E Kolega @Nike mi ovde u Srbiji svasta smo radili, moji postovi se odnose kako se nekad radilo sa 12 i 22 a ti odma da nas po usima ima ovo, ovo se ovako radi, sve je to ok sto ti kazes al kolega je izneo iz svoje prakse kako resava problem vlage, svi mi resavamo neko kako mu mogucnosti dozvoljavaju a neko kako je naucio, il nije imo ko da mu pokaze, naravno ima nas raznih, i raznoliko potkovanih za rashladnu tehniku. Inace u Srbiji je literatura za rashladu na niskoj razini...
Čekaj, nije mi jasno!
Dali vi stavljate filtar koji se otvara pa mu se mijenja silikagel i vata? Dali je silikagel kompatibilan sa upotrebljenim uljima?
A što ako vata dospije u sistem?
E da odgovorim jeste bas tako filter se otvara ima smer protoka i na prikljuccima sita jedno finije a drugo grublje i onda se nabije fata u smeru pa stavi silikagel i tako dva tri puta dok se ne pokupi vlaga i garez, otvorise filter i po fati vidise cistoca, nekad je fata bila stabilna sad ni fata nije ko sto je nekad bila ... tako se nekad radilo kad nije bilo, il ih je tesko nabaviti, mislim na vece filtere, sad je pesma raditi ako znas i imas scime, naravno i kome he, he...

Prijatelj je najveće bogatstvo u životu.