Mobile Phone NOKIA 7250i - Baring Kod (RESENO)
Urednik: alexa_pg
Pravila foruma
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Naslov teme treba da bude u formatu: PROIZVOĐAČ, MODEL, KRATAK OPIS KVARA
Nakon rešenog kvara zatvoriti temu >> >UPUTSTVO< u suprotnom ništa ne činiti.
RAZNA UPUTSTVA
Mobile Phone NOKIA 7250i - Baring Kod (RESENO)
Moja supruga ima sledeci problem sa svojom Nokiom 7250i, tj sa nekim manijakom koji je cesto "cima" iz Republike Srpske. Posto je korisnik Telenor mreze, obratio sam se njima. Posto su veoma neposlovni i za jedan obican odgovor sam cekao nedelju dana, jer sam im se obratio putem meila, ponovo sam im se obratio, ovog puta ostrijim tonom, da mi posalju kod od cetiri cifre, da bi u supruginom telefon "baringovao" tj. zabranio pozive iz inostranstva. Taj kod mi trazi telefon kad hocu da aktiviram tu opciju, tj zabranu poziva iz inostranstva, "INCOMING CALL WHEN ABROAD". Odgovorili su mi da oni taj kod nemaju. E, sad ja pitam nekog da mi pomogne oko tog problema, ako moze da mi kaze koje to cetiri cifre bi trebalo da ukucam. Da napomenem, da sam probao sve poznate kombinacije: 0000,1111,9999... I nista od toga ne funkcionise.
Hvala svima!!!
Hvala svima!!!
- alexa_pg
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Koliko sam shvatio iz pitanja, ti zelis da dolazni poziv blokiras. Ako je tako, ovo je nemoguce na tom telefonu. Telefoni koji imaju OS Simbian, mogu se podesiti da odredjeni tel. broj ignorisu. Usluga koju si trazio od provajdera INCOMING CALL WHEN ABROAD se odnosi na roming, tj. kad si ti u inostranstvu da ne primas pozive jer ih ti placas. Sifru za ovo daje provajder (4 cifre) i nije vezana za tel. vec za tel. broj. Znaci ako karticu koja ima zabranu izvadis iz jednog aparata i stavis u drugi, zabrana i dalje vazi i ne pomazu nikakve uni. sifre.
PS. "Najbolja" zastita je dva puta pritisnuti YES (zadrzavanje veze - hold) pa ako se pozivaocu isplati (finansiski) da ceka, neka ceka do sutra. :)
PS. "Najbolja" zastita je dva puta pritisnuti YES (zadrzavanje veze - hold) pa ako se pozivaocu isplati (finansiski) da ceka, neka ceka do sutra. :)
"I ja volim ljude ali ih sve manje podnosim"
Problem nisam resio, i dalje je onaj isti pacijent zove, cak joj je pre neki dan postavio pitanje :"kad vam je rodjendan, gospodjice"?! Ostaje mi :
1. da odem u poslovnicu Telenora u Subotici i kazem o cemu se radi, pa da oni reaguju.
2. da pozovem njihov "call centar" (kako rogobatno ovo zvuci!), i takodje im kazem o cemu se radi, pa da se oni malo zaloze oko ovog problema.
3. da kontaktiram Telekom Republike Srpske, pa da oni tog pacijenta pitaju za zdravlje.
4. da pozovem mog tecu u Bijeljini (zamenik diraktora distribucije), i da on malo zalozi svoj ugled i svoje veze u njihovom Telekomu.
Ostaje mi jedino sve ovo.
Bicete blaogovremeno obavesteni.
A vama svima HVALA!!!
1. da odem u poslovnicu Telenora u Subotici i kazem o cemu se radi, pa da oni reaguju.
2. da pozovem njihov "call centar" (kako rogobatno ovo zvuci!), i takodje im kazem o cemu se radi, pa da se oni malo zaloze oko ovog problema.
3. da kontaktiram Telekom Republike Srpske, pa da oni tog pacijenta pitaju za zdravlje.
4. da pozovem mog tecu u Bijeljini (zamenik diraktora distribucije), i da on malo zalozi svoj ugled i svoje veze u njihovom Telekomu.
Ostaje mi jedino sve ovo.
Bicete blaogovremeno obavesteni.
A vama svima HVALA!!!
Problem sam resio tako sto sam otisao u Telenor prodavnicu u Subotici i prijavio uznemiravanje. Napisao sam zalbu, i prilozio supruginu fotokopiju licne karte. I to je to. Sad znam de ce ga (verovatno) resiti. Ipak nema nista dok licno nisam otisao. Nikakvi kodovi i ostala elektronika ne pomazu :)
Sto se mene tice, slucaj je resen!
Pozdrav svima i hvala!!!
Sto se mene tice, slucaj je resen!
Pozdrav svima i hvala!!!
- rubin_miki
- Preminuo
- Specialty: tv-multimedia
- Kontakt:
ja da sam bio na tvom mestu prijatelju, resio bi problem drugacije..
ima da ga cimam JA na svakih pola saata iz RAZNIH brojeva, ionako sam budan do 3 ujutro i ustajem u 7 ujutro..nece moci spavati, nece moci jebati, nece moci ni da jede...pa slao bih mu poruke preko neta, preko raznih brojeva..pa cu aktivirati razna poznanstva iz te drzave(radeci sa elektronikom, dao Bog drugova svugde) i doznati ko je tip i broj njegove zene paaa.......ima ja da ga preselim u kliniku, ne on mene..samo treba biti ludji od ludog pa da svi stoje mirno kad prolazis..

ima da ga cimam JA na svakih pola saata iz RAZNIH brojeva, ionako sam budan do 3 ujutro i ustajem u 7 ujutro..nece moci spavati, nece moci jebati, nece moci ni da jede...pa slao bih mu poruke preko neta, preko raznih brojeva..pa cu aktivirati razna poznanstva iz te drzave(radeci sa elektronikom, dao Bog drugova svugde) i doznati ko je tip i broj njegove zene paaa.......ima ja da ga preselim u kliniku, ne on mene..samo treba biti ludji od ludog pa da svi stoje mirno kad prolazis..

ce da izadjem na televizor,a????
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
http://www.macedonium.org/makedonija.swf
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Mobile Phone NOKIA 6630 - lock code (RESENO)
napisao SaleSk » 12 Avg 2007, 02:24 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 3 Odgovori
- 1719 Pregledano
-
Zadnji post napisao SaleSk
13 Avg 2007, 09:23
-
-
-
Mobile Phone NOKIA N73 - Problem prilikom bekapa (RESENO)
napisao ahim » 12 svi 2009, 07:39 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 3 Odgovori
- 2075 Pregledano
-
Zadnji post napisao ahim
13 svi 2009, 16:48
-
-
-
Mobile Phone NOKIA 6230 - Problem punjenje
napisao megawat » 16 Feb 2008, 00:24 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 10 Odgovori
- 1950 Pregledano
-
Zadnji post napisao megawat
16 Feb 2008, 16:54
-
-
-
Mobile Phone NOKIA - Schematics (LINK)
napisao stojkePN » 16 Feb 2008, 15:48 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 0 Odgovori
- 948 Pregledano
-
Zadnji post napisao stojkePN
16 Feb 2008, 15:48
-
-
-
Mobile Phone NOKIA N73 - Video Education
napisao stojkePN » 05 Apr 2008, 03:41 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 0 Odgovori
- 1013 Pregledano
-
05 Apr 2008, 03:41
-
-
-
Mobile Phone NOKIA N95 - Service Manual
napisao stojkePN » 19 Jul 2008, 23:04 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 0 Odgovori
- 1837 Pregledano
-
19 Jul 2008, 23:04
-
-
-
Mobile Phone NOKIA 6131 - Kamera
napisao vojans » 03 Okt 2008, 12:04 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 5 Odgovori
- 2474 Pregledano
-
Zadnji post napisao basti
05 Okt 2008, 17:06
-
-
-
Mobile Phone SAMSUNG SGHS500 - KOROZIJA (REŠENO)
napisao fanzo » 21 svi 2008, 13:57 » u Servisiranje Telefona Fiksni/GSM/GPS/Fax/Kopir - 8 Odgovori
- 1631 Pregledano
-
Zadnji post napisao rubin_miki
23 svi 2008, 10:15
-