Industrijska struja za servis elektronike?

Forum za neobavezne teme.
Ribery
___
___
Contact person: Darko
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Industrijska struja za servis elektronike?

Post napisao Ribery » 17 Sep 2023, 18:08

Pre neki dan me je zvao knjigovođa i rekao da su određeni državni organi počeli da idu po firmama i da će sve firme morati da plaćaju tu industrijsku struju. Rekao mi je nemoj da se iznenadiš ako ti dodje inspekcija i to traži. Za sada su išli samo po velikim firmama. Da li neko od vas kolega zna nešto više o ovome ili to za nas važi ili ne važi?
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

miodrag popovic
gx
gx
Phone number: 00381638773821
Specialty: tv

Re: Industrijska struja za servis elektronike?

Post napisao miodrag popovic » 17 Sep 2023, 23:58

Zar to nije važilo i ranije?Bar za lokale koji se iznajmljuju.Ako imaš servis na kućnoj adresi,e to ne znam.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak

Borce Vasilev
gx
gx
Warranty service: Philips;Saeco,Overmax,Aurora Networks,Garmin Systems,Blackview,Manta electronics,NOA electronics,
Contact person: Borce
Phone number: 38978356916

Post napisao Borce Vasilev » 18 Sep 2023, 09:15

Po zakonu bar kod nas u Makedoniji svaka firma mora da bude pod industrisku struju ali u praksu i ne smaraju za to.Ja vec 8 godina imam servis i placam industrisku struju ali niko nije dosao ni da pita ni da proveri jel je industriska il ne.Valja kod nas servise potrosnja i nije tako velika pa i ne smaraju o tome,recimo kao neka fabrika ili neki veci potrosaci gdje se moze naplatiti.
Instinkt je nešto što nadmašuje znanje.

Ribery
___
___
Contact person: Darko
Kontakt:

Post napisao Ribery » 18 Sep 2023, 11:04

U Beogradu su krenuli zato što država nema para (tako mi je bar rekao knjigovođa). Problem je što većina lokala ovih manjih imaju kontrolno brojilo a ne zasebno tako da sada ne znam da li je to slučaj bio i ranije ili nije. Za sada diraju samo velike ali mi je rekao da se ne iznenadim ako dodju.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Kafana - Pab - Bircuz”