Beko hladnjak problem!

Forum za frižidere i zamrzivače.

Urednici: goranfri,nike,sim,Honorarac

Pravila foruma
BT-expert info - BTexpert forumi
U naslov teme prvo pisati ime proizvođača, zatim oznake modela bez crtica i razmaka i kratak opis kvara. U post obavezno upisati ID ili EAN oznake sa poleđine aparata u suprotnom tema će biti obrisana.
Praktikujemo da na kraju opišemo kako smo rešili problem. Zatim zatvorimo temu >UPUTSTVO<
PRILIKOM POSTAVLJANJA PITANJA U VEZI ELEKTRONSKOG MODULA OBAVEZNO POPIŠITE SVE OZNAKE sa ploče i sa nalepnica, dobro bi došla i po koja fotografija.
Electro-Lux
_
_
Warranty service: ....
Contact person: electro-lux
Specialty: broadcast

Beko hladnjak problem!

Post napisao Electro-Lux » 01 Sep 2010, 11:35

Pozdrav svima

Evo kao sto vidite kolege u naslovu sam stavio da je problem s bekovim hladnjakom,al ne jednim...u servis mi u zadnje vrijeme dolaze komb. hladnjaci beko sa tek isteknutom garancijom i problemom da slabo hlade u friziderskom dijelu....Trebalo mi je neko vrijeme dok sam procackao sta je u pitanju....aparat znaci ima urednu kompresiju i kolicinu freona,ali se u friziderskom dijelu da tako kazem "zid odvojio"....nezz bas dal me razumjete al zadnja stranica mi "dise" napuhala se i ne nalijeze uopste na isparivac....

interesuju me dvije stvari!

1. Sta prouzrokuje "puhanje zida" i stvaranje kvrge
2. Kako kvalitetno rijesiti problem ?

Hvala :pivopije:

Honorarac
Preminuo
Contact person: Damir
Specialty: whitegoods

Re: Beko hladnjak problem!

Post napisao Honorarac » 01 Sep 2010, 15:56

1. Led koji se formira na isparivacu iza plastike( kada termostat iskljuci led se pretvori u vodu i natapa polako izolaciju, pa i ona strada, a deo vode ostaje zarobljen iznedu isparivaca i plastike pa kada ponovo hladi stvara se nova kolicina leda iza plastike i ponovo deformise plastiku prema unutrasnjosti frizidera)
2. Nikako.

frigoservisbata
bela tehnika
bela tehnika

Re: Beko hladnjak problem!

Post napisao frigoservisbata » 01 Sep 2010, 22:05

Ja sam imao na nekoliko mesta da je puko isparivac i isto tako naduvao plastiku izmedju izolacije.Popravka nije nemoguca,al ne moze da se naplati.Jedan sam dobio i posekao sve nasao mesto curenja,zakrpio kredom i radi vec tri meseca,al to se ne popravlja za musteriju...Porozne postanu cevi na isparivacu....
Bolje je biti malo lud, nego malo pametan.

Odgovori
  • Slične teme
    Odgovori
    Pregledano
    Zadnji post

Natrag na “FRIŽIDERI I ZAMRZIVAČI”