FIRMA : FOX
MODEL : LED TV MODEL 40D102
CHASIS :
MAIN BOARD : TP.S512.PB83
PANEL : CX400DLEDM
T-CON BOARD : V400HJ6-PEI REV.C2
SMPS : SYEQ3214-TD12050A 1.0
SIMPTOMI :
Svetli crvena lampica, posle 10 sekundi se na kratko iskljuci, ponovo zasvetli opet 10 sekundi, iskljuci se i tako u krug. Ne moze da se startuje ni daljincem ni tastaturom.
DETALJAN OPIS KVARA I PREDUZETE RADNJE :
Mereni naponi : mrezni elektrolit----- 330V, na konektoru CNB2----12,11V, merna tacka SMD otpor R12V----12,11V, merna tacka R5V----5,09V, na duploj diodi DB101----12,11V. Diode DB102, DB103-----65,3v. Dioda DB801----65,3V, posle nje na konektor za trake CNB805. Otkacen kabal sa tog konektora koji ide prema trakama. Fles memorija 25Q64CS1G, sadrzaj snimljen , zatim sa kola obrisan, ponovo upisan, kvar ostao isti
FOX LED TV MODEL 40D102 NEĆE DA STARTUJE
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
- alexa_pg
- Site Admin

- Specialty: tv-multimedia
Re: FOX LED TV MODEL 40D102 NEĆE DA STARTUJE
Dobrodošao na Fanzo forum.
Greška koju opisuješ, moguće je da je i softverska.
Valjalo bi da probaš neki drugi softver, od sličnog aparata, i na taj način znaćeš da li je do softvera ili nešto drugo nije u redu.
Kod Rusa, na
Imaš softver za Fox 32". Ako te ne mrzi, probaj ga. Aparat bi trebalo da proradi ali će slika možda biti naopako ili kao u negativu.
U slučaju da tako bude, onda da se traži original softver.
Ako pak nema pomaka sa tim softverom, moguće je da uopšte nije do njega.
Probaj.
Greška koju opisuješ, moguće je da je i softverska.
Valjalo bi da probaš neki drugi softver, od sličnog aparata, i na taj način znaćeš da li je do softvera ili nešto drugo nije u redu.
Kod Rusa, na
Kod: Označi sve
https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/fox_32dle272_shassi_main_board_tp_s512_pb83/248-1-0-94586U slučaju da tako bude, onda da se traži original softver.
Ako pak nema pomaka sa tim softverom, moguće je da uopšte nije do njega.
Probaj.
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
Re: FOX LED TV MODEL 40D102 NEĆE DA STARTUJE
Hvala na dobrodoslici Alexa.
Nasao sam na ovom forumu damp za FOX 40D100 (fles 25QBS1G da ne trazim ko je to postavio) probao isto se ponavlja nista novo. Zamenio sam u mrezi EB 106---10uF/50V, cisto onako da probam, i nista novo. Cini mi se da kad sam doneo tv, probao mozda je dioda zasvetlela zeleno pa mozda i reda msek, ali nisam bas siguran da je to tako i bilo. Mozada sam i hteo da vidim da je zasvetlela zeleno. Sad je vec kasno, probacu sutra sa softverom za taj FOX od 32".
Hvala u svakom slucaju za predlog
Nasao sam na ovom forumu damp za FOX 40D100 (fles 25QBS1G da ne trazim ko je to postavio) probao isto se ponavlja nista novo. Zamenio sam u mrezi EB 106---10uF/50V, cisto onako da probam, i nista novo. Cini mi se da kad sam doneo tv, probao mozda je dioda zasvetlela zeleno pa mozda i reda msek, ali nisam bas siguran da je to tako i bilo. Mozada sam i hteo da vidim da je zasvetlela zeleno. Sad je vec kasno, probacu sutra sa softverom za taj FOX od 32".
Hvala u svakom slucaju za predlog