LG no frost kombinovan frizider zamrzivac smrzava a u obicni ne dolazi hladan vazduh.
model:GRB562Q R134a
Ventilator radi,kanali cisti a ipak vazduh ne ide u obicni deo.
Duvao sam sa fenom i topli vazduh prolazi niz kanala,a kad vratim nazad ventilator i uklucim frizider duva samo u zamrzivacu a dole u obicni ne duva.
Pitam se dali je moguce da ventilator nema snage duvanja,ako neko ima ideju sta bi moglo da bude nek pise.Hvala!
LG GR-B562Q ne ladi u obicni deo(reseno)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
-
- bela tehnika
- Contact person: Rade Gelevski
LG GR-B562Q ne ladi u obicni deo(reseno)
Zadnja izmena: gelevski, dana 08 Mar 2013, 17:55, ukupno menjano 1 put.
-
- _
- Warranty service: PHILIPS, LG, PIONEER
- Contact person: Boris
- Specialty: tv-multimedia
Re: LG GR-B562Q ne ladi u obicni deo
Pogledaj da li je difuzer u zamrzivacu zacepljen, odnosno kanal kroz koji prolazi vazduh prema frizideru...
Rad je stvorio čovjeka, a nerad gospodina...
-
- bela tehnika
- Warranty service: Bosch Siemens Electrolux Zanussi AEG Končar Vivax
- Contact person: ZDRAVKO
isključi ga 1 dan i radit će najverovatnije led začepijo klapnu na isparivaču..
BLAGO ONOM KO RANO POLUDI VAS MU VJEK U VESELJU PROĐE
- JaroslavBires
- ___
- Specialty: whitegoods
Otvaraj polako i rasklapaj, sve se da videti od posledica, uzrok se mora malko razmisliti... 

Možda ne znam, al' znam, ko zna! 

-
- bela tehnika
- Contact person: Rade Gelevski
Ovaj frizider nema klapna otvara se rucno od 1-7 i samo u obicnom ima sondu za iskljucivanje.
Problem je resen sledeci dan kad sam bio video sam da usisni kanal od obicni prema isparivacu jos je bio zapusen sa ledom pri kraju do isparivacu.
Rastopleno i poceo vazduh da kruzi niz kanale. Zdravko je rekao da isklucim 1 dan to sam rekao musteriima megutim i sledeci dan nije bilo rastopleno
pa probao sam sa fenom i opet je ostalo malo leda na kraju kanala do isparivaca. resen problem i na kraju
Hvala na odgovore pozdrav!
Problem je resen sledeci dan kad sam bio video sam da usisni kanal od obicni prema isparivacu jos je bio zapusen sa ledom pri kraju do isparivacu.
Rastopleno i poceo vazduh da kruzi niz kanale. Zdravko je rekao da isklucim 1 dan to sam rekao musteriima megutim i sledeci dan nije bilo rastopleno
pa probao sam sa fenom i opet je ostalo malo leda na kraju kanala do isparivaca. resen problem i na kraju

Hvala na odgovore pozdrav!