slika RADOVI NA ODRŽAVANJU FORUMA SU ZAVRŠENI.
AKO IMATE NEKIH PROBLEMA SA KORIŠĆENJEM FORUMA, POŠALJITE E-MAIL NA fanzoor@fanzo.org
HVALA NA RAZUMEVANJU

Navigacija MSB2531

problemi , kvarovi , upload/download

Urednik: alexa_pg

Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
nedjonik
_
_
Postovi: 1
Pridružen: 07 Jan 2010, 11:47
Location: Srbija_Ruma
Contact person: Nedjo

Navigacija MSB2531

Post napisao nedjonik » 20 Nov 2014, 13:48

Nabavio sam GPS navigaciju 7inča kao potpuno nova, MSB2531. Sve je radilo nekih 60min. potpuno OK. Kada sam obrisao njenu mapu i softver sa interne memorije a na to mesto snimio novi softver iGO Primo, pojavila se manja rezolucija slike.
To sam resio tako sto sam u SYS txt. docum. prepravio na 800x400. Kada sam je startovao normalno se sve pojavilo na ekranu ali odjednom se sama pocela paliti i gasiti u nedogled bez zaustavljanja. Morao sam je ugasiti jer mi nije bilo jasno sta se moglo dogoditi?
Navigacija vise ne vidi preko USB porta kompjuter itd. A znak za bateriju vidi kao prazan i ne reaguje na punjac. Vidi jedino ako ubacim SD karticu ali ne moze nista da pokrene sa nje. Znaci kada je startujem ona se upoli (pojavi se njen desktop) pa se odmah ugai i ponovo upali..blinkuje u razmacima od 10sec. Da li je sistem Win CE6 pao ili se narusio? ako je kako da se ponovo pokrene? Znam kako se to radi sa SD kartice ali kada je sve OK, dok u ovakvome stanju to ne moze ili ja ne znam?
Molio bih nekoga ko dobro poznaje ovakve i sl. probleme da mi pomogne. Pozdravljam sve clanove i zelim im dobar uspeh u radu.
Sa postovanjem, Nedjo

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir”