r600

Forum za frižidere i zamrzivače.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
nizak pritisak
_
_
Contact person: Ivo
Phone number: 0038520417934

r600

Post napisao nizak pritisak » 05 Dec 2013, 11:12

dali netko zna tocno nacin punjenja r600 (plinska ili tekuca faza ) ja nisam iskreno nikad radio sa r600 (punjenje),a ovdje po Dubrovniku svatko drugacije prica (mislim da vecina njih nije isto nikada radila sa r600. Ja osobno mislim u tekucoj fazi ?!

goranfri
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: Icematic Simag Scotsman LaSanMarco Brema LaCimbali Joly
Manitowoc
Specialty: whitegoods

Re: r600

Post napisao goranfri » 05 Dec 2013, 12:33

Obzirom da se puni sa 30-40 gr gasa mislim da to nije mnogo bitno. Moja vaga je sa postoljem i boca se ušrafi naopako tako da ja nemam izbora i nema nikakvih problema.

dodig
bela tehnika
bela tehnika
Warranty service: gorenje
Contact person: ivan
Phone number: 0038736650852
Specialty: distribution
Lokacija: DODIG IVAN VESELKO Ulica Majke Terezije br 18 Međugorje

Post napisao dodig » 06 Dec 2013, 17:59

Pajdo dođi u hercegovinu kod mene u servis ja cu ti sve lipo pokazati...ponesi prsut i pletaru vina eto radi reda. :pivopije:

nike
gxu
gxu
Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
Contact person: NIKE
Specialty: whitegoods

Post napisao nike » 06 Dec 2013, 20:15

nizak pritisak je napisao:dali netko zna tocno nacin punjenja r600 (plinska ili tekuca faza ) ja nisam iskreno nikad radio sa r600 (punjenje),a ovdje po Dubrovniku svatko drugacije prica (mislim da vecina njih nije isto nikada radila sa r600. Ja osobno mislim u tekucoj fazi ?!
R600 je jednokomponentni plin i svejedno je kako ga puniš. S obzirom da je riječ o gramima, bolje ga je puniti u plinskoj fazi.

http://www.tecumseh.com/pt/canada/libra ... 0R290.ashx

:ruls: I oznaka nije R600 već R600a. Mi smo strojari, a strojari su precizni, u desete i stote od milimetra!

I dobro ti kaže Dodig, doduše u vas Dubrovčana nema baš krmetine, pa može i kaštradina. U njega ima vršaka od raščike, pa kad se dogovorite, eto i mene! Ja iman velike zube i prazan stomak. lolzi

P.S. Ajde se ti meni javi na PP. Iman za tebe neke poslove po DU.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI”