Candy cook-top
Model:PVD604HLN
Oznake elektronike:629.796-05
Poshtovani kolege,
Potrebna mi je pomosh oko elektronike kod ovog modela. Pokusho sam da nagem shemu elektronike, drugu ispravnu elektroniku ali bez uspeha. Ono shta sam moga da uchinim is lichnog iskustva je to da sam zamenio samo intergalno kolo ULN2004 koje chesto koristi kod ovih modula elektronike. Za ostalim izgorenim delovima nemam informaciju.
U prilogu shaljem sliku od izgorene elektronike.
Pozdrav,
Pavle,
Candy PVD604HLN izgorena elektronika
Urednici: goranfri,nike,Honorarac,sim
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Candy PVD604HLN izgorena elektronika
Zadnja izmena: PavleTosh, dana 28 Jun 2016, 19:32, ukupno menjano 1 put.
Re: Candy PVD604HLN izgorena elektronika * REŠENO *
Slike treba postavljati u JPEG formatu, ne zapakovane.
"29 poslednjih dana u mesecu je najteže"
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Elektronika sudomašine WQP12-9346C.D.1-1 na prodaju
napisao miodrag popovic » 14 Sep 2018, 19:50 » u SRB PRODAJA - BELA TEHNIKA rezervni delovi - 0 Odgovori
- 373 Pregledano
-
Zadnji post napisao miodrag popovic
14 Sep 2018, 19:50
-
-
-
Candy ch 64c ploca se zakljucala i ne moze da se otkljuca
napisao ledinci » 05 Dec 2016, 20:43 » u OSTALI APARATI - 12 Odgovori
- 5558 Pregledano
-
Zadnji post napisao vlajkosdb