ŠTAMPAČI
VRSTA: inkjet
FIRMA: Epson
MODEL: RX 500
MODEL DODATNO: Stylus RX500
SIMPTOMI: Štampač izbacuje grešku da crna nije tu iako je original kertridž unutra.
DETALJAN OPIS KVARA:
Vadio sam kertridže i stavljo ih nazad ali to ne pomaže. Šta bih trebalo da uradim? Molim vas za pomoć.
Unapred zahvalan Miroslav
Epson stylus photo RX500
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Re: Epson stylus photo RX500
Dobrodosao na Fanzo forum.
Lično nemam iskustva sa ovim modelom štampača ali se nadam da će neko od kolega znati o čemu se radi i izaći ti u susret oko otklanjanja problema.
Lično nemam iskustva sa ovim modelom štampača ali se nadam da će neko od kolega znati o čemu se radi i izaći ti u susret oko otklanjanja problema.
Alexa
Molim da mi neko pomgne tj. da mi objasni kako da skinem i da očistim glavu ovog štampača (Epson photo RX 500).
Unapred zahvalan Miroslav.
Unapred zahvalan Miroslav.
Iskreno, mislio sam da si ovo odavno završio.
Na YT imaš bezbroj klipova kako se čisti glava štampača. Da je ne bih prepričavao, u pretraživaču za YT upiši pojam "epson rx500 clean print head" i naći ćeš odgovor za tvoj upit.
Na YT imaš bezbroj klipova kako se čisti glava štampača. Da je ne bih prepričavao, u pretraživaču za YT upiši pojam "epson rx500 clean print head" i naći ćeš odgovor za tvoj upit.
Alexa