HVALA

Potrebno nam je samo za internet ADSL 512 i nista vise.chellawy je napisao:pitanje se postavlja za cega ti treba ta mreza izmedju vas dvojice ?
da li za medjusobno komunicranje i razmenu fajlova ili i surfanje po netu i igranje igara ?
najjednostavnije je kabal ukrsteni , a najbolje AP
e sad za cega ti treba.....
Nije mi cilj da uticem na tebe sta ces da kupis od opreme, samo predlazem najbolje. Kartica koju ugradis ce da radi, ali za ovo sto ti hoces ICS je najlosija varijanta. Tvoj PC treba da je stalno ukljucen da bi drugi bili na Netu, dok sa ruterom to nije slucaj....Neplaniramo da kopiramo fajlove koristio bi samo za ADSL....
pa i jeste ali i najskupljeSaleSk je napisao:Mislim da ti je Alexa_pg dao najbolji odgovor...To ti je najpametnije resenje :)
Koliki je domet, tj moguće rastojanje između dva računara koji su u dve kuće?Ne znam kako je tvoj PC prikacen na ADSL. Predpostavljam da imas ADSL modem. Preporucio bih ti da ga zamijenis bezicnim ruterom. Ovakvu kombinaciju sam ja sebi uradio i zadovoljan sam. Stoni PC sam kablom spojio sa ruterom a lap top (2 kom) se bezicno kace na ruter i idu na Net. Cijena rutera je bila oko 55 eur.
Hvala!alexa_pg je napisao:Domet kao kod svih bezicnih komunikacija zavisi od dosta faktora...