Teorije zavere o CORONA virusu
- jaro
- bela tehnika
- Contact person: jaro
- Specialty: whitegoods
Re: Teorije zavere o CORONA virusu
Kao jure... Pa to su pustili, samo da se zarazeni ne bi sakrivali po kucama, nego da hrle u Arenu...
Bez alata nema zanata!.....a bez znanja dzaba ti alat!
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
Toce brate, ti nikako da se opametiš pa počneš da razmišljaš!toce je napisao: ↑08 Nov 2020, 20:08
Ti si naj pametniji i tebe ću pitati. Zašto kad postave neki link proti korone brišu odma sa YouTube ? A zašto kad objave neku glupost gde čovek može da nastrada objavljuju. Koliko je gripova bilo ko je umro do sad Amerikanac potpisao kinezu dogovor za akcije Kinez ga sjebo od Kine je i izašao lažni virus i sad kako će se osvetiti ubacio Korona virus koji nema blage veze sa životom. Evo nadji mi neku mladu koja je pozitivna da se družimo posle dva dana će da te nazove i da ti kaže da je negativna budi siguran. I nemoj da predaješ svuda demagogiju.
You Tube živi od onih što gledaju pizdarije.
Mladu nađi sam! Siguran sam da će test na trudnoću da bude negativan nakon dva dana!
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
- dzafer
- gx
- Specialty: tv-multimedia
Iima li iko da je bio pozitivan na virus i da se je uspjesno oporavio.Da nisu ostale nekakve posljedice na zdrastveno stanje istoga.
džale
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
Bez alata nema zanata, a bez znanja ni najbolji alat neće pomoći.
- srleboj
- gx
- Contact person: spasoje
- Phone number: 003810112515373
- Specialty: tv
ovde kod mene u komsiluku bilo je slucajevva da su pozitivni bez temperature samo izgube culo mirisa nisu ni isli kod lekara
e sada za posledice to niko nezna
poznajem puno ljudi i znam samo za dva smrtna slucaja od pocetka pandemije sad koliko je virus tu ucestvovao to niko nezna svi nagadjaju .
stoo kazu nemci pandemija se zavrsava 2023 godine
videcemo na prolece kako se odvija sityacija
Спасоје
Jedan naš kolega (nije na forumu) letos bio u bolnici više od mesec dana, inače je alergijski tip, valjda na polen.
Kad je osetio blage simptome nisu hteli da ga testiraju, a on sam uzeo da pije antibiotik, onaj na H... pa je zaradio jače simptome, tad su ga smestili u covid bolnicu.
Smršao je 12Kg za 1,5 mesec. Oporavio se, vratio oko 9Kg, ali kaže da se sada brzo zamara i kaže da mu je bilo lakše dok nije nabacio kilažu.
Posledice ostaju, a koliko dugo ...
Od drugog kolege supruga (medicinska sestra u domu zdravlja) ima antitela, nije ni osetila, a on negativan.
Kad je osetio blage simptome nisu hteli da ga testiraju, a on sam uzeo da pije antibiotik, onaj na H... pa je zaradio jače simptome, tad su ga smestili u covid bolnicu.
Smršao je 12Kg za 1,5 mesec. Oporavio se, vratio oko 9Kg, ali kaže da se sada brzo zamara i kaže da mu je bilo lakše dok nije nabacio kilažu.
Posledice ostaju, a koliko dugo ...
Od drugog kolege supruga (medicinska sestra u domu zdravlja) ima antitela, nije ni osetila, a on negativan.
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
Juče bio drugar,preležao pre tri meseca.Kaže-zaje*ano!Sad se pridržava svega,masku ne skida (osim za rakiju).Posljedice vukao,sad je OK.
Komšinica jednom potvrđeno preležala,jednom nepotvrđeno,isto vukla mesec dana,sad je OK.
U oba slučaja porodice zdrave.
Komšinica jednom potvrđeno preležala,jednom nepotvrđeno,isto vukla mesec dana,sad je OK.
U oba slučaja porodice zdrave.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- alexa_pg
- Site Admin
Ženin brat od tetke, momak 45 godina.
Dobio koronu i prenio na majku 75 god.
On zaglavio u bolnici a majka ostala kući. Svaki dan primala terapiju i da kažem, oporavila se bez nekih posledica.
Njen sin, brat koga pominjem, nakon 15 dana negativan na korunu ali je sad prebačen u spec. bolnicu za plućne bolesti Brezovik. Evo već 10 dana kako se nalazi u Brezoviku i veoma se loše osjeća. Brzo se umara, ne može da diše, nedostaje mu vazduha...
Rezime. Sve od slučaja do slučaja.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Ovako izgleda stručna rasprava o rižotu!
Ništa slično ne vidim o Covidu na ovoj temi!

- spagagz
- gx
- Contact person: Nedeljko
Pa brate nismo mi strucnjaci za Kovid.
Mašala..čestitke!
Ona ulična banda sa sve onim silikonskim napirlitanim starletama u skupštini izglasala da se može zakonski, novčano, zatvaranjem..(bičevanje nisam video), narod zlostavljati uz upotrebu vojske i policije svih vrsta!!! Stari članovi zakona su nadopunjeni u tom smislu..bolje rečeno u NEsmislu, pa ima i član koji kaže (opisno) inficirana osoba a koja nema simptome i nije pozitivna na testu (valjda zdrava ali oni i to zovu inficiranim) podleže takođe svim navedenim torturama. I more drugih gluposti.
Dakle, ovo je prešlo sve moguće granice !!!
Vakcine su nabavljene (normalno se ispitivanja, animalna, humana klinička rade 10 god, ovde je to koji mesec, sa jako malo paralizovanih, umrlih, pokočenih..ali nema veze..) i jeedva čekam da bagra iz zdravstva prva primi to đubre, kao i ostali navedeni...a možemo da se kladimo da neće primiti ni 1-2 % !!!
Ali hajde da vidimo, oni koji su prvi trebali da reaguju na ovu glupost i upozore...evo im šansa da se dokažu. Idemo do kraja, neka nas konačno satru.
Šta god da se kaže ili upozori, uvek je važna neka ''struka'' pa hajd da vidimo čovek sa srednjom školom, softveraš i lopov, višestruko kažnjavan...da li je to ta ''struka'' i je li nam takav napravio dobre vakcine. Zbogom svesti i razume, a i živote, izgleda će nam smrt biti jedini izlaz. Da vidimo kako izgleda vakcina protiv ''virusa'' koji do dan danas nije izolovan, te se ne zna ni šta je ustvari.
cuby

Dakle, ovo je prešlo sve moguće granice !!!
Vakcine su nabavljene (normalno se ispitivanja, animalna, humana klinička rade 10 god, ovde je to koji mesec, sa jako malo paralizovanih, umrlih, pokočenih..ali nema veze..) i jeedva čekam da bagra iz zdravstva prva primi to đubre, kao i ostali navedeni...a možemo da se kladimo da neće primiti ni 1-2 % !!!
Ali hajde da vidimo, oni koji su prvi trebali da reaguju na ovu glupost i upozore...evo im šansa da se dokažu. Idemo do kraja, neka nas konačno satru.
Šta god da se kaže ili upozori, uvek je važna neka ''struka'' pa hajd da vidimo čovek sa srednjom školom, softveraš i lopov, višestruko kažnjavan...da li je to ta ''struka'' i je li nam takav napravio dobre vakcine. Zbogom svesti i razume, a i živote, izgleda će nam smrt biti jedini izlaz. Da vidimo kako izgleda vakcina protiv ''virusa'' koji do dan danas nije izolovan, te se ne zna ni šta je ustvari.
cuby

samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

Da se danas pojavi "Variola vera" kao sto se desilo nikada je ne bi iskorenili.
- Liskun Elektronik
- gx
- Warranty service: ERG-VOX
Da ali kod variole vere se videlo, plikovi, umiranja i koji sve simptomi nedaj boze a ja licno oko ovog virusa sam cuo ono, ej znam coveka koji zna coveka da taj zna coveka koji ima koronu. Pazova nije mala kao opstina, ima blizu 80.000 stanovnika, kod mene dnevno u lokal udje njih 30 i niko nije rekao da je imao koronu ili se razboleo iliti neko njihov. Mislim licno da je to neka vrsta gripe, e sad dal je vestacki ili nije, dal nas prase ili koji djavo nemam pojma. Ali mnogo je nedoumica i nejasnoca oko ovog virusa da je to katastrofa, kad je bilo 200 dnevno obolelih su nas zatvarali a sad na skoro 5000 nista, te u skole se jedne nedelje ide, druge se neide, te kafici rade do toliko i toliko, kao da taj virus ima odredjeno doba dana kad napada a kad ne. Stvarno nisam pametan, i trudim se maksimalno da ne slusam o njemu a sto se mera tice, postujem toliko zbog drugih, kad idem u banku, postu, prodavnicu i sl.stavim masku, a da je nosam po ulici ili dok radim u lokalu nepada mi na pamet. Ako je to vec tako opasno onda brate zatvorite sve na mesec ili dva dok ne nestane, a ne da se igramo ovako.
Mora da se zna ko namesta antenu, a ko vice ne valja :)
- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- nike
- gxu
Nec, ja sam mislio da si ti malo pametniji od ostalih ovaca pa da češ barem provjerit činjenice prije negoli skoćiš u stado!
Opredjeliš se za teoriju i onda samo čekaš da je neka novinarska splačina potvrdi, i eto ga! Odgovor svih odgovora je tu. Ne triba se truditi razmišljati, učiti, provjeravati činjenice, i ispasti koji put naivan i glup i onda nedaj bože to i priznati!
Očito da je jako teško odoliti porivu da se sve objasni jednom jednostavnom teorijom o zavjeri, nego li se metodološki informirati o svim činjenicama i na osnovu činjenica krenuti putem na koje one ukazuju.
Opredjeliš se za teoriju i onda samo čekaš da je neka novinarska splačina potvrdi, i eto ga! Odgovor svih odgovora je tu. Ne triba se truditi razmišljati, učiti, provjeravati činjenice, i ispasti koji put naivan i glup i onda nedaj bože to i priznati!
lazu bre svi za sve
Kod: Označi sve
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/sta-se-to-desava-u-beogradu-svakog-dana-po-10000-20000-zarazenih-bolnice-prepune/b75zztj
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi
- vetrenjaca
- gx
- Contact person: Zdravko
- nike
- gxu
Ako neko od vas teretičara uspije ovo odgledat do kraja bez da se ubije iz pištolja od dosade i količine informacija koje se tu vade iz bilježnica, i onda na kraju shvati zašto ljudi nose kurtone, maske, i peru ruke, onda možda ima nade za vas!
https://www.wikipedia.org
Ovo iznad je za traženje značenja riječi i pojmova koji se ne razumiju. Slično Enciklopediji u biblioteci!

Primjer:
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/David_Icke
https://quackwatch.org/cases/board/med/buttar/
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 817 Odgovori
- 107368 Pregledano