Terminal MSE 45cts zaglupljen RESENO (do sledeceg puta)

Kućni računari i sve moguće komponente koje se vezuju na njih. Gedžeti i sve slično.
Pravila foruma
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
cubica
gx
gx
Specialty: tv-multimedia

Terminal MSE 45cts zaglupljen RESENO (do sledeceg puta)

Post napisao cubica » 07 Apr 2009, 21:09

Nakacio sam se na njega sa mse45.exe i konekcija je OK. Ovaj se inace zaglupeo sto je cesta pojava kod njih kako vidim po netu, mada je malo informacija. Uskladio sam mu vreme i vidim da je ftp Poreske popunjen. Posle ovoga se povratio (ranije je non-stop blinkao). Da li je ovo dovoljno, sad je u statusu da ceka slanje podataka iz fiskalne i sija zelena LED ZPU. Da ga vratim musteriji (kolega sa posla) ili...???

pozz,

cubica :lala:
Prilog
mSE 45cts.JPG
Zadnja izmena: cubica, dana 08 Apr 2009, 21:59, ukupno menjano 1 put.
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

djuras
_
_

Re: Terminal MSE 45cts zaglupljen

Post napisao djuras » 08 Apr 2009, 12:35

Ako ti je pogubio vreme, proveri mu bateriju za svaki slucaj.Pre nego ga vratis resetuj ga, posle toga ce ti odma upaliti zelenu diodu za zahtev, onda neka ga posalje i videces da li radi.

cubica
gx
gx
Specialty: tv-multimedia

Re: Terminal MSE 45cts zaglupljen

Post napisao cubica » 08 Apr 2009, 21:58

Baterija je bila OK, prakticno, samo sam mu vreme podesio i pregledao ftp parametre..jutros sam ga dao kolegi i danas me zvao, kaze da je posle slanja podataka por upravi sve proradilo normalno. Sad barem znam proceduru za drugi put kekekeeeee...

hvala djuro,

pozz,

cubislav :pivopije:
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! no thanks

Odgovori

Natrag na “Desktop Računari”