Teorije zavere o CORONA virusu

Forum za neobavezne teme.
alexa_pg
Site Admin
Site Admin
Specialty: tv-multimedia

Re: Teorije zavere o CORONA virusu

Post napisao alexa_pg » 05 Feb 2021, 09:05

Gundolf1 je napisao:
05 Feb 2021, 00:10
Zasto se po gradovima,povecava broj kamera koje snimaju gradjane na svakom cosku,bas u ovo vrijeme Korone,kazu da i po BG ljude snimaju 1000-de kamera?
Dobro si to primjetio. To ti je živa istina. Čuo sam da to nijesu obične kamere. To je laž da se postavljaju radi sigurnosti. Ove kamere zrače i direktno utiču na mozak. Na taj način kontrolišu ljude kako da razmišljaju i kako da se ponašaju.
Ja svima savjetujem da u širokom luku zaobilaze sve ulice gdje ima tih kamera. Prije nego što kročiš na raskrsnicu, dobro pogledaj ima li kamera ili ne. Znaju i da ih dobro sakriju da se jedva vide pa tako budi oprezan. Ako hoćeš mene da poslušaš, strogo vodi računa o ovome.
Nijesam još sto posto siguran, ali mislim da kišobran dosta pomaže kao zaštita od ovih kamera. Ako moraš proći raskrsnicom na koju su montirane kamere, samo ponesi kišobran i kamere ti ne mogu ništa. Moj drug tvrdi da ovo radi sto posto. Ja još nijesam toliko siguran ali kad utvrdim tačno javiću ti da znaš. Na taj način zažtitićeš sebe i svoju familiju. Moramo da se čuvamo. Vidiš šta se radi.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"

KASA1
Site Admin
Site Admin

Post napisao KASA1 » 05 Feb 2021, 10:38

Kod mene je problem, skoro nema više raskršća bez video nadzora, kažu da je dobro imati i kacigu i po mogućnosti sunčane naočale,... mozak i oči su na ta zračenja vrlo osjetljivi, bolje je zaštititi se.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"

buzdumra
gx
gx

Post napisao buzdumra » 05 Feb 2021, 12:20

Znam da se zahebavate ,. ali sw za prepoznavanje lica odavno postoji , imam prijatelja koji radi na tome .
gde vidite 3 kamere ili dve pod istim uglom to je to ,.
dovoljna su dva frejma da sw moze prepoznati , sta vise, ne mora biti 100% jasna slika , kako mi je rekao.
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 05 Feb 2021, 14:31

To šta sve može SW odavno je poznato. Počni od toga da se rampe (garažna vrata) automatski otvaraju kad prepoznaju registraciju auta, SW bez problema čita tekst sa slike, prepoznaje otisak prsta među milionima otisaka... Zašto je problem prepoznati neko lice među hiljadama ljudi.
Ovdje se radi o sasvim nečem drugom. Treba uticati na svijest ljudi da svi pristanu da prime vakcinu i onda ide priča da je narod dobrovoljno pristao. Ko profitira? Zna se, mafija.
Gundolf1 je napisao:
05 Feb 2021, 00:10
...bas u ovo vrijeme Korone...
Tako, naš član foruma, @Gundolf1, potpuno je u pravu i dobro je primjetio da se kamere intenzivno postavljaju baš sad u vrijeme korone. Svaka čast na zapažanju.

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 05 Feb 2021, 19:28

SW za kamere postoji odavno, radi odlično! I to je stvarno tako. Ima koristi od toga, ako se bude pametno koristilo. Zavisi ko rukovodi sa tim sistemom, mi sigurno ne. Verovatno država, a to je mafija..pa sad..ko pita žabu kad suše močilo. Šta može kamera i šta vredi kad politički moćnici sede u crnim autima, idu kuda hoće, rade šta hoće, prevoze drogu i u sanitetskim vozilima...tako da, za naše uslove, kamere će samo udarati po narodu, elita ostaje elita i nedodirljiva. Gaze kolima koga stižu i ništa, afere niču i nestaju, niko uhapšen.
cuby no thanks
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 05 Feb 2021, 23:50

Ne znam šta podrazumijevaš pod "sporo asvaltiraju"
Ako je mjesec dva, to je super. Nego čeka se po pola godine i više. Uništismo auta skroz.

spagagz
gx
gx
Contact person: Nedeljko

Post napisao spagagz » 05 Feb 2021, 23:58

Evo ja sad skenirah pc i ruter ,kad vidim nesta cudno.Ide mi upload na net,Malo se zarovim kad imam sta vidjeti.Skeniraju me preko monitora.Ne mogu da vjerujem!Vec sam popizdio kako je ovo moguce i normalno se zarovim u direktorijume i nadjem kako je izveo,Ne treba kamera sw radi sa :shock: smajlija.Treba da znate da ako ste skinuli ovaj smajli da vas prate 1‚i 0.Pa se sad vi zahebavajte. :fanzo:

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 06 Feb 2021, 00:21

spagagz je napisao:
05 Feb 2021, 23:58
...Treba da znate da ako ste skinuli ovaj smajli da vas prate...
U bog te.
Ima li kakve zaštite od ovoga? Jesi li tražio šta?
Ja gledah na Google i nenađoh ništa.
Pomaže li šta ako samo po malo držim upaljen kompjuter?

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 06 Feb 2021, 00:28

dobio ti racunar koronu lolzi

Nego, šta ćemo sa podatkom koji se lako prenebegava, da ne kažem da nećete ništa o tome čuti na javnim medijima, a to je da je SZO zvanično skinula PCR test na 25 ciklusa jer je nepouzdan!!! , takođe je dala preporuku i da se febrilne osobe ne testiraju na PCR jer nema smisla. Šta ćemo sad? violina
Ako se podsetimo da je Nobelovac koji je osmislio PCR, i sam rekao da se ne koristi za testiranje, ako je na stotine svetskih stručnjaka, naučnika, među njima i Nobelovaca to potvrdilo, a milioni tkz. ''teoretičara zavere'' zahtevalo isto to, a da je cela ova pLandemija pokrenuta na kontu lažno pozitivnih PCR testova, da su milioni ljudi zatvarani i gubili slobodu i pravo na osnovnu egzistenciju zbog PCR, da su mučki prebijani na ulicama, novčano kažnjavani, da su milioni umrlih proglašeni za žrtve korone jer su bili pozitivni na PCR (naravno, lažno pozitivni ali umrli od drugih bolesti) ....pitanje je šta sad?
Kako baš da dolazi do relaksiranja svega, pa još baš samo sat posle inauguracije one mumije Bajdena?

Da li neko možda duguje izvinjenje ''teoretičarima zavere'' makar za ovaj PCR, da li ćemo do istog zaključka doći vrlo brzo i za maske? Da li je iko svestan, samo ova greška za PCR koliko je skupo koštala svet? Namerno? slučajno? Neznanje? Ili šta je po sredi...?
cuby no thanks

spagagz
gx
gx

Post napisao spagagz » 06 Feb 2021, 00:39

U bog te.
Ima li kakve zaštite od ovoga? Jesi li tražio šta?
Ja gledah na Google i nenađoh ništa.
Pomaže li šta ako samo po malo držim upaljen kompjuter?
Za sad samo apscinecija.

alexa_pg
Site Admin
Site Admin

Post napisao alexa_pg » 06 Feb 2021, 01:00

spagagz je napisao:
06 Feb 2021, 00:39
...Za sad samo apscinecija.
Jel' to ono da budem uzdržan. Apstinencija. Auuu.

vetrenjaca
gx
gx
Contact person: Zdravko
Specialty: tv

Post napisao vetrenjaca » 06 Feb 2021, 09:00

146259710_10225472299505133_7468671119539780855_n.jpg

spagagz
gx
gx

Post napisao spagagz » 06 Feb 2021, 13:46

alexa_pg je napisao:
06 Feb 2021, 01:00
spagagz je napisao:
06 Feb 2021, 00:39
...Za sad samo apscinecija.
Jel' to ono da budem uzdržan. Apstinencija. Auuu.

Ma jok,to ti je ono zeleno pice sto poludis od njega kad se napijes.Apsint. lolzi

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 06 Feb 2021, 18:26

što se tiče državne mafije, iluzija, teorija zavere i kako država medijima manipuliše i kontroliše budale....evo snimka ''čuvenog'' i naveliko nafilovanog hapšenja Velje Nevolje....privode ga sa lisicama na rukama, a Velja (15ti sec snimka ) namešta kapuljaču pa vraća ruke na leđa...znači policija nije smela ni lisice na ruke da mu stavi..čista farsa za budale...i sve ostalo ide po istom šablonu!
cuby no thanks

edit: na ovom snimku se lepo vidi...ne nađoh na netu čist snimak.
Prilog
velja nevolja.rar
(4.94 MiB) Preuzeto 106 puta.

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 07 Feb 2021, 16:58

cubica je napisao:
06 Feb 2021, 00:28

Da li neko možda duguje izvinjenje ''teoretičarima zavere'' makar za ovaj PCR, da li ćemo do istog zaključka doći vrlo brzo i za maske? Da li je iko svestan, samo ova greška za PCR koliko je skupo koštala svet? Namerno? slučajno? Neznanje? Ili šta je po sredi...?
cuby no thanks
Dobro dragi dečko, gdje je izvor te tvoje informacije?
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 07 Feb 2021, 21:10

Nike, izvor je ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=5qyI4DL ... e=youtu.be
na 3:45 pogledaj a pre toga na početku imaš neverovatnu teoriju zavere Gadafija koji je 100% predvideo, pre mnogo godina pre nego su NATO zlikovci srušili Libiju i njega i ubili...malo neobičan govor ali to su teorije zavere...to ono kad je sve istina a ti ne veruješ :lala:
A na WHO zaista 20.01 su dali preporuke (izmene) , sažeto: da se PCR koristi kao pomoćno sredstvo te da sa padom prevalencije može doći do lažno pozitivnih rezultata, te da se obrati paznja na (Ct) i da se koriste drugi testovi kao recimo antigen (Ag)...ali naravno, kao i uvek oni to zakukulje, pa pogledaj i sam...
https://www.who.int/news/item/20-01-202 ... rs-2020-05
A ja sam već pisao da su sa naše lab slali blanko PCR briseve, i da su se vraćali pozitivni..i to više puta. :-(
Pa je pitanje svih pitanja, ko će da odgovara za PCR pandemiju, jer samo naspram njih je pokrenuto vanredno stanje uništena ekonomija, ljudi zatvarani, maltretirani na razne načine...
Ova dvojica Dr. u videu su zaista priznati i veliki stručnjaci, Nestorović i Račić (proveri i sam da ne tražim te reference), videćeš i sam kada kažu kako je WHO pomerila granice za pandemiju iz medicinskih knjiga...(40% zaražene populacije, 12% mrtvih i na svim kontinentima). To smo već imali primere u Americi, recimo za holesterol i pomeranje granica iz medicinskih knjiga, pa onda u momentu dobiju dosta novih pacijenata i besomučno prodaju lekove, još se ti menadžeri i magnati hvale time.
Jbg...stvarno, naš zdravstveni sistem je u zapadnjačkom režimu, a medicina je postala rob farmakomafije, suvi biznis ( to već znamo svi) ,znači ne izlečuju, samo zalečuju i kljukanje lekovima da se uzmu pare.
Nađi i na internetu kako je povučena studija najčuvenijeg medicinskog časopisa Lanseta za hidroksihlorokin! A pre toga je WHO na kontu te studije apsolutno povukla hlorokin iz upotrebe, onda Lanset objavi da povlači studiju jer su sve info koje su skupljane dobili od neke firme koja prevashodno upoznaje parove i bavi se glupostima i prostitucijom (nevalidno i lažno) ...i šta sad? Ljudi koji su govorili da hlorokin pomaže (iako je lek od malarije) ispali budale, ovde u Srbiji prekinuta proizvodnja, totalno izbačen sa tržišta i povučen iz apoteka...a sad ništa? Izvinite, pogrešili smo...nema veze, kao i za Arbidol, možda je moglo da pomogne da se spasu životi, ali žao nam je..nema veze, idemo dalje na novi soj da se zajebavamo sa narodom, pa posle videćemo šta ćemo novo smisliti.
Mora se priznati da mnoooogo ovde stvari smrdi...
cuby no thanks

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE

Post napisao nike » 08 Feb 2021, 20:30

"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 10 Feb 2021, 01:05

još malo... :lala:
cuby no thanks
Prilog
popust.jpg

cubica
gx
gx

Post napisao cubica » 11 Feb 2021, 00:51

U Srbiji što više špricaju sve više zaraženih...izgleda izgubili vezu krizni štab i mediji lolzi
cuby no thanks

jaro
bela tehnika
bela tehnika
Contact person: jaro

Post napisao jaro » 11 Feb 2021, 19:57

IMG_20210211_195450.jpg
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”