Teorije zavere o CORONA virusu

Forum za neobavezne teme.
Liskun Elektronik
gx
gx
Warranty service: ERG-VOX
Specialty: tv-multimedia

Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Post napisao Liskun Elektronik » 17 Jul 2020, 08:55

Meni tu vise nista nije jasno, da virus postoji to jeste, ali uvek je i bilo virusa od kojeg su stariji i oni sa losijim imunitetom najebali. A sa ovim su nas toliko sludeli da to nije normalno. Sto se vakcine tice, pa lepo onaj ko hoce da je primi to je ok, ode i primi je i bice zasticen od nas koji to necemo i molim lepo. A prisilno nesto, nema sanse ni mene a ni moju decu, pa po cenu ne znam cega.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 17 Jul 2020, 11:14

pa zato su i na ulici...
trenutni zakon je ako neces da vakcinises decu , privremeno ti oduzima decu socijalno i posle vakcinacije koju oni sprovedu vracaju na starateljstvo roditeljima ....
(i ako ti daju sve garancije da je vakcina ok ,. sta ti to znaci, lazu sve , pa mogu i to.. ko ti danas nesto garantuje? kupis nesto na vidjeno i opet se zajebes !)
-moze svaka 5-ta biti neki test
-citam na netu negde dole u africi svajcarci daju 15e za test vakcinu...mi smo sledeci za dzabe hahaha

ima jedan tracak nade , sindikat policije se pobunijo i kaze da nece da budu zamorcici ...

...veliko je nezadovoljstvo kod naroda! :roll:
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 17 Jul 2020, 15:55

pa da..bez saziva Skupštine, bez dogovora i odluke, AV i SNS su PROTIV USTAVNO, uveli i vanredno stanje i momentalno BEZ OBJAVE stanovništvu, promenili tačke zakona kako za nesnošenje odgovornosti prilikom lečenja, tako i mesečak dana kasnije za OBAVEZNU VAKCINACIJU! Pitanje je ko im je to dozvolio? I odakle im pravo na to? Bez odobrenja i bez znanja naroda Srbije.
Pa šta on misli? Da je on novi faraon ili sultan? Jeste li videli njegovo ponašanje prilikom intervjua? Da li pratite njegove izjave? Pa dobro ajd..šta znači ona izjava da je Merkel pametna što dovodi migrante i sa njima podiže natalitet? Šta znači ono da NEĆE da kaže odakle je dobio opremu i maske i gluposti?
Dobro, šta znači da on ide da se bori za Kosovo? Da li je čovek normalan...šta da se bori za šta. Pa Kosovo je deo Srbije ukraden od strane Šiptara!!!! Srbija ima tapiju i vlasništvo nad tom zemljom od kako je sveta i veka, pobogu milom! Ko je ta Merkelova da ona i Makron se pitaju oko razgraničenja i uopšte oko Kosova? Pa Merkelova pripada zemlji koja je 3.000.000 naših ljudi krvnički pobila u dva rata !!!! To je ta civilizovana Evropa a mi smo nekulturni i divljaci???? Zemlje kojima mi sada tako besomučno trčimo da im se pridružimo SU IZVRŠILE GENOCID NAD SRBSKIM NARODOM !!!! Već dva milenijuma unazad nas istrebljuju, siluju, pale, ubijaju...ceo naš region!!! Dele nas i religijski i kulturno i uništavaju.
A narod ćuti i pravi se lud...govorimo svi isti jezik a navodno nemamo veze jedni sa drugima...ceo naš region. Ovo je ludnica. Kakve veze mi imamo sa incestima, sodomijom, pederima i lezbačama i svom nekulturom koju nosi ta smrdljiva genocidna EU ?? I to još u fazi raspada, tačnije u fazi prelaska u globalizam.
Kao da su nam svima prebrisali mozgove! Niko se ne osvrće o ne gleda unazad kako je do ovoga uopšte i došlo, jer ako se sagleda bolje i vidi sled događaja, , jasno se donosi zaključak šta se ovo radi i kuda sve ovo ide.

cuby
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

vetrenjaca
gx
gx
Contact person: Zdravko
Specialty: tv

Post napisao vetrenjaca » 21 Jul 2020, 09:47

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro
Specialty: whitegoods

Post napisao jaro » 21 Jul 2020, 12:25

Jeste, VEEELIKO se sranje desava....
I jos jedna istina sa rts-a sto je rekao Kon: "izgubili smo poverenje naroda..."
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 22 Jul 2020, 19:10

pa naravno da je morao to da objavi jer je njegov prijatelj iz vajne ''struke'' Dr. Miljko Ristić plašio JAVNO narod da su radili obdukcije, kako se organi raspadaju i sl...da bi uveličao dejstvo korone i poplašio narod. E sad je podignuta i optužnica protiv istog. Za to vreme mi nosimo maske od gaća, krpa sa sudove, miljea i sl. gušimo se ugljen diokdidom a kiseonik nam i ne treba? A najlepše od svega je što na svakoj kutiji od maski (ko ne veruje neka ode u apoteku i sam se uveri!!!!) piše DA NE ŠTITI OD KOVIDA-19 !! Naravno, da bi se ograničili od odgovornosti.
sinoć baš pričam sa mojim popom...ima brojeve umrlih, rodjenja, krštenja i svega i čovek zna tačno...u Ivanjici je u Maju umrlo tačno 20 ljudi...nikada manje od kako on zna...
DOK JE OVACA BIĆE I DŽEMPERA!!! :tooo: Važno je sve sad uraditi da se prikrije izborna krađa i da budući trener Vučko sa Merkelovom i Makronom završi posao na Kosovu..a ovde našprica narod i uzme i pare za vakcine,,,ma nema veze da li su testirane, korisne ili beskorisne ili čak i štetne, udri po ovcama.
cuby violina

Gundolf1
_
_

Post napisao Gundolf1 » 20 Avg 2020, 15:08

https://srpskainfo.com/sok-u-banjaluci- ... vala-foto/

valjda neki protest zbog mjera u vezi Korone kaznjen je zbog nenosenja maske :)
Vi razgovarate sa doktorom Gundolfom ...

toce
gx
gx

Post napisao toce » 21 Avg 2020, 00:34

Kad sam ja pisao svi su se meni smijali sad ču i ja njima . Biće to još malo samo da ostanu teme da ih stole ne obriše.
TOCE

filka
gx
gx
Warranty service: Fuego Grundig LG Beko Samsung

Post napisao filka » 21 Avg 2020, 13:42

U mom gradu je bilo najmanje slucaja po glavi stanovnika:)
Al od pre dve nedelje HAOS sve više ima zabolenih,znam jlude koji NAMERNO traže zaboleni da se sa njim druže i zabole.
Svima je preko glave od reperkusije i zabrane,meni lićno su propali dva proekta u stranim državama...
Ljudi poslali garantne pisma da ce da plate testove i hotele i na ulaz i na izlaz,al djaba država kaze ne može preko grane i to je to...
Jedva cekam tu famoznu vakcinu i nek sve ide u 3LPM
Kad sam stavio za Žutu tresku-mogu i tu...
-će izginemo ki Mančester

Gundolf1
_
_

Post napisao Gundolf1 » 21 Avg 2020, 19:09

Ne znam toliki su ljudi pomrli oko milion ljudi u svijetu,nesto ima plus sto inace pomrse masa ljudi u 35-tim,40-tim godinama,kozna cime smo jos zatrovani,a tek kina u koju se sva industrija Svijeta preselila.

https://www.index.hr/vijesti/clanak/tab ... 65395.aspx

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 16 Sep 2020, 02:15

Gundolf1
_
_

Post napisao Gundolf1 » 17 Sep 2020, 00:31

Govore na TV-u to ce trajat dvije godine,kad im je jos trebalo dvije godine da naprave vakcinu,sve je to isplanirano od ranije da se vrsi kontrola nad svijetom i smanji broj stanovnika...

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 17 Sep 2020, 02:06

Zanimljiv tekst, psihologija sa vojne akademije...manje više sve je iskorišćeno za trenutno vladanje narodom pomoću straha, lako se prepoznaju svi alati koje koriste sa ovim glupostima oko korone.
https://odbranaibezbednost.rs/2020/05/16/strah/
cuby

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro

Post napisao jaro » 17 Sep 2020, 10:40

To bi trebalo citati svaki dan, dok se ne nauci napamet...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

vetrenjaca
gx
gx
Contact person: Zdravko

Post napisao vetrenjaca » 18 Sep 2020, 12:25

Resize of 119735370_2192107090932903_7888469690349785469_n.jpg

Kobac
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao Kobac » 18 Sep 2020, 14:07

Ja zaista ne znam ko vise ovoga slusa.

Šta je PCR test i kako se koristi za dokazivanje prisustva novog koronavirusa?

PCR metoda je standardna metoda za umnožavanje i dokazivanje prisustva specifičnih gena, odnosno molekula DNK.

S obzirom na to da je genetički materijal SARS-CoV-2 virusa u formi molekula RNK, virusni geni se najpre prepisuju (procedurom koja se zove reverzna transkripcija) u molekul DNK.

Određeni virusni geni, sada u formi molekula DNK, se potom umnožavaju milijardu puta, kako bi se mogli detektovati. Ukoliko se u uzorku nalazi svega stotinak virusa, ovom metodom će se umnožiti i specifično detektovati geni karakteristični upravo za SARS-CoV-2 virus.

Prisustvo gena drugih virusa, pa čak i drugih veoma srodnih korona virusa (kao što su oni koji izazivaju običnu prehladu) se ovom metodom NEĆE detektovati. Zbog toga se kaže da je PCR test praktično 100% specifičan (jer se ne detektuju drugi virusi osim onog testiranog), kao i da je veoma senzitivan (jer se detektuje prisustvo od svega stotinak virusa u uzorku).

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 18 Sep 2020, 17:14

Ranije se umiralo od smrti a sad od Korone.
cuby

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE

Post napisao nike » 20 Sep 2020, 21:34

@Kobac

Lakše je slušati budalu nego misliti svojom glavom i istraživati činjenice. Manje se energije troši!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 24 Sep 2020, 02:11

cuby violina
Prilog
statistika.jpg

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE

Post napisao nike » 24 Sep 2020, 16:04

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”