Solidarna pomoc kolegi u "Nevolji"
- rubin_miki
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
Re: Solidarna pomoc kolegi u "Nevolji"
svi Makedonci kod mene saljite..kome je stiglo vreme i za clanarinu, sve zajedno..
Vojvoda, nisam mislio na takav nacin, mislio sam da ima zanimaciju, ne da nam odradi, ali ok, ja sam pitao za misljenje i savet..
Vojvoda, nisam mislio na takav nacin, mislio sam da ima zanimaciju, ne da nam odradi, ali ok, ja sam pitao za misljenje i savet..
ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
- Stolle
- Preminuo
Napisao sam post, pre nego sam pročitao celu temu.
Rubinova ideja mi se isto dopada, slažem se za ESR, ionako sam mislio nekad da napravim jedan digitalni, a ovako,, još bolje.
Rubinova ideja mi se isto dopada, slažem se za ESR, ionako sam mislio nekad da napravim jedan digitalni, a ovako,, još bolje.

"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
- Stolle
- Preminuo
Ne, nije to da odradi, dobra je Rubinova ideja. On ne treba nešto teže da radi, a ovo bi ipak bilo malo zanimacije i za njega. Ne treba baš ni da leži i sedi samo. Treba ga pitati da li može i hoće i ako bude nekog spiska za ESR, ja sam na njemu.
Inače...Jedan kolega, sa kojim sam dosta sarađivao ovde je nažalost....sve pare mu je uzeo zvezda hirurg, da mu ne pominjem ime, i na kraju nije imao para za citostatike. Onda su se plaćali, ne znam sad. Sakupljali smo neke pare i to je njemu mnogo značilo, samo...
Ovo posebno napominjem, ovo zna jako da pogodi čoveka, tako da to treba uraditi veoma, veoma pažljivo. Zna tu da bude raznih lomova. Vi koji ste tamo bliže ćete znati kako to uraditi.
Dobro je što Kisko ovo ne vidi.
BTW, 1982 sam bio 13 meseci u bolnici u Zagrebu. Čovek se ipak promeni iako to ne priznaje, postane izuzetno osetljiv, i najmanje sitnice puno znače, zato sam i napisao ovo iznad...i eto prošlo vreme , zaboravi se loše, ostanu samo dobre stvari ...i tako. Gnjavimo se sa izazovima u životu.
Tako želim i njemu sve najbolje i da se brzo oporavi. :)
PS
Moram da dodam da je i Palme otvarao sličnu temu, za pomoć kolegama u nevolji.
Inače...Jedan kolega, sa kojim sam dosta sarađivao ovde je nažalost....sve pare mu je uzeo zvezda hirurg, da mu ne pominjem ime, i na kraju nije imao para za citostatike. Onda su se plaćali, ne znam sad. Sakupljali smo neke pare i to je njemu mnogo značilo, samo...
Ovo posebno napominjem, ovo zna jako da pogodi čoveka, tako da to treba uraditi veoma, veoma pažljivo. Zna tu da bude raznih lomova. Vi koji ste tamo bliže ćete znati kako to uraditi.
Dobro je što Kisko ovo ne vidi.
BTW, 1982 sam bio 13 meseci u bolnici u Zagrebu. Čovek se ipak promeni iako to ne priznaje, postane izuzetno osetljiv, i najmanje sitnice puno znače, zato sam i napisao ovo iznad...i eto prošlo vreme , zaboravi se loše, ostanu samo dobre stvari ...i tako. Gnjavimo se sa izazovima u životu.

Tako želim i njemu sve najbolje i da se brzo oporavi. :)

PS
Moram da dodam da je i Palme otvarao sličnu temu, za pomoć kolegama u nevolji.
- tom
- gxu
- Contact person: TOME
- Specialty: tv
Ideja je dobra...ako je u mogucnosti da to radi ...onako bez zurbe a za zanimaciju...rubin_miki je napisao:... mislio sam da ima zanimaciju, ne da nam odradi, ali ok, ja sam pitao za misljenje i savet..
TOME
- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
onda, ja sam mu vec pisao..kad kaze, onda cu OVDE da napisem sta je rekao..znaci opet..dacemo mi svi donaciju..I PLUS uzecemo ESR sa PLUS dodatkom onoliko evra koliko se mi dogovorimo, samo nek on napise odgovor..prijavicemo se svako ko oce da uzme ESR opet ovde..dopunjavacu..za sada, sam ja i Stolle.. eto ga i Tomce..
napravicemo to ovako..kad padne dogovor, do tada cemo skupiti prvu donaciju..poslamo mu je kao, eto, za delove da ima da ne daje iz djepa..kad napravi, platicemo mu opet, moze? :) ponekad, i ljudska sujeta je velika, ne znamo kako ce on reagovati na poklonjenu donaciju, moze da se obraduje, ali Boze moj, sta ako se uvredi?? ovako, imamo povoda.. :)
napravicemo to ovako..kad padne dogovor, do tada cemo skupiti prvu donaciju..poslamo mu je kao, eto, za delove da ima da ne daje iz djepa..kad napravi, platicemo mu opet, moze? :) ponekad, i ljudska sujeta je velika, ne znamo kako ce on reagovati na poklonjenu donaciju, moze da se obraduje, ali Boze moj, sta ako se uvredi?? ovako, imamo povoda.. :)
- BD-electronic
- gx
- Warranty service: LG,Elit,Morgans,Verso,Elta,Qteck
- Contact person: Dejan
- Phone number: 0038730793402
- Kontakt:
Naravno i ja sam za pomoć kolegi !
- generacija 49
- Preminuo
saglasan sa zadovoljstvom generacija 49
Only thinking...
Paz' te priču...poezija. 

- saletv
- gx
- Kontakt:
Naravno podržavam akciju i pomoći ću kolkko mogu!
Pozdrav!
Pozdrav!
-
- gx
- Contact person: Miki
Saglasan .
- vlatkocopa
- gx
- Contact person: Vlado
- Phone number: 0038931420808
Ma naravno...od SRCA.
Za sjaj u očima, rumenilo u licu i lepršav hod - koristite kozmetiku -Šljivovica a moze i domaca jabukovaca ..:))
ja sam evo oljustio prvog sto mi usao
i odvojio pare..samo dajte gde da se salje. Prijavljujem se i za ESR.
pozz,
cuby

pozz,
cuby
samo laž treba državnu podršku, istina stoji sama od sebe uspravno! 

Podrzavam.
-
- Preminuo
- Specialty: audio
I ja sam ZA.
- Stolle
- Preminuo
- rubin_miki
- Preminuo
- Kontakt:
Gene..ako ti ne treba ESR, ne moras da ga uzmes..niko ne mora da ga uzme, uzece taj koji oce da ga uzme..o ucinkovitosti ESR metra postoje druge teme..ova je za sasvim nesto drugo..
pozz
pozz
-
- ___
- Contact person: Damir
- Phone number: 0046 31 811238
Da,,moramo mu pomoci.Kako da ja doniram jer sam vani?Dali je potrebna jednokratna donacija ili bi vise pasalo mjesecno doniranje?Treba li mozda nesto sto je dobavljivo iz inozemstva?U svakom slucaju,,,,racunajte na mene!!fanzo je napisao:U ovu temu pristup imaju samo članovi BT i TV expert grupa, osim kolege Kiska
Iako je ova tema u javnom delu "Pitanja i Predlozi" ne mogu je videti niti pristupiti ostali članovi foruma.
Svima iz TV i BT grupe ću poslati pp sa obaveštenjem o ovoj temi.
Kolege iz susednih republika koje žele pomoći neka se obrate kolegama kod kojih su uplaćivali članarinu za forum.
Predlažem i mislim da je najpametnije da donacije budu tajne u smislu da se ne objavljuje ko je koliko donirao .. ne bih želeo da se povede bilo kakva rasprava ni javna ni tajna, o tome ko je pomogao, a ko nije, a kolega Six neka na posletku napiše koliko se sredstava sakupilo.
Ako imate dodatnih pitanja napišite ih ovde.
Mi u krugu urednika i oni koji su češće bili sa njim u direktnom kontaktu smo detaljnije upoznati sa stanjem kolege Kiska, pa ću napisati ukratko o čemu je reč. Kolega Kisko je imao težu operaciju na mozgu pre 10-tak dana .. oporavlja se odlično i dobro se oseća i pun je elana, ali mu je zabranjeno da se napreže i fizički i psihički. Nakon ostalih pregleda lekari su ustanovili da ima još jedan problem na plućima koji isto mora rešavati. Njegov jedini izvor prihoda je servisiranje, ali sada nije u mogućnosti da išta radi, osim da vija dužnike koji ne j*** ni 2%.
Na osnovu inicijatora kolege Goranfri, Chellawy, Bursac, Buzdumra.. odlučeno je da mu pomognemo koliko možemo... ali da on to ne zna, jer bi se protivio... pa molimo i vas da se pridružite, bar simbolično, njemu će to sada puno značiti..
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
Ja nisam za ovo, bolje da ne radi za sada nista, mislim da je i izrada 10-20 komada uredjaja veliki napor... za placanje nikakav problem, medjutim ako se Kisko (ili vecina ) izjasni da je u mogucnosti da to napravi - ja sam tu.rubin_miki je napisao:naravno Dzafere..![]()
nego, imam jedan predlog, ali ne znam koliko je pametan..pa ajd konsultacija..ovde:
viewtopic.php?f=44&p=138770#p138770
Samo ne bih da opteretimo coveka - ne daj boze da se nesto zakomplikuje.
A da je stvar delikatna - delikatna je. Trebamo mu pomoci na najblazi nacin po njega...
Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."
- Stolle
- Preminuo
Nije to da nama napravi. Nego da radi, ili radi čisto iz razonode kad god on bude mogao i ako hoće naravno. Jer dosadno je ništa i ne raditi. Znači čisto iz dosade, a ne treba ni da žuri, kad god može. Da se on zanima, da radi nešto, a znajući ga sa foruma, radiće on ponešto sigurno, pa mislim da je ovo mnogo lakše i bolje od nečeg drugog. Naravno, moje mišljenje.
Rubin ga je kontaktirao, pa će da napiše. A možemo i promeniti, iznosimo predloge, pa kako se dogovorimo.
Rubin ga je kontaktirao, pa će da napiše. A možemo i promeniti, iznosimo predloge, pa kako se dogovorimo.
- Majstor Duja
- Neaktivan
- Warranty service: http://www.elektrocentar.com
- Contact person: Goran Duic
Ne mogu da prestanem da razmisljam o jednoj stvari potstaknut ovom situacijom, u ovoj drzavi....
....svojevremeno sam i sam bio bolestan 2 meseca i naravno servis nije radio...postavlja se pitanje:
od cega privatnik treba da zivi ako se razboli do te mere da postane radno nesposoban u perodu duzem od mesec, dva dana ako ne i celu godinu?
Sta ako tim radom izdrzava porodicu?
Kako je to reseno u drugim drzavama, ima li neko iskustva?
Kaze mi drugar, Englez, da se u UK, ako dodje do situacije da nemas vise odakle, prvo sva tvoja imovina svede na prosek tj. minimum potreban za zivot i onda ti se od novca koji si uplacivao za socijalno osiguranje (ne zdravstveno, nega bas socijalno) isplacuje minimalac za vreme dok si radno nesposoban....
Toliko o kapitalizmu....

....svojevremeno sam i sam bio bolestan 2 meseca i naravno servis nije radio...postavlja se pitanje:
od cega privatnik treba da zivi ako se razboli do te mere da postane radno nesposoban u perodu duzem od mesec, dva dana ako ne i celu godinu?
Sta ako tim radom izdrzava porodicu?
Kako je to reseno u drugim drzavama, ima li neko iskustva?
Kaze mi drugar, Englez, da se u UK, ako dodje do situacije da nemas vise odakle, prvo sva tvoja imovina svede na prosek tj. minimum potreban za zivot i onda ti se od novca koji si uplacivao za socijalno osiguranje (ne zdravstveno, nega bas socijalno) isplacuje minimalac za vreme dok si radno nesposoban....
Toliko o kapitalizmu....

Rule #1 "Always stand for what you believe, even if it means standing alone."