r600
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- _
- Contact person: Ivo
- Phone number: 0038520417934
r600
dali netko zna tocno nacin punjenja r600 (plinska ili tekuca faza ) ja nisam iskreno nikad radio sa r600 (punjenje),a ovdje po Dubrovniku svatko drugacije prica (mislim da vecina njih nije isto nikada radila sa r600. Ja osobno mislim u tekucoj fazi ?!
- goranfri
- bela tehnika
- Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc - Specialty: whitegoods
Re: r600
Obzirom da se puni sa 30-40 gr gasa mislim da to nije mnogo bitno. Moja vaga je sa postoljem i boca se ušrafi naopako tako da ja nemam izbora i nema nikakvih problema.
- dodig
- bela tehnika
- Warranty service: gorenje
- Contact person: ivan
- Phone number: 0038736650852
- Specialty: distribution
- Lokacija: DODIG IVAN VESELKO Ulica Majke Terezije br 18 Međugorje
Pajdo dođi u hercegovinu kod mene u servis ja cu ti sve lipo pokazati...ponesi prsut i pletaru vina eto radi reda. 

- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
R600 je jednokomponentni plin i svejedno je kako ga puniš. S obzirom da je riječ o gramima, bolje ga je puniti u plinskoj fazi.nizak pritisak je napisao:dali netko zna tocno nacin punjenja r600 (plinska ili tekuca faza ) ja nisam iskreno nikad radio sa r600 (punjenje),a ovdje po Dubrovniku svatko drugacije prica (mislim da vecina njih nije isto nikada radila sa r600. Ja osobno mislim u tekucoj fazi ?!
http://www.tecumseh.com/pt/canada/libra ... 0R290.ashx

I dobro ti kaže Dodig, doduše u vas Dubrovčana nema baš krmetine, pa može i kaštradina. U njega ima vršaka od raščike, pa kad se dogovorite, eto i mene! Ja iman velike zube i prazan stomak.

P.S. Ajde se ti meni javi na PP. Iman za tebe neke poslove po DU.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Problem sa zamrzivačem Zanussi na R600
napisao Dalibor Niš » 25 Nov 2009, 01:52 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 3 Odgovori
- 1413 Pregledano
-
Zadnji post napisao Dalibor Niš
25 Nov 2009, 12:38
-
-
-
Zamena kompresora za R600 (REŠENO)
napisao frigomonts » 09 Apr 2012, 10:17 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 6 Odgovori
- 3426 Pregledano
-
Zadnji post napisao hagula