jeli raspolozen zeza li se sa vama jeli se sta

Nije problem. Sve sto bude naknadno uplaceno od danasnjeg datuma pa u narednom periodu, bice takodje predato kisku ...srleboj je napisao:uplaceno danas sa malim zakasnjenjem pozz srleboj
Dobro je Kisko , bar meni izgleda ok i mislim da će biti u redu ,izgleda dobro, malo smo ga i mi zbunili, dosta se iznenadio i za tu novčanu pomoć ali mu nismo dali da se nešto buni. Kaže mu majka da je počeo da jede i da ima apetit e jedino što još uvek troši cigarete. Pozitivan je skroz i prebrodiće on to.dzafer je napisao:nista ne rece kako se on osjeca sad jeli sve ok
jeli raspolozen zeza li se sa vama jeli se sta
ovaj instrument misli esr metar kao sto je na slici imam vec neko vreme i mogu reci da je malte ne perfektan samo njega koristim pozzz srdjanKrajnc Karlo je napisao:ako ima problema sa PIC-om, mislim da imam taj uredjaj komplet projekat sa plocicama i hex-omfanzo je napisao:Ja ću PIC očitati (čim stignem)
...ne ne ne moja malenkost ne glasa za to.mesecar je napisao:ako cemo da glasamo ja glasam da je ne vidi. Zasto? Zato sto se jos prica o esr metru i ne mora da zna da je njegova prodaja tog instrumenta ustvari pomoc.
Imam jos neke razloge zasto nisam za to da Kisko ikad vidi ovu temu ali procenjujem da bi dalja diskusija oko toga sa moje strane bila nekonstruktivna.
generacija 49 je napisao:...ja glasam da se odkljuca...on je dobro i on moze ovo da primi ...prvi deo akcije a zakljucane je od radio , sada ostaje ..saljivi deo da vidi pricu koju je zasluzio ,ovako ili onako...only thinking
....a i moramo mu osloboditi "teren" da kaze nesto u svoju odbranu.... to ce biti kad tad pa bolje odma, a kisko je blago glagoljiv i kazace on par reci...ili ...recenica, ipak ovaj cenjeni skup to ocekuje.
PS
imao sam kratku komunikaciju sa kiskom, vristao sam od smeha mal' ne padoh sa stolice , cenim....USPELI SMO.
malo glasamo, malo ne glasamogeneracija 49 je napisao:...ne ne ne moja malenkost ne glasa za to.mesecar je napisao:ako cemo da glasamo ja glasam da je ne vidi. Zasto? Zato sto se jos prica o esr metru i ne mora da zna da je njegova prodaja tog instrumenta ustvari pomoc.
Imam jos neke razloge zasto nisam za to da Kisko ikad vidi ovu temu ali procenjujem da bi dalja diskusija oko toga sa moje strane bila nekonstruktivna.
Svako kome se ukaze paznja, ima obavezu moralnu da se odazove na tu pricu, a kuces lepse ...ovo ti je jednokratno...a ti sada stancaj imas trziste...a to je i terapija samo da ne "testeri" aluminijum.
thinking..moja malenkost.
....a ti sada stancaj imas trziste...