u prodavnici imamo veliku otvorenu rashladnu vitrinu dužine oko 3,8m proizvođač je criosbanc, podaci na njoj su:

po ovom ispada da je za nju originalni kompresor bio 522w, a naravno nigdje ne mogu da nađem slike na net-u i više podataka... ali mi smo imali super majstore koji su prije više godina ugradili kompresor MTZ22-4VI koji je koliko vidim puno snažniji i pitanje je da li je uopšte za ovaj tip rashladnih...
Sinoć smo čistili ovu rashladnu i poslije čišćenja smo je uključili i primjetili smo da se za par minuta dešava ovo:

e sada mene interesuje da li je ovo normalno?
Primjetili smo da kompresor radi veoma puno vremena, a da se temperature unutar rashladne vrte oko 8-10 stepeni...ovaj kompresor vuče puno struje i to nam takođe pravi probleme...
Pošto je po ovom što piše na rashladnoj bio ugrađen puno manji kompresor mene interesuje koje temperature je on mogao postizati? Da li je moguće da mi sa kompresorom koji je puno snažniji i koji nam troši puno struje jer puno vremena radi mi postižemo iste ili lošije rezultate nego da imamo mali kompresor od 500w?
Hvala.