Automatka TIP:ECP200 BASE2/4
Ima ko kakva iskustva sa tom automatikom problem je u tome da kad upliš staviš odrđeno temparaturo i ponije sa radom poslje 2minuta rada počnije.15 sekundi stoji 30 radi i tako radi skroz pa nema veza sa podešenom temparaturom.Pokušao sam da pritisnem taster OFF i ništa ona radi dalje kao da je uključen .
Automatika za hladnjačo(rešeno)
Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac
Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Automatika za hladnjačo(rešeno)
Zadnja izmena: ervin46, dana 19 Jan 2011, 16:40, ukupno menjano 1 put.
Re: Automatika za hladnjačo
Ima ovde tabela kao treba da budu podesavanja po default. Mozda je neko cackao pa poremetio nesto

Kod: Označi sve
http://www.refco.gr/dat/59EE4B49/file.pdf
Kod: Označi sve
http://www.pego.it/Download/Pdf/Serie_Base/ECP200_base_ITA.pdf
Sto vise ucim sve vise vidim koliko neznam :plaz:
Ta uputstva imam i sve je podešeno kako je napisano to sam par puta proverio malo me čudi da radi pa makar je u Standby
- nike
- gxu
- Warranty service: Atosa Arisco Ozti Fimar Roller-Grill Systemair Fiocchetti Prismafood Cappone Hendi Omniwash Icetech ItalI-Ice
- Contact person: NIKE
- Specialty: whitegoods
C1 parametar postavi na 6 a r0 na 2 (ne na 0.2) pa vidi.
Ako se i dalje ponaša jednako onda je elektronika neispravna ili su senzori neispravni. Probaj sa zamjenom senzora.
Iako se po tvom opisu može odmah reći da je neispravna jer bi morala odmah reagirati na isključivanje.
Ako se i dalje ponaša jednako onda je elektronika neispravna ili su senzori neispravni. Probaj sa zamjenom senzora.
Iako se po tvom opisu može odmah reći da je neispravna jer bi morala odmah reagirati na isključivanje.
"Blago budalama, njima je lako jer ne misle tako!" PV
Re: Automatika za hladnjačo(rešeno)
Evo uspjelo je i radi dva sata sam se mičio i kontroliro sam žicu po žicu i naš da je krivo spojen presostat na priključni ljetvi i zato je bila stalna struja na releju elektronike i da opšte nije bio spoje bimetal zato je radio brez prekida pa makar je bo bimetal vani. Tako da nikad nije za vjerovat tvorničkom radu.