cuby

Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
Koji geneticari, gde, kako, kada, nista ali....
Čini mi se da si do juče imao drugu pričufilka je napisao: ↑08 Apr 2021, 11:47Svaku zaveru o coronu predje u vistinu kada se pobolite
Ja sam sada pozitivan-pocelo pre dve nedelje,u petak izgubio miris i do ponedeljka sve u redu.
Ponedeljak uvece bum temperatura 38.6,groznica,sve kao me boli....
Javljam se za testiranje-kazu u sredu,rengen cetvrtak,krv petak.
Ako ide sve po njihovom redu,izgubiš nedelju dana dok te testiraju a baš u mom slucaju ta je najkriticna nedelja u bolesti
I tu pocinje zvrcanje telefona i ganjanje prijatelja doktora
Ubi me temperatura nedelju dana,u ponedeljak dogovorili sistemi i kislorodna podrska i OP u nedelju vise nemam temperaturu,ide nabolje i produzio sa ampularnom terapijom,
Svaki dan idem na infektivnu da preslusaju grudi i kislorod u krvi.
Nije ova corona nimalo naivna-to sto sam video na infektivnu
Niko ko nije to prošao -NEMA NIKAKVA PRAVA da komentarise o koroni i oko nje...
filka je napisao: ↑11 Mar 2021, 15:03I nakon godinu dana od proglašenje pandemije-oficijalni rezultati su sledeći:
Od svetske populacije skoro 8 miljardi ljudi
UMRELO je SVEGA 2.6 miliona ljudi iliti 0,35%
Ako sročimo da bar pola bi ionako umrla od onih bolesti koje su nosili-mogu samo da zaklučim:
DA je COVID-19 Jedna velika OBMANA i ZAGOVOR
Ne kažem da bolesti NEMA al da nešto SMRDI od daleko se oseča...
Kolega, gde je iko od nas ikada rekao da korona ne postoji??Kobac je napisao: ↑08 Apr 2021, 09:19Jesi li ti cuo coveka bolesnog od kovida dok se bori za dah? Ocigledno nisi inace ne bi gledali ovu tiradu kako to ne postoji i kako je sve izmisljeno.
A posto ocito nemamo argumente i pored vise puta iznetih sada bi bilo lepo da nam navedes svoje NAUCNE argumente pa ko zna, mozda shvatimo da smo ziveli u zabludi.
ja nisam u dilemi dal postoji ili ne !