tuner radi sa drugim programom ali nemože daljinska komanda,snimanje itd
kisko je napisao:Stojke taj nemože nigde da se skine nego sa driverguide ali se plaća(registrovan sam) ali i nemora tako dovoljno je da klikneš da traži driver ako ti je update uključen na automatic i on ga nadje na netu tj updejtuje i to imam ...
A basti što se tiče girdera,nemogu da iskopam instalacioni,našao sam na nekom Cd-u al nije instalacioni i nevredi...treba mi verzija girder3.0 jer za njega imam sve uradjeno a softfer sam izgubio kad se slešio komp i sad znam da ga imam negde al gde..ubi se tražeći.
No i to mi nije rešenje jer ja za girder znam odavno ali to može samo za internu upotrebu jer meni treba baš CD ili program sa kojim će moći da radi original daljinac pošto imam tih externih tunera povoljno a nebi još da moram ići i da instaliram pa još i da pravim IR prijemnik...puno je posla a nebi da nekom dajem automatski i mogućnost da komanduje sa raznim plejerima i ostalim ...
![]()
Meni treba ovaj girder3.0 za mene a CD mi je za druge
kisko je napisao:Ok,probaću a Dscaler već imam na kompu...hvala ti
Jesi li uspeo da nadjes resenje? ja se vec 2 dana ubih od trazenja....pperonni je napisao:potreban mi je driver za windows 7 za INTEX externi tv fm tuner Uli M9205