Teorije zavere o CORONA virusu

Forum za neobavezne teme.
vetrenjaca
gx
gx
Contact person: Zdravko
Specialty: tv

Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Post napisao vetrenjaca » 15 Mar 2021, 13:41

160433783_3786024801483160_4133011691811942076_o.jpg

bracans
bela tehnika
bela tehnika
Specialty: whitegoods

Post napisao bracans » 15 Mar 2021, 16:45

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:35, ukupno menjano 1 put.
Za moju svaštaru na googl pretrazi kucati moj electro cool blog.

Kole
_
_

Post napisao Kole » 15 Mar 2021, 19:45

Ja razumem i ljude koji ne žele da se vakcinišu, verovatno je to strah od novog i nepoznatog. A na kraju i njihov je rizik. Ja lično nikad nisam verovao u neke zavere, 2009. sam primio vakcinu za svinjski grip, da je bilo istina to što su tada pričali ja odavno ne bih bio među živima, a eto ne fali mi ništa. Primao sam i druge vakcine ovih godina - za sezonski grip i tetanus i nikad nisam imao problema. Tako da se ja vakcina ne bojim.

cubica
gx
gx
Specialty: tv-multimedia

Post napisao cubica » 15 Mar 2021, 20:04

Braco, 75x12 = 900 ili petina u celoj Srbiji je umrlo tu kod tebe...po tim informacijama...sto naravno nije tako ali valjda iz straha se pretera, na žalost, time i utiče na mišljenja drugih. Ovde, evo kod mene, zaista nema nikakve pošasti, ništa abnormalno se ne dešava, osim teškog terora nad živim ljudima, sa ciframa, plašenjem, raznim nebuloznim i nerazumljivim izjavama i apsolutno netačnim, naravno. Da je pandemija zaista takva, kakvu nam je predstavljaju, veruj mi da bi pola do sada već na ovom forumu bilo mrtvo. Ovo što se dešava trenutno, po svim brojkama, ni osnova nema da se proglasi pandemijom...niti su ispunjeni zakonski i medicinski uslovi za tako nešto! I nije samo to nerazumljivo i jedina greška WHO, već i mnogo toga drugog...evo samo kratko..ako je vodeći čovek Tedros u WHO osvedočeni kriminalac i peder, na poternici za hapšenje u nekim zemljama, ako je who objavila pandemiju a nije imala brojčane osnove, ako je osnov bio PCR, koji je kasnije sam proglasila nepouzadnim, ako je nabila maske narodu a onda sam proglasila da ne štite, ako su vakcine maksimalno politizovane i preko njih i kretanje kontrolisano...ja ne znam ko normalan ne bi posumnjao u rad te zločinačke organizacije WHO. Groblja su i dalje gde jesu, ništa punija, mrtvih nema po ulici, samo straha mnogo i podivljalijh živčanih i zbunjenih ljudi...to je sve što ja vidim.
Najveća greška koja se pravi, u cilju favorizovanja terora nad ljudima je upravo pozivanje na patriotizam, rodoljublje, društvenu odgovornost i sl!!! Tako slušamo priču o varioli koja blage veze nema sa ovim, gde su vakcinisani ljudi vakcinom koja je odavno napravljena i poznata, a ne nekim smećem, koje niti je testirano niti kvalifikovano!!! Ko to sebi ušprica, makar i pod dozom straha i zaslepljenošću, ipak po meni, nije pri ZDRAVOJ svesti! Ako baš i pričamo o patriotizmu i odgovornosti prema društvu, možda je bolje reći, da su se naši preci plašili AustroUgara, kao mi danas kijavice, svi bi mi danas pričali nemački!!!
Ovako ginuli su bezveze, da nama ostave slobodu, a nas brnjiče i zatvaraju, igraju se sa nama zahvaljujući običnoj TV kutiji.
Niko ne vidi šta se dešava u pozadini svega...kako tone društvo, kako se bogati još više bogate, kako narod odvojiše od crkve i duhovnosti, kako raste broj pedofila, kradu se deca i prodaju, kako Marina Abramović javno, uz pomoć države, promoviše satanizam u sred Beograda, kako raste transhumanizam, pederaj i lezbejstvo, kako feminizam uništava državu, da deca postaju najobičniji idioti ubijeni u mozak zahvaljujući zapadnjačkom sistemu školovanja, kako narod napusta zemlju, kako migranti se šepure po Srbiji i napadaju narod, kako se seljak ubija i privatna svojina a Lidl, Maksi i ostali cvetaju, kako potrovaše sve oko nas i vodu i vazduh i hranu, kako zvekeću nacionalisti sa svih strana, kako je prslo zdravstvo, prosveta, pravosuđe, mediji.. i još mnogo toga..a sve negativno, i sve prolazi a mi čekamo, dovoljno glupi i testirani, završnu komandu da i skačemo sa litice...
Ništa mi se ovo ne sviđa, mogao bih do jutra da pričam o svemu tome lošem....a najmanje o ovoj kijavici!!! Gde je grip, kako se migranti ne zaražavaju??? Zašto se ne rade obdukcije, zašto virus još nije izolovan, zašto su lekovi koji sigurno i dokazano pomažu prevenciji povučeni sa tržišta, zašto sa vakcinacijom u svim državama gde se vakcinišu jače i virus napreduje, zašto NIKO od doktora ne potencira na zdravom životu, suncu, šetnji, disanju, zdravoj hrani, sticanju imuniteta...samo vakcine, vakcine, vakcine...kolektivni imunitet krda, a i to je WHO opozvala..sve naopako, nejasno i nerazumljivo!
I ako samo pokušaš da bekneš o tim nelogičnim stvarima, ete ga iz nekog ćoška neki kovid maneken da ti soli pamet i proserava se faktima iz žute štampe !!!

cuby no thanks
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 15 Mar 2021, 20:28

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:35, ukupno menjano 2 puta.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 15 Mar 2021, 20:50

Ma znam Braco, ovo ti je sve zbogom pameti, njih nije ni briga, da jeste bar bi bio otvoren registar za kancerogene bolesti, koje su se 8x uvećale od bombardovanja! Silan narod umre od infarkta i tumora i niko ništa. Pa naravno da je zapad intervenisao zbog eventualne tužbe za genocid i nezakonito bombardovanje i uranijum koji su bacali. Tako i sad rade oko korone...
Ja do mojih brojki dolazim preko sveštenstva...kako drugačije? Kome danas da veruješ. Imam neke popove sa kojima sarađujem oko humanitarnih poslova, i kad smo sami i pričamo, ljudi se krste, ne mogu da veruju, ima meseci kad je daleko manje naroda pomrlo nego ikada! Oni imaju sve podatke, i krštenja, i venčanja i ukope,,,moraju da predaju eparhiji.
cuby no thanks

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 15 Mar 2021, 20:55

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:36, ukupno menjano 4 puta.

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 15 Mar 2021, 21:07

Kod: Označi sve

https://www.youtube.com/watch?v=IeO7190GPPU&ab_channel=The_Greatest_StoryEver_Told 
E ovoga je mene strah.Poslijedice se vide tek poslije par decenija.Da je virus tako smrtonosan potamanio bi sve na sta naidje od mjesec dana do 100god.starosti.Virus ne zna za necije godine niti ga interesuju,gadja sve od reda.Ovaj tip gadja nesta odredjeno,a sta ne znamo jer ne radimo obdukcije da bi saznali.Kroz istoriju se uvijek istrazivalo kad se pojavi neka bolest,a od prije 7-800 godina i obdukcije.Nekome je uvijek stalo da otkrije sta se desava,samo danas nikom nije.Danas je bitno da se vakcina uvali,a ne da se vidi sta se tacno desava i kako da se lijeci.A ocigledno se lijeci posto smo vidjeli da se to desava.

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 15 Mar 2021, 21:20

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:36, ukupno menjano 1 put.

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 15 Mar 2021, 22:05

"podatak :"

2.000.000 vakcinacija, objavila je večeras na instagramu premijerka
"iz istog teksta na kraju "

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 4.226 novoobolelih od korona virusa i 25 preminulih.
postavlja se pitanje:
srb. 6 mil. stanovnika

2mil. vakciniso
2mil imalo koronu (simptomatski ili ne, bolnice ,skole, vrtici, obdanista,fabrike, prevozi,..)..steklo prirodni imunitet..
ostatak 2mil. , znaci dobija istim tempom kao da ovi ne postoje ?

-nema neke logike zar ne ? ,stvarno ne znamo sta se iza brda valja!?
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 15 Mar 2021, 22:30

pa nema logike ni u čemu...zato ja i potenciram na ostalim dešavanjima, treba sve uzeti u obzir. Pametnom bi bilo dosta samo kad kažu da primiš vakcinu, revakcinu i da nastaviš sa izolacijom i maskama...pa to blage veze nema sa životom, jednostavno treba ugasiti TV i okrenuti se. Pa niko nije ni pokušao da izračuna koliko nas je preležalo i ima prirodni imunitet, samo vakcine i špricanje i udri kako ti kažu, mozak ostavi u fioci, za šta će ti, ovi sve znaju, i kako da se lečiš i špricaš i kako da živiš...ma sve znaju, samo ne znaju koji je ovo virus ni išta o njemu, a leče te bezpogovorno od njega. Ne znaš čime te šprica, ne znaš protiv čega, i dalje treba da se čuvaš, a najbolje što moraš da potpišeš ako umreš da ti ne plaćaju štetu.
Pa ja ne znam koji normalan mozak to prihvati kao KORISNO! Pa jedino ako si suicidan možeš to da prihvatiš. Ludnica. Jedan dan, sve će biti jasno, kao i 2009. što je bilo, do tada će smisliti nešto novo da napecaju naroda i pokupe pare. Barem zdravstvo i farmaciju poznajem kakvi su. Jadan je ko sa njima ima posla.
Ne znam šta ćemo za ovu Zeneca vakcinu sad? Bilo je super, ekstra, poželjno...šta ćemo sad...milioni su je primili, kako se osećaju sad?
cuby no thanks

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 15 Mar 2021, 23:39

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:36, ukupno menjano 2 puta.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 16 Mar 2021, 00:18

95% su popunjene uplašenim ljudima preko medija, kojima ništa ne fali ili možda imaju, ako se neko seća, one bolesti što smo zvali GRIP ili KIJAVICA? A koji su volšebno nestali preko noći? I tako šire zarazu još gore. Meni je zanimljivo što se eto ti podaci uopšte ne slažu sa mojim zdravstvenim centrom evo baš ovde, i evo sad mi je prijateljica bila iz hitne da uzme Tv sa popravke, pre 10 min. iz treće došla, i isto pričamo i isto se slažemo u svemu kao i sve medicinsko osoblje, a sve ih komplet znam i radim za njih. Sve što imaju da kažu je da je opšta budalaština i ludnica, i da je sve naduvano, da li da kažem da mi je rekla da su je naterali da primi Fajzer?? 7 dana je sve bolelo?
Je li neko uzimao u obzir sve ljude koji su zbog ove ludosti pogrešno neadekvatno lečeni, ili nisu uopšte lečeni i sedeli su kući, dok su poplašeni kijavičari jurili ko ludi po bolnicama? Da li se zna broj, pošto je mnogo ljudi prijavilo te slučajeve i to sa smrtnim ishodom?
Ne, ne...što bi to koga zanimalo, ne treba da nas zanima, kako šta jedemo i pijemo, tako i čime nas špricaju. Možda tako ne misli ko je primio Zeneku? Potpiši, ako umreš, da ne može da se traži odšteta, valjda je to dovoljno svakog normalnog čoveka da ubedi u moć vakcina i zdravstva. Udan slušaš šta te lažu mediji. uveče zadruga i farma...hleba i igara.
cuby no thanks

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 16 Mar 2021, 06:26

01ziveli
Prilog
90231496_1330902283760071_1284534652769402880_n.jpg
90231496_1330902283760071_1284534652769402880_n.jpg (17.9 KiB) Pregledano 1419 puta.
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:37, ukupno menjano 1 put.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 16 Mar 2021, 19:08

pa znamo svi da stariji više umiru ...naročito kad naleti virus, što znači da je Dr. Nestorović bio u pravu kada je rekao da se sve ove mere pogrešno primenjuju. 1/4 je samo umrla po staračkim domovima, trebalo je te pozicije štititi a ne zatvarati sve živo i mrtvo. Sve su kontra i naopako uradili. Prava blamaža u zdravstvu, a i dalje traje. Na žalost, kako vidim, starih tabela sa umrlima i prikaza iz prethodnih godina nema, nestale su onakve kakve su bile, samo se pojavile nove..ne znam zašto to? Nema prethodnih tabela, nema 2020...sve nakaradno.
cuby no thanks

Liskun Elektronik
gx
gx
Warranty service: ERG-VOX

Post napisao Liskun Elektronik » 16 Mar 2021, 20:47

Ja imam neke poznanike, komsije koji su rakari da tako kazem i kum mi je direktor JKP koje je zaduzeno za groblje i kaze po njihovim podacima opstina Pazova zadnje dve godine nije imala manje sahrana, pa se i oni cude kakva je to pandemija :roll: , meni i dalje nista jasno nije, ko tu koga s' oprostenjem..a opet znam dosta koji su zaglavili bolnicu, znam par njih koji su i umrli ali opet imali su i propratne bolesti, tipa astme, dijabetesa i nekih srcanih problema. Sve vise sam ubedjen da nas ipak zaprasuju nekim sranjima a i dobio sam neke info iz prve ruke o cemu nesmem ni da pricam. Verovatno koliko ko ima srece tj.ne srece, da naleti na taj prah i unese u sebe i jos ako je osetljiv cao zdravo. A sto se tice mera, pa ovo je van svake pameti, sve fabrike rade, radi lidl, merkatori, metroi i sl.a zabranjuju rad malim preduzetnicima, organizuju nekakve feste za podizanje spomenika, okupljanja kad predsednik nesto otvara, on i vecina njih se setaju bez maske, alo bre ako je pandemija zatvaras sve na dve nedelje..mesec..nebitno. A pazite ovo, otac mi je nesto bio bolestan, jetra i slezina su u pitanju od nekog udarca od grede jer je gradjevinac i to vec dugo lecimo i bili smo zadnja tri meseca 7-8 puta na VMA i sestre na salterima maske na bradi, doktori se setaju bez maski, tek pokoji ima masku a naleti poneki i sa vizirom, ej bre pandemija :shock: a oni se tako zezaju i rizikuju svoje zivote, maaa daj bre, smrdi nesto i to opasno.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)

Liskun Elektronik
gx
gx

Post napisao Liskun Elektronik » 16 Mar 2021, 20:53

I da zaboravih da dodam, skoro svaki treci dan prodjem pored covid bolnice u Batajnici koja je skoro otvorena i najveca, tamo u dvoristu i oko zgrada nema ni macke a kamoli nekih ljudi, redova ili da bar ima ambulantnih kola, a tvrde da je prepuna. Jedino sto u svakoj sobi sija svetlo. Zar nije to malo cudno? Gde su silna kola hitne pomoci, gde su redovi, gde je bre bar dvoje troje ljudi napolju, ama nigde nikoga a prosao sam do sad 30 puta i uvek zastanem ispusim cigaretu, dve i bas reko da vidim ima li kakvog desavanja. Sve je to mnogo cudno i neobjasnjivo, licno se cuvam i pazim maksimalno kao i moja porodica, roditelji i ostali pa kako bude, nadam se samo da ce ovo ludilo uskoro stati.

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro

Post napisao jaro » 17 Mar 2021, 06:13

Neće još izgleda Mladene... Dok ne urade šta su 'teli... A šta su' teli... Možda nekad i saznamo...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

bracans
bela tehnika
bela tehnika

Post napisao bracans » 17 Mar 2021, 15:58

01ziveli
Zadnja izmena: bracans, dana 21 Okt 2021, 00:37, ukupno menjano 2 puta.

Liskun Elektronik
gx
gx

Post napisao Liskun Elektronik » 17 Mar 2021, 16:32

Ma kolega znam ja da nece ti pacijenti da setaju, ali aman zaman gde su hitna kola koja dovoze pacijente u bolnicu? Kad je toliko ludilo od pandemije pa tu ispred bolnice mora biti haos, ali najozbiljnije sam prosao minimum 30 puta i par puta stajao namerno po pola sata skoro bas da vidim bar jednog coveka, doktora ili hitnu..nigde nikoga. Kako dovoze te pacijente, jel ih teleportuju? Ili samo nocu kad niko nevidi, ne znam nerazumem, cudno je sve to.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”