o filtraciji znam sve i nisam srednja već inžinjer elektronike. Maske ne štite od kovida, to ti piše i na kutiji ( NE ŠTITI OD KOVIDA). Nekim procentom, a koji i ne znamo tačno koliki je, maske mogu da zaštite, ali ukupni efekat na kraju je nepovoljan (već sam objasnio zašto)
Džaba...ti sve kontra, kad god nemaš dokaz ili bilo šta pametno da kažeš, ti onda pokušavaš da poniziš sagovornika. ....bezveze.

Da li bi, po treći put te pitam, odgovorio ovde svima (bez paralelnih svemira i glupiranja), zašto u Srbiji tako malo ''žrtava korone'' ima..? Kao za 2.5 dana što normalno umre ljudi. Zašto je uopšte smrtnost u Srbiji ove godine MANJA nego uobičajeno? O kakvoj to pošasti govorimo i priviđamo a bez žrtava?
Evo te Bogoljub pita kako to da ni jedan migrant nije oboleo. Kroz Srbiju je do sada, po rečima Republičkog komesara za izbeglice, prošlo oko 1.500.000 migranata. To je kao 25% stanovništva Srbije...to je tebi mali procenat?????
Gde je nestao običan grip?

Ako su objašnjenja tipa paralelnog svemira, usisivača, gužve u Splitu, puckanja strelica po šumi i sl...onda da se ne prepisujemo više i gubimo vreme...Vi kovid manekeni, slobodno i dalje uništavajte društvo, izazivajte strah, sejite paniku i uživajte. Pelcujte se, špricajte, gutajte tablete, skačite sa 13. sprata kada vam to kaže krizni štab...baš me i briga :tooo:

cuby

bogoljub
gx
gx
Contact person: Bogoljub

Post napisao bogoljub » 26 Okt 2020, 09:20

nike je napisao:
25 Okt 2020, 22:48
Alo biseru! Koliko je migranata u Srbiji u odnosu na broj stanovnika u Srbiji i koliki je postotak umrlih od Corone u Srbiji na broj stanovnika u Srbiji. Pa onda prenesi taj postotak na migrante i izračunaj koliko bi migranata trebalo biti zaraženo! Ako si matematiku imao u školi!
Koliko ih je umrlo u Turskoj i Evropskoj uniji zna li se šta?Zašto se o migrantima skoro ništa nepiše i nezna bez obzira koliko ih je na tlu EU i Turske.Jedino se spominju u Hrvatskoj gde ih navodno policija bije i zlostavlja i u Beogradu gde je neki napao neku ženu i uhapšen je.Ima nešto čudno u svakom slučaju sa migrantima priznali mi to ili ne.
ZAKLINJEM SE NARODU I BOGU DA CU U KAFANU ICI KAD GOD MOGU

nike
gxu
gxu

Post napisao nike » 26 Okt 2020, 17:54

cubica je napisao:
26 Okt 2020, 02:24
Maske ne štite od kovida, to ti piše i na kutiji ( NE ŠTITI OD KOVIDA). Nekim procentom, a koji i ne znamo tačno koliki je, maske mogu da zaštite, ali ukupni efekat na kraju je nepovoljan (već sam objasnio zašto)
Džaba...ti sve kontra, kad god nemaš dokaz ili bilo šta pametno da kažeš, ti onda pokušavaš da poniziš sagovornika. ....bezveze.
cuby
Osim toga nisi ni shvatio svrhu maske koja je da smanji količinu emitiranih virusa u kapljicama u okolinu onoga koji je nosi. Nikako mi nije jasno kako to svima vama kroji propitkuje masku nije jasno da kirurg ne nosi masku radi sebe već radi pacijenta kojeg obrađuje. Koliko je to teško shvatiti odralsom čovjeku sa završenom srednjom školom koji se bavi servisom tehničke aparature za koji bi trebalo imati IQ nešto veći od zelene trave?
Znači ni unatoć analogijama, fakultetu i raznim linkovima i posprdicama, i dalje u glavu ne ulazi svrha maske? Nemam se šta dalje onda truditi, očito je orah pretvrd. 0x00xx4 0x00xx4
Vidimo se na 100 miliona!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”