Industrijska struja za servis elektronike?
- Ribery
- ___
- Contact person: Darko
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Industrijska struja za servis elektronike?
Pre neki dan me je zvao knjigovođa i rekao da su određeni državni organi počeli da idu po firmama i da će sve firme morati da plaćaju tu industrijsku struju. Rekao mi je nemoj da se iznenadiš ako ti dodje inspekcija i to traži. Za sada su išli samo po velikim firmama. Da li neko od vas kolega zna nešto više o ovome ili to za nas važi ili ne važi?
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
- miodrag popovic
- gx
- Phone number: 00381638773821
- Specialty: tv
Re: Industrijska struja za servis elektronike?
Zar to nije važilo i ranije?Bar za lokale koji se iznajmljuju.Ako imaš servis na kućnoj adresi,e to ne znam.
Ko izgubi dobitak, taj dobija gubitak
- Borce Vasilev
- gx
- Warranty service: Philips;Saeco,Overmax,Aurora Networks,Garmin Systems,Blackview,Manta electronics,NOA electronics,
- Contact person: Borce
- Phone number: 38978356916
Po zakonu bar kod nas u Makedoniji svaka firma mora da bude pod industrisku struju ali u praksu i ne smaraju za to.Ja vec 8 godina imam servis i placam industrisku struju ali niko nije dosao ni da pita ni da proveri jel je industriska il ne.Valja kod nas servise potrosnja i nije tako velika pa i ne smaraju o tome,recimo kao neka fabrika ili neki veci potrosaci gdje se moze naplatiti.
Instinkt je nešto što nadmašuje znanje.
- Ribery
- ___
- Contact person: Darko
- Kontakt:
U Beogradu su krenuli zato što država nema para (tako mi je bar rekao knjigovođa). Problem je što većina lokala ovih manjih imaju kontrolno brojilo a ne zasebno tako da sada ne znam da li je to slučaj bio i ranije ili nije. Za sada diraju samo velike ali mi je rekao da se ne iznenadim ako dodju.
Posao TV servisera moras da volis da bi radio takav posao. Ovaj posao niko ne uci samo zbog novca.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 1207 Pregledano
-
Zadnji post napisao alexa_pg
11 Jan 2017, 21:15
-