Nike, izvor je ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=5qyI4DL ... e=youtu.be
na 3:45 pogledaj a pre toga na početku imaš neverovatnu teoriju zavere Gadafija koji je 100% predvideo, pre mnogo godina pre nego su NATO zlikovci srušili Libiju i njega i ubili...malo neobičan govor ali to su teorije zavere...to ono kad je sve istina a ti ne veruješ
A na WHO zaista 20.01 su dali preporuke (izmene) , sažeto: da se PCR koristi kao pomoćno sredstvo te da sa padom prevalencije može doći do lažno pozitivnih rezultata, te da se obrati paznja na (Ct) i da se koriste drugi testovi kao recimo antigen (Ag)...ali naravno, kao i uvek oni to zakukulje, pa pogledaj i sam...
https://www.who.int/news/item/20-01-202 ... rs-2020-05
A ja sam već pisao da su sa naše lab slali blanko PCR briseve, i da su se vraćali pozitivni..i to više puta.
Pa je pitanje svih pitanja, ko će da odgovara za PCR pandemiju, jer samo naspram njih je pokrenuto vanredno stanje uništena ekonomija, ljudi zatvarani, maltretirani na razne načine...
Ova dvojica Dr. u videu su zaista priznati i veliki stručnjaci, Nestorović i Račić (proveri i sam da ne tražim te reference), videćeš i sam kada kažu kako je WHO pomerila granice za pandemiju iz medicinskih knjiga...(40% zaražene populacije, 12% mrtvih i na svim kontinentima). To smo već imali primere u Americi, recimo za holesterol i pomeranje granica iz medicinskih knjiga, pa onda u momentu dobiju dosta novih pacijenata i besomučno prodaju lekove, još se ti menadžeri i magnati hvale time.
Jbg...stvarno, naš zdravstveni sistem je u zapadnjačkom režimu, a medicina je postala rob farmakomafije, suvi biznis ( to već znamo svi) ,znači ne izlečuju, samo zalečuju i kljukanje lekovima da se uzmu pare.
Nađi i na internetu kako je povučena studija najčuvenijeg medicinskog časopisa Lanseta za hidroksihlorokin! A pre toga je WHO na kontu te studije apsolutno povukla hlorokin iz upotrebe, onda Lanset objavi da povlači studiju jer su sve info koje su skupljane dobili od neke firme koja prevashodno upoznaje parove i bavi se glupostima i prostitucijom (nevalidno i lažno) ...i šta sad? Ljudi koji su govorili da hlorokin pomaže (iako je lek od malarije) ispali budale, ovde u Srbiji prekinuta proizvodnja, totalno izbačen sa tržišta i povučen iz apoteka...a sad ništa? Izvinite, pogrešili smo...nema veze, kao i za Arbidol, možda je moglo da pomogne da se spasu životi, ali žao nam je..nema veze, idemo dalje na novi soj da se zajebavamo sa narodom, pa posle videćemo šta ćemo novo smisliti.
Mora se priznati da mnoooogo ovde stvari smrdi...
cuby