Mislim da je problem softverske prirode pa cu postaviti temu ovde,a evo o cemu se radi npr: Kda radim nesto na netu malo duze vreme,desava se da odjednom stranica na kojoj sam bio pre minut nece da se otvori tj. pise da je nedostupna i mogu da je refreshujem 50 puta i ima da se otvori iz 51 puta a to sve brze ide kada izadjem iz pretrazivaca i udjem ponovo e tada odmah otvora stranice i to samo za neko vreme posle ponovo zeza...od kada se pojavio taj problem ne moguda udjem na neke stranice uopste,pocne da ucitava i tako moze da traje tri sata ali nece da ga ucita...konkretno Total TV sajt,tu ne mogu da udjem...e da isto kada su se pojavili ti problemi uopste nece da mi cuva korisnicka imena i lozinke sa foruma,mailova i slicno...
Ima li neko ideju sta moze bitit problem,cistio sam komp Tune up utilities-om i CC Cleanerom i opet nema nikakvog poboljsanja...probao sam da skeniram da li nema neki viruscic ali nista nisam nasao....

Zaboravih da dodam koristim Google Chrome...a iste probleme imam kada probam sa IE...
pozz Vucko_AR