Lijep pozdrav svim korisnicima foruma i sve nalbolje u Novoj godini..
Zanima me znade li netko što znaći kvar E3 na digitalnom displeju kombiniranog frižidera Quadro dfr 350 al-e..... naime ,neradi frižider , a škrinja normalno hladi.....uređaj je jednokompresorski , sa R 600 a .....Broj na pločici elektronike BCD-223 e
unaprijed hvala na pomoći....ivica
quadro dfr 350 al-e
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
Re: quadro dfr 350 al-e
The temprature sensor of the the refrigerator room short-circuits or open circuits.
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
Zdravko, hvala na odgovoru......evo, upravo sam izvadio elektroniku van...problem je nastao iz razloga što je elektronika smještena ispod ledenice i vjerovatno je otud došlo do prodiranja vode u kutiju elektronike , a po žicama koje dolaze odozgo,od senzora i displeja..... elektronika je na donjem dijelu, sa jedne strane sva oksidirala i vjerovatno je došlo do prekida na pločici... probati ču prelemiti sve spojeve, ali bi bio najsretniji kad bi uspio nabaviti novu pločicu....., ako se da naći po nekakvoj povoljnoj cijeni.....iz iskustva ocijenjujem da bi kroz neko vrijeme moglo biti još problema, a kako je frižider osobno moj, volio bi to riješiti tako da nemam više sa tim brige.....usput ču silikonom zatvoriti kutiju elektronike da nemože vlaga u nju..... znadeš li ima li u BH el.pločica i koja bi bila cijena...??
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
Ovamo dolaze iz Hrvatske a servisna mreža je u raspadu ja imam par elektronika od qvadro frižidera ako ti zatreba uslikaj a ne savjetujem ti ni kupnju nove dok ta radi...
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
-
- _
Poštovani, imam isti frižider Quadro dfr 350 a-le, ali nemam vise upute za uporabu (kod mene se javio problem da je default temperatura samog frizidera bila +16), na internetu ne nalazim takav model. Je moguce dobiti od vas upute u elektronskom obliku ako postoji link na samim upuatama?
-
- Slične teme
- Odgovori
- Pregledano
- Zadnji post
-
-
Quadro R265 stalno radi i ledi se - REŠENO
napisao Ivek » 27 Nov 2013, 11:08 » u FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI - 14 Odgovori
- 3991 Pregledano
-
Zadnji post napisao gelevski