Ima li netko ideju gdje nabaviti ove motore:
http://www.dexun.cn/product/50ktyz.htm
Motori za ledomate -gdje nabaviti?
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
Motori za ledomate -gdje nabaviti?
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- bela tehnika
Re: Motori za ledomate -gdje nabaviti?
Gde ih iskopa?
Koji ledomati su u pitanju?
A da porucis direktno od Kineza. Ja sam porucivao svasta, stigne uredno postom za 20ak dana.
Imas i skuplju opciju DHL-om, ako je nesto hitno/
Koji ledomati su u pitanju?
A da porucis direktno od Kineza. Ja sam porucivao svasta, stigne uredno postom za 20ak dana.
Imas i skuplju opciju DHL-om, ako je nesto hitno/
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Kod: Označi sve
http://www.haisland.com/detail.asp?pid=12363&type1name=Beverage%20Equpment&type2name=&type3name=&type4name=
-
- bela tehnika
Kakvi su zupcanici?
Verovatno mogu da se naprave u nekoj strugarskoj radionici od neke kvalitetnije plastike ili teflona.
Mozda ce to biti i skuplje nego ceo motor ali je svakako brze i jednostavnije nego juriti motor iz Kine.
Sta kazu Englezi. Jesi li pitao njih za delove?
Sigurno je cena kod njih 10-15x veca nego u Kini. Svi oni deru kozu za rez. delove.
Verovatno mogu da se naprave u nekoj strugarskoj radionici od neke kvalitetnije plastike ili teflona.
Mozda ce to biti i skuplje nego ceo motor ali je svakako brze i jednostavnije nego juriti motor iz Kine.
Sta kazu Englezi. Jesi li pitao njih za delove?
Sigurno je cena kod njih 10-15x veca nego u Kini. Svi oni deru kozu za rez. delove.
- nike
- gxu
Plastika, nema se ovde nitko volje zajebavati sa tim sitnicama! Ovi Haisland su KInezi a ne Englezi! Ne znam koje Engleze spominješ! 

- dodig
- bela tehnika
- Warranty service: gorenje
- Contact person: ivan
- Phone number: 0038736650852
- Specialty: distribution
- Lokacija: DODIG IVAN VESELKO Ulica Majke Terezije br 18 Međugorje
Slični motori se nalaze u mikrovalnim aparatima i ja sam koristio te motore..Radi se o motorima koji pokreću tanjur.