Obaveštenje za Experte u vezi velikih fajlova na forumu viewtopic.php?p=339038#p339038. |
TOSHIBA 32W1334G, ne radi pozadinsko ( Rjeseno)
Pravila foruma
Forum namenjen u hobi svrhe popravljanja svojih (u ličnoj svojini) kućnih aparata.
Audio, Video, TV tehnika, Bela Tehnika odnosno svi uređaji koji su široko rasprostranjeni za kućnu i ličnu upotrebu, sve kategorije.
Teme koje su članovi otvarali u drugim našim forumima a za koje se smatra da su autori hobi majstori biće prebačene u ovaj forum.
MOLIMO DA OBRATITE PAŽNJU DA U OVOM FORUMU POSTUJU HOBI "MAJSTORI" !
SERVISERI
Forum namenjen u hobi svrhe popravljanja svojih (u ličnoj svojini) kućnih aparata.
Audio, Video, TV tehnika, Bela Tehnika odnosno svi uređaji koji su široko rasprostranjeni za kućnu i ličnu upotrebu, sve kategorije.
Teme koje su članovi otvarali u drugim našim forumima a za koje se smatra da su autori hobi majstori biće prebačene u ovaj forum.
MOLIMO DA OBRATITE PAŽNJU DA U OVOM FORUMU POSTUJU HOBI "MAJSTORI" !
SERVISERI
Re: TOSHIBA 32W1334G, ne radi pozadinsko
Malo to ispane procedura kod mene,volio bi ja to uradit da bude ko fabricki :),probacu prvo jel sad dobro nakon zamjene,onda cu namazat lakom za nokte,okrugli bijeli prsten mislim da cu morat neko ljepilo upotrijebit imam neko univerzalno UHU kakva se mogu kupit u knjizarama i obicnim prodavnicama i imam i neostik ,sta mislite cime je bolje zalijepit?
Panasonic is the BEST...
Tema premještena u hobi sekciju.
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
KASA1 mozda jest i Brza KASA
probo sam LED na vlastitom napajanju sve rade LED
vraticu sociva na Sva skinuta osim na dvije LED koje sam mjenjo,ipak cu sutra kupit bjeli lak za nokte,da ne bude slika crvenkasta eventualno sa crvenim lakom a onda mozda i nece bit potrebe vracat bijele prstenove,pa cu onda i tu vratit sociva i probat TV sa panelom.
Kupio 3D lak za nokte bijeli,isti ce bit pokllnjen nekoj dami za 8.Mart super se brzo osusio i ne smrdi puno kosto sam mislio,bitna je faza
...

Kupio 3D lak za nokte bijeli,isti ce bit pokllnjen nekoj dami za 8.Mart super se brzo osusio i ne smrdi puno kosto sam mislio,bitna je faza

Panasonic is the BEST...
Proradio TV hvala puno na pomoci,jos cu ga testirat da vidim kakva ce slika biti Vestel je prilicno jednostavno napravio ove televizore,sa Sony-jem sam se napatio oko slaganja onih limova preko T-coma,nikako da uklope.Ovi Led sa ovim socivima ko macije oci bi se mogli zvati i Maciji
,slicne" macije oci" su nekad djeca skidala sa auta :).Samsung je za Smart srecom poceo opet koristit ono zajednicko socivo kao kod LCD-a.
Sredjeno radi hvala jos jednom pozz...

Sredjeno radi hvala jos jednom pozz...
Panasonic is the BEST...