kombi hladnjače termoking
Urednici: goranfri,nike,Honorarac,sim
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
kombi hladnjače termoking
Pozdrav kolege treba mi pomoć ,radim dugo godina bijelu tehniku ,klima i dr ,sada mi se nudi posao na održavanju i popravci termokingova na kombi i kamionima hladnjačama ,ako neko može da mi kaže gdje da nađem princip rada i postupak punjenja plinom idr. o toome jer mi je žurba pa nemogu da nađem .neke stvari sam skužio ali ima nekih praznina .svaka pomoć bi dobro došla hvala i lijep pozdrav
- bracans
- bela tehnika
- Specialty: whitegoods
Re: kombi hladnjače termoking

Sve ovo je informativnog karaktera.
Re: kombi hladnjače termoking
hvala na informacijama pomoće mi ,mislio sam prvo sa kombi vozilima npr. ima već jedan kombi na R134 serija C200 neće da starta pretpostavljam da je neki relej ,ali bi volio negdje da pogledam sisstem rada i elektro šemu i dr. još jednom hvala ako ima neko još informacija o nekoj literaturi ili neki video dobo bi bilo lijep pozdrav
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
- 2 Odgovori
- 502 Pregledano
-
Zadnji post napisao Boholder
10 Jul 2013, 23:27