Uputsvo za za indukvionu plocu Bauer IH 400
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- bimba1958
- bela tehnika
- Contact person: Mića
- Specialty: whitegoods
Uputsvo za za indukvionu plocu Bauer IH 400 * REŠENO *
Kplege ponovo mi je poterebna Vasa pomoc; potrebno mi je uputsvo za indukcionu plocu Bauer- IH 400.
Teorija bez eksperimenta ne vodi nicemu.
- KASA1
- Site Admin
- Specialty: tv-multimedia
Re: Uputsvo za za indukvionu plocu Bauer IH 400
Ne nalazim uputstvo za taj model. Na linku ispod imaš uputstva za druge (novije) modele,... pretpostavljam da je to sve vrlo slično:
Kod: Označi sve
https://bauerhomeappliances.com/products.php
"Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!"
- bimba1958
- bela tehnika
Kasa uvek na pomoci,hvala kolega sve sam i ja ovo gledao,zato sam i postavio poomoc na forumu. 

Upalis na fugme za paljenje i stavis na +i- jacinu ploce bice u watima kao sto imas na ugradnoj od 1 do 9 ili buster i to ti je u globalu to samo pazi da posuda bude odgovarajuca za indukciju
-
- gx
- Contact person: Vlada
- Specialty: tv-multimedia
Kao što kolege kažu manje više sve su slične. Kod ove se upali na dugme on/off zatim dugme function pa plus ili minus da podesite jačinu . Gore imaš dugmiće power koje služi da bi na displeju bila prikazana snaga u vatima a na dugme temp. će se prikazati temperatura na displeju , ima još i dugme za tajmer i ono ide u kombinaciji sa dugmetom minuti i plus/minus .
- bimba1958
- bela tehnika
Re: Uputsvo za za indukvionu plocu Bauer IH 4000
Hvala svima na pomoci,radi na nacin kako je Vlada 69 napisao.
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 7 Odgovori
- 1867 Pregledano
-
Zadnji post napisao sim
28 Apr 2021, 20:52