Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

problemi , kvarovi , autoradio aparati i auto ozvučenja

Urednik: Barbarella56

Pravila foruma
Na ovom delu foruma ZABRANJENO JE:
-Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja,
-Izracunavanje kodova iz serijskog broja,
-Objavljivanje dampova bez koda.
Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena.

Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 11:16

Zdravo kolege ja sam od skoro na ovaj clan ovog foruma, posebno na ovu temu ARK-ARCD-ARDVD, a mi je potrebna pomoc oko pomenutog ARK. Kad ga ukljucim na display-u ima samo CHECK i to je to, pa mislim da treba da ga dekodiram ali nemam fajl za eprom. AKo neko ima neka druga ideja, iskustvo neka kaze, ako ne molim vaz za DUMP za eprom.
Unapred Zahvaljujem!
Zadnja izmena: ljupco, dana 13 svi 2009, 20:26, ukupno menjano 1 put.

Hi-B
_
_
Postovi: 36
Pridružen: 08 Apr 2009, 07:47
Location: Slavonija
Specialty: tv-multimedia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao Hi-B » 13 svi 2009, 12:33

Taj radio ne treba kod nego mu je potrebna komunikacija sa ecu.

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 13:58

OK Hvala kolega.

Avatar
vladan80
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 308
Pridružen: 23 Avg 2006, 00:15
Location: Srbija, Varvarin
Specialty: tv
Lokacija: Varvarin

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao vladan80 » 13 svi 2009, 14:43

Taj radio ima IMMO+CODE sto znaci da ce dozvoliti unos koda u autu (u kome je bio)! Moze i bez auta al mora da se iskljuci IMMO!

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 16:07

Evo sad sam naso manual i uneo sam CODE ali kad ga iskljucis i ukljucis ponovo moras da uneses kod je inace pise CHECK opet nazalost, znaci svako ukljucivanje treba da unesujem CODE.

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 16:14

Jel mogu nekako da iskljucim taj CODE?

Avatar
vladan80
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 308
Pridružen: 23 Avg 2006, 00:15
Location: Srbija, Varvarin
Specialty: tv
Lokacija: Varvarin

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao vladan80 » 13 svi 2009, 16:30

Postavi dump!

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 16:37

Evo njegov DUMP sa isto njegov CODE:
Kako da ga postavim?

Avatar
nec
gxu
gxu
Postovi: 4773
Pridružen: 17 Okt 2007, 22:15
Location: Makedonija, Strumica
Phone number: 0038934551413
Specialty: tv-multimedia
Kontakt:

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao nec » 13 svi 2009, 16:42

pre nego postavis dump moras ga spakovati kao RAR (jer drugacije ga nemozes poslati) onda kliknes Posalji prikaceni fajl - Browse i posle sa liste podignes sam fajl i na poshali
Kad zamenimo ideje svi imamo duplo vise ideja

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 16:52

U RAR je ali nevidim nigde "posalji prikaceni fajl":(
Nemaš dozvole za preuzimanje priloga dodatih postu.

Avatar
vladan80
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 308
Pridružen: 23 Avg 2006, 00:15
Location: Srbija, Varvarin
Specialty: tv
Lokacija: Varvarin

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao vladan80 » 13 svi 2009, 18:10

pass na private message
Nemaš dozvole za preuzimanje priloga dodatih postu.

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 18:43

Hvala kolega to je to sve je OK. Puno ti Hvala i ako te nekad pud dovede u OHRID da se javis bice cascenje:)
Moj meil je: ljupcopetreski@yahoo.com

Avatar
skyline-GTR
gx
gx
Postovi: 1630
Pridružen: 26 Avg 2006, 22:26
Location: Bosna i Hercegovina
Contact person: Ibrahim
Lokacija: Bosanska Krupa

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao skyline-GTR » 13 svi 2009, 19:02

decki :ruls:
Forum rules
Na ovom delu foruma ZABRANJENO JE:
-Postavljanje kalkulatora iz serijskog broja,
-Izracunavanje kodova iz serijskog broja,
-Objavljivanje dampova bez koda.
Sva ostala pitanja iz oblasti servisiranja ARK-a,CD-a su dozvoljena.
dump bez immo je isto sto i bez samog code
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija

Avatar
buzdumra
gxu
gxu
Postovi: 6421
Pridružen: 22 Okt 2006, 20:14
Location: srbija

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao buzdumra » 13 svi 2009, 19:09

skyline-GTR nemoj da nam sumljas u vladana80 jer je svaki fajl zakljucao i njemu se takodjer neradi da ima svako taj damp tako samo pass i onda mozes otvorit :pivopije: :pivopije: :pivopije:
proradijo mi net zahvaljujuci fanzi

Avatar
ljupco
___
___
Postovi: 974
Pridružen: 19 Apr 2009, 20:21
Location: Ohrid-Macedonia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao ljupco » 13 svi 2009, 20:25

OK fala na savjetima.

Avatar
skyline-GTR
gx
gx
Postovi: 1630
Pridružen: 26 Avg 2006, 22:26
Location: Bosna i Hercegovina
Contact person: Ibrahim
Lokacija: Bosanska Krupa

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod!

Post napisao skyline-GTR » 13 svi 2009, 22:56

buzdumra je napisao:skyline-GTR nemoj da nam sumljas u vladana80 jer je svaki fajl zakljucao i njemu se takodjer neradi da ima svako taj damp tako samo pass i onda mozes otvorit :pivopije: :pivopije: :pivopije:
u vladana ja necu nikad ni sumnjati i svaka cast sto je u pass postavljeno samo kazem uopsteno bez immo je kao i bez code,zastita je zastita :pivopije: :pivopije:

pozz...
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija

zlix
_
_
Postovi: 182
Pridružen: 08 Sep 2007, 20:51
Lokacija: Vrbas
Kontakt:

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

Post napisao zlix » 16 svi 2009, 22:20

puff ovaj je immo of i code off , :m: ,kad ve budem navato :lala:
Pozdrav zlix :lala:

Avatar
cubica
gx
gx
Postovi: 3433
Pridružen: 15 Nov 2006, 11:23
Location: IVANJICA
Specialty: tv-multimedia

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

Post napisao cubica » 18 svi 2009, 19:30

zlix je napisao:puff ovaj je immo of i code off , :m: ,kad ve budem navato :lala:
Pozdrav zlix :lala:
lolzi :tooo:

tako je Zlijo :mrgreen: nego, jes' provalio u onoj izmeni da mozes samo da izmenis CAN OFF a da kod ostane??? Ja trenutno mogu da iskljucim oboje..znas li samo za CAN??? Da bi ostao kod aktivan?? Jesi vezbao...?

pozz,

cuboff :lala:
PROSONIC is the best!

Avatar
skyline-GTR
gx
gx
Postovi: 1630
Pridružen: 26 Avg 2006, 22:26
Location: Bosna i Hercegovina
Contact person: Ibrahim
Lokacija: Bosanska Krupa

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

Post napisao skyline-GTR » 18 svi 2009, 23:09

ceka se na elcarovu novu ediciju softa mozda bug popravi ili bi trebali da mu kazemo za bug u softu aaa? :mrgreen:
Danas je tesko biti budala,jebiga prevelika konkurencija

Avatar
slavko.e
_
_
Postovi: 103
Pridružen: 09 Feb 2007, 14:08
Lokacija: Jagodina

Re: Blaupunkt Fiat PUNTO MID potreban kod! (RESENO)

Post napisao slavko.e » 25 Jan 2010, 19:43

Imam isti problem kao Ljupco kada se upali na displeju pise :check:,ugasim pritisnem AFiBN upalim i onda trazi kod ,unesem kod i radi nakon gasenja ponovo trazi kod.Vidim da je identican kvar pa me interesuje u kom redu bin treba da se prepravi .poz.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “AUTO RADIO - CD - DVD- NAVIGACIJE i slično”