AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Kućni računari i sve moguće komponente koje se vezuju na njih. Gedžeti i sve slično.
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 18 Apr 2014, 15:30

AGP kartica sto mi je radila u slotovima gdje ima pregrada,nece da mi radi u drugom racunaru sa slotom za AGP bez pregrade,moze mi neko od strucnjaka sto se bave racunarima reci jel ima neke razlike u AGP karticama za slot bez pregrade i karticama namjenjenim za slot sa pregradom sto imaju onu plasticnu zakacku sto se s njome zakaci AGP kartica da bude stabilnija ?Pozzz

Avatar
Damiru
___
___
Postovi: 1271
Pridružen: 19 Avg 2006, 15:26
Location: Srbija
Contact person: Damir
Specialty: tv-multimedia
Lokacija: Kovilj, 127.0.0.1
Kontakt:

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao Damiru » 18 Apr 2014, 16:25

Veliki ljudi se bave idejama. Srednji, događajima. A mali - ljudima.

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 18 Apr 2014, 20:29

Hvala Damire,gledo sam to i po netu jos,taj bes pregrade je neki univerzalni,trebalo bi kazu da se mogu sve probati kartice koje se mogu utaketi, bez rizika da nesto crkne,moracu probati s nekim drugim karticama dok na njih naletim :pivopije:

Avatar
goranfri
gxu
gxu
Postovi: 1797
Pridružen: 02 Sep 2008, 01:16
Location: Beograd
Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc
Specialty: whitegoods
Lokacija: Beograd

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao goranfri » 18 Apr 2014, 21:59

Ima neka fora da se zadnji pinovi sa obe strane izoluju , prelepe selotejpom i onda je gurni u ploču i probaj.

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 18 Apr 2014, 23:41

Probacu i to ako se ne salis ? :mrgreen:

Avatar
goranfri
gxu
gxu
Postovi: 1797
Pridružen: 02 Sep 2008, 01:16
Location: Beograd
Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc
Specialty: whitegoods
Lokacija: Beograd

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao goranfri » 19 Apr 2014, 00:40

Ne šalim se , sećam se da smo to nekad radili zbog agp 4x i agp 8x , ili tako nešto , davno je to bilo. Probaj.

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 19 Apr 2014, 04:20

Bas ti hvala Gorane ,probacu bas...

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 26 Apr 2015, 22:52

Nije uspjelo zadnji pinovi idu cik cak pa je jako tesko nalijepit selotep da ne uhvati susjedni pin pa sam se dosjetio da premazem lakom za nokte valjda je dovoljan izolator -mozda treba u biosu podesit tip kartice imaju razne varijante 3D,4D kolko se sjecam mozda nisam potrefio odgovarajucu opciju moja je neka 3D pokusavo sam opcije sa 3 koje pocinju imaju sa raznim slovima poslje brojke. :lala:

Avatar
dejan-dexi
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 812
Pridružen: 25 Apr 2012, 23:30
Location: Beograd
Contact person: Dejan Matejić
Specialty: whitegoods

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao dejan-dexi » 27 Apr 2015, 00:33

A jesi li ti pogodio adekvantu plocu :lala: ili pokusavas nesto da budzis .
Koj model MB imas , u sta pokusavas agp da ubodes , pci , pci express :?:

http://www.pcmag.com/encyclopedia/term/ ... ci-express

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 27 Apr 2015, 01:17

Na sta mislis pod MB?Imam neku plocu sa P4 procesorom neznam koja bi nije vise racunar kod mene to je nesto malo starije ima AGP slot bez pregrade,izgleda da je to 4X,ali se moze ubosti i 3D graficka AGP koja ima na se usjecen procjep za AGP sa pregradom ali ne radi i racunar je ne registruje,pokuso sam one krajnje izvode zalakirati lakom za nokte vise slojeva pa ubosti ali neradi i pokuso u biousu podesit za graficku ono sto ima 3D,4D,3A ima puno opcija neznam koja je odgovarajuca opcija,mogu procitat model moje graficke ako moze sta pomoci?Nije zurba za ovo ...

Avatar
dejan-dexi
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 812
Pridružen: 25 Apr 2012, 23:30
Location: Beograd
Contact person: Dejan Matejić
Specialty: whitegoods

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao dejan-dexi » 28 Apr 2015, 03:00


Avatar
alexa_pg
gxu
gxu
Postovi: 3620
Pridružen: 22 Avg 2006, 08:10
Lokacija: Podgorica

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao alexa_pg » 28 Apr 2015, 13:03

zar099 je napisao:...Imam neku plocu sa P4 procesorom neznam koja bi nije vise racunar kod mene...
Nema potrebe raspravljati u prazno. Kad racunar ponovo bude kod tebe moze se nastaviti diskusija.
Alexa

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 30 Apr 2015, 23:16

Hvala Dejane,vazi Alexa pisacu opet kad dodje racunar pa cu napisati model ploce,inace mi ovo jako zanimljivo,lak za nokte se pokazao kao super izolator jedva sam ga sastrugo poslje nozicem,da bi graficku mogao koristiti u drugom racunaru sa AGP slotom sa pregradom :fanzo:

Avatar
dejan-dexi
bela tehnika
bela tehnika
Postovi: 812
Pridružen: 25 Apr 2012, 23:30
Location: Beograd
Contact person: Dejan Matejić
Specialty: whitegoods

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao dejan-dexi » 02 svi 2015, 00:49

Vidim ja da ces mu ti kompletnu sminku odraditi :tooo:

Avatar
zar099
_
_
Postovi: 251
Pridružen: 18 Nov 2013, 04:52
Location: Bosna i Hercegovina

Re: AGP SLOTOVI SA PREGRADOM I BEZ

Post napisao zar099 » 07 svi 2015, 00:55

dejan-dexi je napisao:Vidim ja da ces mu ti kompletnu sminku odraditi :tooo:
:pivopije:

Odgovori

Natrag na “Desktop Računari”